Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka9000

Ale maja o nas opinię zagranicą. Co za chory kraj!! Pozwalajacy na takie rządy

Polecane posty

Gość Jak zanjdzie sie w Polsce
ktos uczciwy w polityce to zaraz chca go umoczyć. Przeraż mnie głupota Polaków, że tego nie widza i tesknia za Kwachem komuchem.

Gość Załamka9000
A kto mówi, że ja tęsknię za kwachem?? Sama głosowałam na PiS. PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ! CO za kpiny!!

Gość Załamka9000
Poza tym każdy kto stara sie o władzę powinien najpierw być sprawdzany na wykrywaczu kłamstw. Czemu tego nie robią? Tylko jak Lepper uczą się ściemniania w oczy? Z tego co wiem cały sztab nad nim pracował łacznie z psychologami.

Gość nie jestes sama z ta opinia
to jest jeden wielki pierdolnik! Złodziejstwo i machlojki. ciekawe czy nasz premier odda wladze jak sie okaze ze przepadli z kretesem

Gość jedź do tej pracy
i sie wstydź głupia kobieto.

Gość Załamka9000
Dlaczego uważasz, że jestem GŁUPIA??? Bo nie mówię, że jest OK??

Gość Może lepiej by było
Te Załamka ,weż ze sobą "Dywizjon 303" i przeczytaj tym ludom zagranicznym jak widzieli ich nasi piloci; Angole się nie myły bo nie miały ogrzewania w domach tylko te ich śmieszne kominki w których całe ciepło ucieka kominem,a w sypialniach TERMOFOR tak że z seksu NICI ! :D U makaronów znów burmistrz miasteczka kucał na środku rynku i SRAŁ i nie było w tym nic dziwnego ,bo zachowywał się tak jak reszta jego pobratymców ! Jakbyś trochę czytała nie tylko romansów to wiedziałabyś ,że np w okresie Króla Słońce Zachód prawie wcale się nie mył,uważano to za szkodliwe,a my przy nich byliśmy czyścioszkami !

Gość Załamka9000
Macie rację. Trzeba żyć patrząc na to co gdzieś gorsze i w ten sposób się dowartościować. Banda buraków bez ambicji

Gość jedź do tej pracy
jestes głupia bo sie wstydzisz. ja sie nie wstydze przed nikim, że jestem Polką.

Gość Kisskat
Niestety to prawda, że Polacy mają nie najlepszą opinię, ale nie chodzi raczej o politykę. Polacy uważani są za naród złodzieji i brudasów, niestety. I nikt tej prawdy nie zmieni, tylko my Placy. Ale nie garniemy się do tego w ogole i kradniemy sobie dalej w najlepsze. A cóż tam !Prawdą jest co powiedział a autorka, myślimy tylko o własnym tyłku. Byle mi było dobrze, to popsuję opinię całemu narodowi.

Gość jedź do tej pracy
Hej załamka a co Ty zrobiłas dla Polski????co?

Gość Załamka9000
Jestem uczciwa, nigdy nikogo nie podpieprzyłam w pracy, wręćz przeciwnie. Przez moją uczciwość przeszły mi pwiniądze obok, bo miałam zapewnioną podwyżkę gdybym potwierdziła nieprawdziwą opinię o kimś. Wykształciłam się i pracowałam na naukę. I nie zgadzam się z tym co się dzieje. Nie cierpię kłamstwa, korupcji, myślenia tylko o swojej dupie!

Gość Kisskat
Ja parę lat wstecz nie wstydziłam się ,że jestem Polką ale niestety zaczęłam.Od czasu, kiedy przyjaciel wyjechał do Szwecji i od tej pory jego szwedcy sąsiedzi zamykali drzwi na klucz, czego wcześniej nie robili, zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście mogę być dumna z tego,że jestem Polką. Do czasów drugiej wojny i zaraz po mogliśmy mówić o sobie szlachetny naród, ale chyba jednak daje o sobie znać fakt, że cała inteligencja została zamordowana podczas wojny.

Gość Załamka9000
Kisskat - dobrze powiedziane

Gość to Ci szwedzi powinni
sie wstydzić. Człowiek to człowiek a nie Polak, Niemiec czy Portugalczyk.

Gość Załamka9000
Ha ha ha ha. Jasne i dlatego mijając cyganki trzymamy portfele.

Gość wyrwa w murze
K*** mać!!! przepraszam, ale mnie ruszyło nieźle. My się mamy wstydzić ???? czego ??? czy ty kobieto widziałaś kiedykolwiek jak się kłóca politycy na przykład w Niemczech ? Wtedy może miałabyś porównanie jak to wygląda, a machloje są wszędzie, wszystkie grabie grabią od siebie a nie do siebie. Niech się Niemcy wstydzą swojej przeszłości, a oni co ??? mają swój związek wypędzonych i bezczelnie naginają historię, normalnie nie powinni już istnieć za zbrodnie, których dokonali i co widzisz, żeby się wstydzili ???? a farancuzi ? jaka piekna historia - wspaniałe rewolucje, burżuazja, po prostu "KÓRTÓRA". A czy ty znasz ignorantko historię swego kraju ? czy ty wiesz iloma rzeczami możesz się chwalić ? już dawno zatkałabym geby tym wszystkim , którzy pluja na Nasz kraj! ale do tego trzeba wiedzieć COKOLWIEK, a nie kiwac pokornie główką i srać we własne gniazdo. Trzeba przeżyć, żeby docenić. Najbardziej narzekają nieroby i Ci, którzy za komuny byli KIMŚ. Na zachodzie wśród inteligentnych ludzi jesteśmy postrzegani jako zaradni, inteligentni i cenią Nas jako pracowników. Gdybyś miała trochę rozumu w tej główce to wiedziałabyś, ze największym minusem Naszego rządu jest, to że maja przeciwko sobie media. Powtarzam nie jestem w pełni zadowolona z tego co się dzieje w polityce, ale wolę ich o 100 razy bardziej niż kwasa i jego brygadę.

Gość wyrwa w murze
Sorry grabie grabią do sibie miało być;-)

Gość wyrwa w murze
"ale chyba jednak daje o sobie znać fakt, że cała inteligencja została zamordowana podczas wojny" - co ty nie powiesz ?????!!!!.

wyrwa w murze -> nie produkuj sie tak!! niewiedza jest wlasnie najgorsza i nic na to nie poradzisz...a niech se jedzie..kiedys sie sama przekona i bedzie wam dziekowac:)

Gość Kisskat
Mówisz człowiek to człowiek, to dlaczego Niemiec nie przyjeżdża do Nas kraść samochody? A odwrotnie?

Gość Kisskat
No, może gdybyś znała trohę historię Polski nie zadawałabyś takich pytań. Ale najwidoczniej nie wiesz co rośnie w Twoim ogródku a wypowiadasz się.

Gość wyrwa w murze
jeszcze jedno - pracuję w Polsce, w dużej francuskiej firmie. znam angielski, więc często chodze na różne kolacje służbowe itp. Wiecie co mówią, podziwiają Nas, często w luźnej rozmowie pytają, czemu tak źle mówimy o swoim kraju ? a już największy wstyd, że często lepiej znają Naszą historię niż my, a to już porażka.

Gość Kisskat
No właśnie A Ty jesteś przykładem na to jak mało znasz naszą historię.

Gość wyrwa w murze
kISSKAT CZY TY SIĘ DOBRZE CZUJESZ ?????? zastanow się co piszesz ? cała polska inteligencja została wymordowana ? nie, moja droga nie cała, nie wiem skąd masz te dane, ale odważne to zdanie buuuhahahaahhhahha nie ośmieszaj się:-D

Gość Kisskat
Pewnie, że są w Polsce ludzie godni podziwu i że z jednej strony jesteśmy cenieni zaq granicą jako fachowcy i cieszę się z tego bardzo. Ale niestety z drugiej strony jesteśmy również postrzegani , jak już powiedziałam jako złodzieje. I jak sami tego nie zmienimy , żaden fachowiec nie zmieni tego swoimi umiejętnościami.

wyrwa w murze-> daj spokoj ta dyskusja jest bezsensu...tamci sa zaslepieni wielkie europejczyki....buahaha

Gość Kisskat
Poczytaj sobie Wołoszańskiego tam dowiesz się dużo ciekawych rzeczy na temat historii Twojego kraju. Oczywiście jakiś odsetek został przy życiu ale to chyba niewiele?

Gość wyrwa w murze
wiesz co ja nie musze czytać wołoszańskiego, bo juz jestem po lekturze hahahahah. Ale tekst o tym, że cała Polska inteligencja została wymordowana jest the best!!!! musze się podzielić tym z mężem, notabene historykiem:-D

Gość Kisskat
Morphina - uważasz, że nasz kraj jest idealny? Nie ma w nim nic do naprawienia? Nigdy nie słyszałaś o Polakach złodziejach?