Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest taki sposób

Czy jest jakiś stosunkowo bezbolesny sposób na zabicie się?

Polecane posty

niekoniecznie, mozesz zawsze spudlowac albo bron moze miec zbyt mala energie i przezyjesz. sa przypadki przezycia strzalu w glowe z broni palnej. jesli chcesz rozwiazac swoj problem to rozwaz ponownie psychologa. moze byc inny. i wspolpracuj z psychologiem. psycholog za ciebie nie rozwiaze twoich problemow. psycholog pomoze ci znalezc sposob aby radzic sobie z problemami ale to wymaga wysilku i wspolpracy. owszem czasami to nie wyjdzie ale jesli bedziesz wpsolpracowal to powinienes poczynic jakis postep.

Nie potrafię współpracować - to jest zbyt duży wysiłek. A strzał w gardło? Ten chyba zawsze się udaje.

Gość spooosób
ale czy nie zależy tobie na lepszym życiu, idź do psychologa, pomóż pomagać sobie, będzie lepiej, po co tak cały czas się dołować

Zależy, ale psycholog wymaga ode mnie, abym zmienił rzeczy, których zmienić nie mogę (można powiedzieć, że nie mam na nie wpływu) :-(

Gość cichopkowa
Stary wykaz sie odwaga i wez sie w garsc!!! Najlepiej sie zabic i uciec stad, tylko tchorze tak robia, pamietaj co cie nie zabije to wzmocni!!!

Gość spooosób
a rozmawiałeś w ogóle z psychologiem że masz jakieś bariery ? nikt nie mówił że będzie łatwo, ale znam jedną osobę która się przełamała i dzisiaj w miarę normalnie funkcjonuje, przełamała się bo była w zupełnej desperacji chcac zrobić cokolwiek aby było lepiej i życzę tobie, abyś doszedł do podobnego wniosku

Jakbys cała energie mysli ucucia włozył w ukladanie zycia a nie smierci pewnie byłbys juz teraz szczęśliwym człowiekiem. Jesli jednak nie chcesz zyc dla siebie zostań wolontariuszem i oddaj swoje zycie cierpiącym chorym etc moze to wtedy zmieni Twoje podejście do egzystencji.Zaczniesz byc może kochac zycie a twdy będzie płynąc tak szybko że nawet niezauważysz uplywającego czasu.

Gość onyx
CZY JEST TAKI SPOSOB-----odezwij sie,prosze

Gość Berbelucha
jest taki sposób ;-)

Gość odeawij sie nareszcie

Jestem. Dopóki moja sytuacja nie stanie się beznadziejna, nie zamierzam się zabijać. Na razie szukam tylko sposobu.

\"Nie popełniaj samobójstwa. To nieładnie przychodzić nieproszony\" :) (takie indiańskie powiedzenie) Poza tym, to najprawdopodobniej prowokacja. A jeśli nie, to współczuję autorowi tematu. I to nie możliwości bycia wyrzucownym z domu, ale niezaradności i lenistwa :0

Gość pan pytajnk
do sukajacego sposobu a na kogo zaglosujesz w nadchodzacych wyborach

Gość to ja wiesz kto
czemu ze mna nie pogadasz?

Gość to ja wiesz kto
nie daj sie prosic:)

Gość po czym wnosisz
? moze byc zwyczajnie mloda osoba, ktorej problemy urosly do rangi nie do pokonania ale przewaznie jest tak, ze to tylko wewnetrzne przekonanie czasem wystarczy zyczliwe slowo, zainteresowanie, delikatne nakierowanie - i bedzie dobrze, w miare dobrze kazdy lapie czasem dolki, wieksze i mniejsze

Gość bolek m.
bo ktos go prosi o odp.a on to olewa

Jeśli chodzi o wybory, to mam dwie opcje i nie za bardzo wiem, na którą się zdecydować: PO lub jakaś kompletnie nieznana partia. Najchętniej zagłosowałbym na jakąś nieznaną partię, która wiem że i tak do Sejmu nie wejdzie, tylko że wtedy rozgrywkę PO - PiS zostawiam innym i znowu może PiS wygrać :-O Chyba po prostu popatrzę na sondaże i jak PO będzie miało wyraźną przewagę to zagłosuję na nieznaną partię, a jeśli nie, to na PO.

Gość toja wiesz kto
czemu nie pogadamy

Gość załamana20
Takich sygnalow sie nie lekcewazy, moj brat odebral sobie zycie, zanim to zrobil wolal o pomoc a my tego nie widzielismy, uwazajac jak wiekszosc z was- ze to prowokacja, chec zwroenia uwagi itd

Gość Bozeeeeeeeee
Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Załamana20, a w jaki sposób Twój brat to zrobił?

Gość załamana20
powiesił się, ten sposob wybiera ok 90% samobojcow

Gość Powiem ci jedno slowo
Nie ma nic piekniejszego jak zycie,wiem ze masz problem i myslisz ze to koniec swiata alw uwierz mi ze to bzdura to nie powod,nie wiesz ilu ludzi modli sie zeby zyc bo dowiedzieli sie ze zostalo im kilka miesiecy lub tygodni zycia i daliby wszystko zeby zyc,zeby ogladac wschod slonca i jego zachod,zeby sluchac spiewu ptakow,zeby ogladac nadchodzaca wiosne i tak dalej i tak dalej ale mysle ze ty nie wiesz co mowisz.Brak pracy to nie powod jak ci juz inne osoby pisaly,dzisiaj twoje zycie wyglada w czarnych kolorach a jutro powiesz ale ja bylem glupi,uwierz mi tak bedzie.Tylko moze ty masz inne jeszcze problemy z rodzicami ze mowia ze cie wyrzuca z domu moze to nie tylko brak pracy.Napisz jaka jest prawda. Pozdrawiam cie i zycze powodzenia.

do zalamanej20: czy 90% to liczby z Polski? w USA zdaje sie ze przewaza bron palna do autora tematu: jesli masz problem z psychologiem to dlaczego nie wybierzesz sie do psychiatry?

do zalamanej20: zapomnialem dodac w poprzednim wpisie ze przykro mi z powodu smierci twojego brata

U psychiatry też byłem, bo psycholog mi powiedziała, że powinienem pójść, ale poza tym, że próbowała faszerować mnie lekami, nic innego nie wymyśliła. To raczej nie jest przejściowe samopoczucie. Pierwszą próbę samobójczą miałem kilka lat temu i od tego czasu (a nawet trochę dłużej) tak się czuję.