Gość jestem za a nawet przeciw Napisano Lipiec 27, 2007 Albo załóżcie topik tradzik a sex wady czy zalety???hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 No to Paulinko kombinuj bo jestem ciekawy :). Swoja droga nie che mi sie do apteki smigac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem za a nawet przeciw Napisano Lipiec 27, 2007 Co zupełnie nie zmienia faktu że tu jakiś porąbany topik,Myslałam że to normale forum,a tu banda idiotów siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 ja mam kombinowac? no to pomysle nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOO to by sie narzeczony Napisano Lipiec 27, 2007 ucieszył że jego przyszła zona na boki przed ślubem chodzi heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Mysl, mysl ja ide po odkurzac :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Bylem w aptecei puki co nie mam tylko Acedermu. A tak to mam witaminke A Metronidazol - cos przeciw bakteria(zel), piroxicam - tabletki na stan zapaln i zincas nie mojecia na co :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 zincas forte czy taki zwykly? ja mialam forte ktory est podobno bardziej skuteczny od normalnego ale i tak mi nic nie dal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 na dzialanie acnedrmu trzeba dlugo czekac. a metronidazol tez nie jest zbyt fajny. oczywiscie dla mnie. u Ciebie moze miec fajne dzialanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No kto bierze Napisano Lipiec 27, 2007 Jasne witaminki syntetyczne ale radośc wielka hehe,zupełne badziewie jasne niszcz wszystkie bakterie a gzybek bedzie Cie zjadał powolutku co za mania??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No kto bierze Napisano Lipiec 27, 2007 Napewno bedzie miał fajne działanie i zje sobie Twoja watróbeczke nereczka poprawi a żoładek zostawi na deser heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 metronidazol w zelu na pewno go zje... blondynku boj sie bo jak wywali na Ciebie wielkie kly to nie przezyjesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No kto bierze Napisano Lipiec 27, 2007 Przez skóre też sie wchlania do organizmu,chyba???Co jak sadzisz:)heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 na pewno. ale nie przesadzalbym. na pewno nie zepsuje mu nerek czy czegos innego. chyba popadles w lekka paranoje odnosnie lekow. jakies traumatyczne przezycia czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No kto bierze Napisano Lipiec 27, 2007 a czy Ty wogóle wiesz co piszesz???co to jest trauma???hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 a Ty wiesz co piszesz? wypowiadasz sie o lekach jak o najgorszej truciznie. wiele osob w ten sposob wyleczylo sie z dolegliwosci a Ty to tak krytykujesz jakby to byl sposob na odebranie sobie zycia. zastanow sie i Ty troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 jak nie wiesz co to jest trauma to sprawdz w slowniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Spokojnie, nawet jesli to trucizna to sie truje na wlasne zyczenie i tobie nic do tego :). A tamte tabletki to sa fornte, w ogole na co one sa? :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Fuj ten Metronidazol wali jak tani antybiotyk, hmmm fakt jest tani :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramolek 0 Napisano Lipiec 27, 2007 byłam na stronie Różańskiego i czytałam o jego metodach na trądzik, masakra, jakieś mieszanki ziołowe, sylimarol.. nie wiem, może to działa.. ;-), ale chyba trzeba mieć dużo samozaparcia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 ten zinacs to cynk po prostu. cynk wplywa na zmniejszanie sie lojotoku itp. tez czytalam o tych wszystkich mieszankach ziolowych. moze sobie kiedys taka walne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Eee to ja myslalem ze to cos bardziej wykwintnego :).Paulinka masz byc moja panna mloda a mieszkasz na 2 koncu polski :( Nie tak miało byc :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 przeciez nie wiesz gdzie mieszkam. i nie zawsze jest tak jak chcemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Tu akurat sie mylisz bo wiem gdzie mieszkasz :) Małe szpiegostwo i juz troszke wiadomo ;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 skad wiesz?? nie mozesz takich rzeczy wiedziec. a jesli wiesz to niby skad jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Dokladnie to nie wiem bo jasnowidz ze mnie nie jest ale mysle ze z wsi Borzym :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 niekoniecznie. ale lepiej sie w to nie wglebiajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Wywnioskowalem tyle na ile mi Twoj email pozwalal :) A ten metronidazol na cala twarz czy punktowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina199119911991 0 Napisano Lipiec 27, 2007 ja mialam na cala twarz. a skad znasz mojego emaila? on jest widoczny dla wszystkich czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Lipiec 27, 2007 To tez dam na cala twarz, Kochanie nie mart sie on jest widoczny po kliknieciu na twoj nick usun go z profilu i po ptakach tylko pamietaj ze ja juz go mam :D. Swoja droga lece pod prysnic :). Wroce za 30 minut :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach