Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka9000

Ale maja o nas opinię zagranicą. Co za chory kraj!! Pozwalajacy na takie rządy

Polecane posty

Gość zalamka ty nie jesteś Polką
nawet się taknie nazywaj, bo nie zasługujesz:-o

Gość Załamka9000
Wiesz. Ja nikomu nie mówię precz. A i Ty nie masz prawa do mnie się tak zwrcać. Tak własnie wygląda nasza dzisiejsza inteligencja. Niesamowita chamówa

Gość 4tergtrdye
"A gdzie byliście jak był kwas z sld u wladzy, to wtedy Wam rzad nie przeszkadzał ???" Nie mowimy, ze nam nie przeszkadzal, ale teraz rozmawiamy o OBECNYM RZADZIE!!!! Dlaczego nie potraficie powiedziec, ze jest on do bani?! Tylko o to chodzi i nie wiem, po co tu sie jakies dyskusje tocza. Jest beznadziejny czy nie? Tylko tyle...

Gość Kisskat
Prawda jest taka, że rząd jaki by nie był niewiele robi. Zawsze będą pokrzywdzeni ludzie. Tylko lepiej by było, gdyby pokrzywdzonych było jak najmniej. Nie da się zrobić idealnego państwa. Wcześniejszy rząd nic nie zrobił dla dobra obywatela.A teraz cały czas polityczne rozgrywki, może jeden coś by chciał zrobić to drugi będzie mu przeszkadzał i tak w kółko.

Gość zgadzam sie
Ten rzad, to smiech na sali. Trzeba go zmienic, bo inaczej daleko nie zajdziemy.

Gość hahaha ale ściema
jak załamka ma takie świetne referencje, że ją za granicą chcą, to dziwię się, ze w Polsce nie docenili takiego potencjału. Po ty co czytam to załamka jest raczej w wieku 22 lat maksymalnie, średnio wykształcona co widac po postach i wiedzy, umiejętność logicznego myślenie - słaba, na rynek się nie nadaje, bardzie do rządu hahahahahha

Gość Kisskat
Padały już te słowa, ale to prawda, że kto nie złapie stołka zapomina o ludziskach.

Gość co by
nie napisac, to to co zrobil PIS, to jawna korupcja i nie ma co zaprzeczac. Zle sie dzieje.

Gość Załamka9000
Bo widzicie taki kraj mamy. W rządzie rolnicy, a ludzie po SGH ze znajomością 2 obcych języków pracują za 1500zł. Rządzi nimi córka szefa po szkole średniej, bez żadnej znajomości tematu. Znam takich. Znam ludzi, którzy teraz studiują, niesamowicie inteligentni i zdolni. I każdy z nich juz szykuje się do wyjazdu, bo tutaj nie mają szans na rozwój. Niestety nie mają wujka na stanowsiku prezesa dużej firmy.

Gość Kisskat
W Polsce często nie doceniają pracowników, nie wiesz o tym? U nas częstokroć liczą się " szerokie plecy", a nie umiejętności. Zwalniani są często dobrzy pracownicy, bo siostrzenica albo ciocia potrzebuje pracy.Nie można temu zaprzeczyć. A uczciwy napewno daleko nie zajdzie, bo teraz liczy si ę bezczelność i łokcie, którymi można mocno się rozpychać.

Gość hahaha ale ściema
Załamka NIE DRZYJ JAPY TYLKO ZRÓB COŚ, A NIE PUSTE SŁOWKA, ZA KASĘ TO byś wszystko zaprzedała, więc lepiej rzeczywiście stąd wyjedź. A na takie teksty jakie tu rzucasz to normalnemu człowiekowi nóz w kieszeni się otwiera. Szczeniactwo rozpieszczone!

Gość Załamka9000
hahaha ale ściema - cieszę się, że Ty japy nie drzesz

Gość jak jesteś
Taka dobra i chcesz coś zrobić, to działaj a nie cwaniakujesz. A jak wyjeżdzasz, bo kaska Ci pachnie i masz w d... wszytsko to się nie wypowiadaj o innych i nie zazdrość, że mówią iż im dobrze.

Gość załamki sie czepili chamy
wyjedz stad dziewczyno, chcesz z tym chamswem miec cos wspolnego? Ja nie, ja sie wstydze tego, ze jestem polka!

Gość Załamka9000
Ja będę uczciwie pracować za uczciwą kasę. tutaj tylko uczciwie pracowałam. Nie masz prawa mi nic zarzucić, ponieważ ja w przeciwnieństwie do większości tutaj nie uważam, że dzieje się dobrze. A skoro Wy zmian nie chcecie to ja zmieniam kraj

Gość Załamka9000
Własnie. WIĘKSZOŚĆ W TYM KRAJU PATRZY TYLKO CZY IM OSOBIŚCIE DOBRZE SIĘ DZIEJE. TO MOJE PODSUMOWANIE. ŻEGNAM. ŻYCZCIE MI MIŁEJ PODRÓZY

Gość o maj gasz
przeczytałam wszystko i powiem tak: załamka jesteś najgorszym przedstawicielem Naszej populacji, narzekasz, wymądrzasz się i na tym koniec. odpowiedz mi na jedno pytanie, oskarżasz o egoizm i tumiwisizm wyrwę,a sama co robisz ?????? po prostu odpowiedz!

Gość w tym kraju jest zle
i bedzie jeszcze gorzej, robia z nas bialorus przy ogolnym poparcie polakow, straszne, spierdalam stad

Gość o maj gasz
a jak ty zmieniasz kraj mózg Ci się z gównem pomieszał, ze atkie bzdury piszesz:-o tylko narzekac potrafisz nic więcej, a g robisz i do tego pzreczysz swoim słowom.

Gość czego sie jej czepiacie
Ona tylko stwierdzila fakt i nie jest odosobniona w tej opinii. To nie jej wina, ze jest jak jest, ale ona to przynajmniej zauwaza. Czy wy naprawde nie widzicie, ze jest zle? Macie klapki na oczach. Czy to, ze sprzedaje sie stanowiska w rzadzie, tuszuje sprawy sadowe i przekupuje innych jest dobre? I to w rzadzie, wsrod osob, ktore nas reprezentuja i powinny swiecic przykladem? I oni maja czelnosc nazywac swoja partie prawem i sprawiedliwoscia? Uwazacie, ze to nic zlego? Nie rozumiem tego. Macie karty wylozone na stol i zaprzeczacie faktom.

Gość Kisskat
Załamka ja Ci życzę wszystkiego najlepszego. Jeszcze jedno co taka Ty jedna lub ja możemy zrobić skoro tylu jest przeciwników. Im nie przeszkadza bieda, śmieci, oszustwo - to właśnie obraz prawdziwych Polaczków, Dobrze im w tym syfie dlatego tak krzyczą. Życzę Ci powodzenia.

Gość Załamka9000
Miałam ochotę coś zrobić ale własnie na tym forum sprawdzaam czy to ma sens. Mam już doświadczenie w pracy. Walczyłam za ludzi i o ludzi. I po co? Po to by oni potem ze strachu wszystkiego się wyparli. Nagle okazało się, ze jest im dobrze. Widzę, że cały naród jest taki. Nie warto dla nikogo nic robić.

Gość pytytk
hahahhaha no tak zapedziliście ją w kozi róg i biedaczka uciekła z podkulonym ogonkiem:-D 1:0 dla Nas! Moja droga gadaniem jeszcze nigdy nikt nic nie zdziałał. Jak ja nie lubie takich głupich lasek

A co ona ma niby zrobic sama? Jestescie smieszni.

Gość Kisskat
pytytk - uciekła, bo z głupcami nie da się dyskutować. Głupiemu się ustępuje i dlatego ja też Wam powiem cześć.

Gość Załamka9000
Co Wy możecie o mnie wiedzieć? gdybym była taka głupia to nie załatwiłabym sobie pracy w biurze na zachodzie, a co najwyżej znalazła się na lotnisku w Londynie. Ja dla wielu osób w Polsce zrobiłam wiele. Ale zauważyłam, że ludzie lubią ten stan. O ironio! Pokazują fakty, a ludzie mówią, że nic nie widzą. To jakis obłed.

Gość wyrwa w murze
ja nie potrzebuję forum, żeby cos zmieniac, ja zmieniam tak jak mogr, opowiadam za granicą i ludzom, którzy stąd przyjeżdżają do Nas jacy jesteśmy naprawdę, ile jesteśmy warci, po prostu reklamuję, a uwierz mi jest to lepsze niż szkalowanie. Może to kropla w morzu , ale zawsze ktoś tam powie: " słuchaj Polska to calkiem fajny kraj:. na tym mi zalezy. poza tym jeśli ty możesz chwalic się tym, ze uczciwie zarobisz godziwe pieniądze za granica, to chyba przyznasz, ze ja moge to samo robić w Polsce. Chyba jednak więcej robie niż ty;-)

Gość oni ci zazdroszcza zalamka
zwykla polska zazdrosc, ze tobie bedzie lepiej.

Gość Kisskat
Załamko, z nimi nie ma co dyskutować, jak to wyżej pisałam. Oni nie dadzą się przekonać, bo tak im dobrze.

Popieram zalamke w 100%. Malo tego, teraz osoby, ktore glosowaly na PIS sie do tego nie przyznaja. Znam takich mnostwo. I w ogole im sie nie dziwie. Ich elektorat sie wycofuje, bo widzi, ze popelnil blad. Nie osmieszajcie sie juz lepiej, bo nalezycie do glupiej mniejszosci. Pis stracil poparcie i to diametralnie. Ciekawe dlaczego....Buahahahahaha. Porazka, a nie politycy.