Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggaaaa

ile kosmetykow powinna miec kobieta?? gdzie to pomiescic???

Polecane posty

Gość ggggaaaa

wlasnie ogladalam program o urodzie... jak zobaczylam co pokazywala kosmetyczka, co powinna miec kobieta do twarzy, rzes, ciala to sie przerazilam i stwoerdzilam ze ja chyba nie dbam o siebie!!!!! Te odzywki do rzes, wlosow,paznokci, balsamy, mgileki, maseczki, kilka balsamow-na dzien, na noc, kremy do rak, do biustu, na nogi, olejki do kapieli, sol do kapieli, juz nie wsponme kremy na powieki do twary na dzien, na noc itd...LUDZIE ile tego powinno byc w naszej lazience?????? co ma zrobic studentka ktora odwiedza czesto dom, ciagac te wszystkie kosmetyki ze soba?? Przeciez to cala hurtownia kosmetykow, gdzie to pomiescic???????? co tak naprwade powinno byc w naszej lazience???

powinna mieć tyle, ile potrzebuje. jak wyjeżdżam, biorę ze sobą wersję oszczędną - wiadomo, że na 2 dni nie potrzebuję 3 balsamów... a wszelkie zabiegi dodatkowe typu depilacja, peelingi, maseczki, można zrobić u siebie w domu przed wyjazdem.

Gość Rusa.
Bez przesady.. szafa na wlasna chemie? Ja swoje trzymam w lodowce:D drozdze do maseczek,bialy ser do maseczek..cytryne, miodzik trzymam w szafce akurat.. Witaminy na paznokcie i wlosow mam w apteczce. Glownie ziola. Z chemii mam krem nawilzajacy na dzien, krem na syfki, kredke do oczu puder i korektor.Na usta zamiast blyszczku daje retinol. - - - - - Mysle ze nie warto sie zagracac..bo sie wpada w pulapke a wyjscie z domu w ciagu godziny graniczy z cudem bo ile by to zajelo??? Nakladanie kremu na twarz rece biust pupe uda, korektor na twarz podklad puder malowanie krecenie ,odzywka na wlosy ..lol lol looool..to ja bym glownie w domu siedziala chyba

Hmmm...ja moze powiem co ja mam :) W lazience: zele pod prysznic - 3 szt (tak wyszlo taniej, bo komplet), peeling do ciała, peeling do twarzy, maseczka do twarzy, krem do stop, do rak, balsam do ciala na noc, opalajacy, na dzien, odzywka do rzes, tusz do rzec, cienie do powiek, szampony, odzywki do wlosow, olejek do wlosow, maseczka do wlosow. Lakiery do paznokci...ja juz sama nie wiem :D

Ja mam:żel pod prysznic,peeling do ciała,do twarzy,żel do higieny intymnej,żel do mycia twarzy,tonik,maseczki na włosy i na buzię,krem do rąk,balsam antycellulitisowy,krem do biustu,balsam do ciała,krem do twarzy,krem pod oczy,bezbarwna szminkę nawilżającą,odżywkę do paznokci i odzywkę do włosów. Z kolorowych:podkład,róż,cienie,tusz do rzęs,błyszczyk,zestaw do frencha. Lubię od czasu do czasu poszaleć z olejkami do kąpieli i solami,uwielbiam taplać się w tych wszystkich kosmetykach,nic na to nie poradzę :P A wszystko mieści się w jednej szufladzie w moim pokoju.Na wyjazdy zabieram tylko najpotrzebniejsze rzeczy :)