Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet 25L

Poznam kobiete 30+

Polecane posty

no widzisz, a mnie się wydawało, że to Ty mnie ignorujesz- ja też wysłałam 2.... a wychodzi na to, że..... to komp nas zignorował...chyba trzeba oczyścić skrzynkę, bo jest \"obciążona\" tymi listami ;)

pytaj, nie bądź taki skromny... w końcu to forum erotyczne,,,,ale nie gwarantuję Ci Misiu, czy odpowiem publicznie ;)

myślisz, że chemia działa na odległość przez złącza internetowe, hm ....ciekawe.... ale fakt faktem Misiu ja nie mogę się oderwać od rozmów z Tobą i czuję..... się ........uzależniona ...działasz na mnie jak narkotyk.... nie wiem czy już nie powinnam iść na.....odwyk...

muszę już iść, spróbuj napisać do mnie na mail-andaaa1---wiesz` jak dalej PAPA

już jestem świntuszku---tak tak przeczytałam już maila......Rozpustniku ;)

a może to dobrze... że dzieli nas tyle km.....kto wie co by się działo, gdybyśmy mieli krótszą drogę do siebie......;)

nie wiem jak Ty ...ale ja zaluje ze to taki dystans ...wolalbym sie zastanawiac nad konsekwencjami siedzac obok Ciebie ;)

wlasnie o to chcialem sie Ciebie spytac na mailu. Mowilas mi o swoim malzenskim stazu. nie zdazylo Ci sie w tym czasie , jakby to powiedziec ....skoczyc w bok ?? To dosc dlugi okres a pokus nie brakuje ;)

.... a zresztą wirtualnie jest bezpiecznie i.....można sobie ideallizować partnera....rzeczywistośc niejednokrotnie jest taka....płaska, szarobura.....

haha, no widzisz ja jestem jakiś ewenement--- wierna aż do bólu 1, okazji nie brakowało, ale ja//.....nigdy, a z drugiej strony mężowi pozwalałam na dużo- w sensie imprezy z kumplami- często na dyskotekach, a ja w domu, imprezy w pracy.....MAm do niego duże zaufanie....ale on już nie jest taki jak na poczatku.....niestety...nie chcę się tu rozpisywać na ten temat.... rozumiesz

no co Ty, wiesz przecież że ideałów nie ma---- a co ja tutaj robię, hm....;)