Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodella Andrea de Marquez

Ładna i tania podróbka perfum Angel?? POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość SKARBECZEK90
POLECAM PERFUMY FIRMY FM GROUP. MAJĄ ŚLICZNE ZAPACHY(DŁUGO SIĘ UTRZYMUJĄ) I SĄ NIEDROGIE. JESTEM DYSTRYBUTORKĄ PERFUM TEJ MARKI I MOGĘ CI ZAŁATWIĆ SUPER PERFUMY.JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY/ANA PISZ.WYŚLĘ CI LISTĘ ODPOWIEDNIKÓW ZNANYCH MAREK,DZIĘKI CZEMU NIE BĘDZIESZ MIAŁ/ŁA PROBLEMU Z WYBOREM ODPOWIEDNICH DLA CIEBIE PERFUM. SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ MAILOWO: gabi175@o2.pl NA PEWNO NIE POŻAŁUJESZ WYBORU

Gość skarbeczek90
WITAM, MAM DO SPRZEDANIA ŚLICZNE PERFUMY DAMSKIE I MĘSKIE. SĄ NIE DROGIE OD 33,50 DO 54,75 ZŁ I SĄ TRWAŁE. JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY/ZAINTERESOWANA ODPOWIEDZ NA TEGO MAILA. UDZIELĘ DODATKOWYCH INFORMACJI JAKIE POSIADAM ZAPACHY. NA PEWNO NIE POŻAŁUJESZ:)

Gość Rewel
Dziewczyny, ja kupiłam 90 ml za ok 15 zł w Carrefourze! Długo się utrzymują, są w niebiesko-czarnym pudełku i nazywają się PRINCESS ANGELICA !

Gość anbelofdestroy
Hej jestem Dystrybutorką jeśli miała bys jakies pytania napiosz :)Ania

Gość ANIKA2222
ZAPRASZAM DO MNIE NA ZAKUPY PRODUKTÓW FM GROUP. ANNA K.gg 8861243

Gość pl
A ja mam dostęp do Angel'a od firmy Aroma Group -100ml za 54 zł.Dla stałych klientów zniżka.Rozlewnia perfum ta sama co FM ,lecz mocniejsze (22,a nie 20%) .Zapraszam na moją stronę.Pozdrawiam!Też uwielbiam Angel'a i jeszcze Alien'a.;-) http://polidex.aromagroup.pl/

Gość fm fm fm
FM

W firmie Fm Group jest podobny zapach. Jestem dystrybutorką Fm i mogę polecać te produkty, bo są ok. Chętnie udzielę więcej informacji, adres e-mail "madchen_ak@o2.pl"

Gość gośćengel
tak

Gość bjbjjj
Jesli nadal szukacie podrobki Angela,to wlasnie dzisiaj wpadlam przypadkiem na zapach do zludzenia przypominajacy oryginalny Angel,w Rosmannie jest promocja do jutra 1 perfum + drugi tanszy lub w tej samej cenie gratis ..latem pojawila sie nowosc pt Secret Vanille..woda perfumowana made in france,ksozt 70 zl za 100 ml,wczesniej nie bylo testea a dzisiaj udalo mi sie prsiknac i zakoczenie wielkie,szok wrecz..przeciez tak pachna moje perfumy Angel oryginalne,naparwde do zluidzenia,no identyczne w sumie,nie wiem jeszcze jak z trwaloscia,wzielam jedno pudlo za 56 zl(propomcja akurat) i drugie gratis,w w domu etstowalam,porownywalam z moim Angelem i naparwde do zludzenia..tyle,ze Angel trwalszy napewno.

Gość gość
bjbjjj 2016.12.18 Jesli nadal szukacie podrobki Angela,to wlasnie dzisiaj wpadlam przypadkiem na zapach do zludzenia przypominajacy oryginalny Angel,w Rosmannie jest promocja do jutra 1 perfum + drugi tanszy lub w tej samej cenie gratis x jedNE perfuMY !!!

Gość gość
Fajnym odpowiednikiem a nie podróbą jest nr 9 od www.zapachowiec.pl identyczny jak oryginał i jeszcze od nich fajny jest Alien

Gość piekniepachnaca
Też uwielbiam ten zapach! Ale na orginal mnie nie stać ale znalazłam świetny odpowiednik który zapachem wcale się nie różni. Zamawiam ze strony zapachowiec.pl spróbuj a nie pożałujesz :):)

Gość daaaria87
o ja też angela zamawiam z zapachowiec :) jest o wiele tańszy, a pachnie tak samo i tak samo długo :) kupuję od nich również aliena i też polecam

Gość gość
Identyczny odpowiednik jest na www.zapachowiec.pl Pachnie jak oryginał i utrzymuje się długo, polecam

Gość gość
polecam Ci goia.pl fakt Angela nie miałam od nich, ale mialam Aliena, Chanel 5 i Coco i nie różnią się od oryginałów :) a faktycznie są tańsze :) może ktoś miał od nich Angela lub Black Opium bo sie tak nad nimi zastanawiam tez...

Gość gość
Świetnej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach znajdziesz na zapachowiec.pl. zawsze zamawiam i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Odpowiednik znajdziesz na zapachowiec.pl. Zaopatruję się tam od dawna i jestem bardzo zadowolona. Mają duży wybór trwałych perfum i do tego w atrakcyjnej cenie :)

Gość gość
Thierry Mugler - Angel kupuję na goia.pl i mogę się cieszyć zapachem nie różniącym się od oryginalnego niczym poza ceną, która jest bardzo atrakcyjna. Perfumy są dobrej jakości i nie ma problemu z dostawą :)

Gość gość
Polecam goia.pl mają świetne perfumy i ten także jest w ich ofercie. Zaopatruję się u nich w perfumy od dawna i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Ładny, trwały i w atrakcyjnej cenie odpowiednik Thierry Mugler - Angel znalazłam na galeriazapachow.pl i mogę śmiało polecić ;)

Gość gość
Zamawiam na galeriazapachow.pl mają duży wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie, a do tego świetne ceny. Perfumy są trwałe i w różnych pojemnościach.

Gość gość
Świetny odpowiednik Angel znalazłam na goia.pl. Przetestowałam na sobie ten i kilka innych perfum i nigdy się nie zawiodłam. Mogę z pewnością polecić tę rozlewnię :)

Gość gość
W dobrej cenie i bardzo trwały odpowiednik jest na goia.pl. Kupuję tam perfumy od dawna i nigdy się nie zawiodłam :)

Gość gość
Zajrzyj na goia.pl, dla mnie rewelacyjna rozlewnia perfum i polecam bo dbają o jakość produktów nie opróżniając portfela klienta :D

Gość gość
Twoja kasa Twoja sprawa. Ja podrob nie polecam. Lepiej zaoszczędzić i kupić choćby maly flakon w pewnych perfumeriach online. Podroba to zawsze podroba.

Gość gość
Po odpowiednik polecam zajrzeć na galeriazapachow.pl. Mają duży wybór i świetne ceny, więc można skusić się nie tylko na jeden flakonik ;)

Gość gość
Ja kupiłam je kiedyś na zapachowiec.pl, taniej bo po co płacić za flakonik i super były! :)