Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzika krokodylica

I znowu ten okres - jestem chyba niepoważna...

Polecane posty

W sierpniu brałam jeszcze tabletki. Wtedy współżyłam z facetem. Ze względu na tabletki nigdy nie zabezpieczalismy się inaczej. Dostałam okres - tak jak zawsze. A potem odstawilam tabletki. Od tamtego czasu nie współżyłam. Spóźnia mi się okres a wyobraźnia działa. No ale przecież ostatni okres dostałam i od tamtego czasu nie uprawiałam seksu. Tłumaczę sobie, że to pewnei związane jest z tym, że przestałam brać tabletki i organizm za bardzo nie wie co zrobic. No bo przecież ciaża jest niemożliwa, prawda?

Milvane... I mam nadzieję, że nie jestem wiatro-pylna... I swoją drogą to wkurza już mnie to ciągłe myślenie - ciąża czy nie ciąża...Zeby tak faceci mieli....

Na moją wyobrażnie to najbardziej działają te rózne historie jakie są opisane na kafeterii. Ciąża urojona - murowana :O

..mam pytanie raczej lepiej powiem co sie wydarzyło więć za 2 dni koncze 1 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych jest jeden problem te tabletki zaczełam brać od 3 dnia cyklu miesiączkowego dziś kochałam sie ze swoim chłopakiem bez prezerwatywy mam dni niepłodne nie skończył we mnie nasz stosunek trwał 3 minuty bo tak szybko doszedł i własnie chce sie dowiedziec czy jest jakieś ryzyko by zajść w ciąże może wydać sie to śmiesznie dla was ale prosze nie wyzywajcie mnie tylko odpowiedzcie szczerze dziękuje z góry pozcie mi chocciaz wy prosze