Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
miiriii

jaki polecacie materac do spania?

Polecane posty

Go艣膰 Andzelika

dzieki za porady ale kupilam wkoncu materac sembella amber dream. ten sam co ta moja szwagierka. powiem wam ze naprawde jest fajny i dobze mi sie na nim dzisiaj spalo. za kilka dni napisze jeszcze cos o tym materacu bo po jednym dniu to cierzko wiele napisac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kianka

Moje nowe odkrycie to Electro-materac od Hildinga i musz臋 powiedzie膰, 偶e po wypr贸bowaniu z miejsca si臋 na niego zdecydowa艂am. Jest do艣膰 wysoki, ponad 30 cm, a to jest聽 na prawde sporo, ale to przez to, 偶e ma w sobie a偶 6 twardo艣ci i do tego jest dwustronny. Ma piank臋 i spr臋偶ynki kieszeniowe ale ca艂o艣膰 jest baaaardzo wygodna.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek

Ja polecam te偶 materac z firmy Sembella. 艢pimy na nim z 偶on膮 od dobrego roku i nie mamy na co narzeka膰. Ma 7 stref twardo艣ci, spr臋偶yny kieszeniowe i piank臋 bultex. Jeste艣my z niego zadowoleni, a to dlatego, 偶e wstajemy naprawd臋 wypocz臋ci. Dobry materac to podstawa dobrego snu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sumenka

W聽sypialniaplus.pl聽mo偶na naprawd臋 fajny wyb贸r materac贸w znale藕膰. Jest to spoko opcja, w szczeg贸lno艣ci 偶e pod same drzwi dostarczaj膮. No i pomoc w wyborze jest bardzo kompetentna. Sklep jest bardzo ok! polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Garstka

Ja juz sw贸j materac kupi艂am dwa miesi膮ce temu i troch臋 偶a艂uj臋 偶e nie poczeka艂am do Black Friday bo teraz s膮 na prawd臋 spore obni偶ki i m贸j Salsa z Hildinga kosztowa艂by 20% taniej ale i tak uwa偶am, 偶e by艂 warty swojej "normalnej" ceny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnablondynka29

Nie mog艂am si臋 zdecydowa膰 jaki materac wybra膰. Cz臋艣膰 os贸b m贸wi艂a, 偶e piankowy szybko si臋 odkszta艂ci, a inni 偶e spr臋偶yny s膮 ma艂o wygodne. Na szcz臋艣cie natrafi艂am na bardzo kompetentn膮 obs艂ug臋 w sklepei internetowym Sembella. Od 6 miesi膮cy jestem szcz臋艣liw膮 posiadaczk膮 materaca hybrydowego Comfeel Speed. Pomi臋dzy dwiema warstwami pianki bultex s膮 spr臋zyny kieszeniowe. Czyli mam jak gdyby dwa w jednym. Jestem z niego jak dot膮d bardzo zadowolona i po po艂 roku u偶ytkowania wygl膮da i slu偶y mi tak samo jak na pocz膮tku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja膰ka

Prawie ka偶dy materac ma wady ale wa偶ne 偶eby nie szkodzi艂 kr臋gos艂upowi. Mam od 3 lat ten sam materac piankowy i chocia偶 po takim czasie nosi 艣lady u偶ytkowania to uwa偶am, 偶e ze wzgl臋du na w艂a艣ciwo艣ci prozdrowotne jest warty polecenia. Pianka dobrze podtrzymuje cia艂o i plecy, a ka偶da partia cia艂a ma troch臋 inn膮 twardo艣膰 na materacu. Mam model 'salsa' od Hildinga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beata
Dnia 4.01.2020 o 17:13, Go艣膰 Ja膰ka napisa艂:

Prawie ka偶dy materac ma wady ale wa偶ne 偶eby nie szkodzi艂 kr臋gos艂upowi. Mam od 3 lat ten sam materac piankowy i chocia偶 po takim czasie nosi 艣lady u偶ytkowania to uwa偶am, 偶e ze wzgl臋du na w艂a艣ciwo艣ci prozdrowotne jest warty polecenia. Pianka dobrze podtrzymuje cia艂o i plecy, a ka偶da partia cia艂a ma troch臋 inn膮 twardo艣膰 na materacu. Mam model 'salsa' od Hildinga.

Racja, te偶 mam ten model i potwierdzam to co napisa艂a艣, ale mam Sals臋 kr贸tcej, od roku. Dodam tylko, 偶e materac ma certyfikat "Oeko tex". To ca艂kiem wa偶na informacja o bezpiecze艅stwie po wzgl臋dem alergen贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziuta

Moim zdaniem materac to indywidualna sprawa i wyb贸r i nie tylko jakiej firmy ale w og贸le jaki i z czego. W tej sytuacji mog臋 podpowiedzie膰, 偶e warto poradzi膰 si臋 i kupi膰 u fachowc贸w, kt贸rzy tym si臋 zajmuj膮, ja b臋d臋 zawsze wdzi臋czna obs艂udze sklepu internetowego firmy sembella, pomogli mi w wyborze materaca idealnego dla mnie i nie wciskali mi najdro偶szych. Dlatego warto poszuka膰 i popyta膰, to nic przecie偶 nie kosztuje, a tylko mo偶e zaowocowa膰 udanym zakupem.

Udost臋pnij ten post

Ja polecam聽sypialniaplus.pl聽- polecam materace, spory wyb贸r, dobre doradztwo...jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. A on line jest mega wygodne!

Udost臋pnij ten post

Zastanawia艂am si臋 nad materacem ze spr臋偶ynami kieszeniowymi albo multipocket, zdecydowa艂am si臋 w ko艅cu na modulia multi ze spr臋偶ynami multipocket. Maj膮 mniejsz膮 艣rednic臋 i jest ich wi臋cej, dlatego lepiej podtrzymuj膮 cia艂o i materac jest dzi臋ki temu bardziej spr臋偶ysty. I do tego ma bardzo przyzwoit膮 cene.

Udost臋pnij ten post

z pianki tempur jest najlepszy :) nie mia艂am lepszego materaca.

Udost臋pnij ten post

Wol臋 materace z piank膮 termoelastyczn膮, tak, 偶eby cho膰 w jakim艣 stopniu dopasowywa艂 si臋 do cia艂a (to daje wi臋ksz膮 uniwersalno艣膰. Sama mam Rumb臋 od Hildinga ale ca艂kiem dobre te偶 s膮 materace Sleepmed, ale to s膮 ju偶 modele medyczne. W ni偶szych cenach polecam sprawdzi膰 modele Hildinga.

Udost臋pnij ten post

to mo偶e faktycznie zale偶e膰 od indywidualnych preferencji ale tak jak ju偶 wspomnia艂am pianka termoelastyczna, zw艂aszcza w materacu o w艂a艣ciwo艣ciach medycznych聽 b臋dzie najzdrowszym rozwi膮zaniem

Edytowano przez Janta34

Udost臋pnij ten post

tak, zdecydowanie. ja jestem zadowolona z tego materaca kt贸ry kupi艂am w sypialniaplus.pl. Dobrze dobrany, wygodny, w dobrej cenie. Idealny dla zdrowia

Udost臋pnij ten post

Zdrowy i nieprzerywany sen to podstawa, dlatego mog臋 w 100% poleci膰 materac z piank膮 geltex. Nie odkszta艂ca si臋 i dobrze dopasowuje si臋 do cia艂a. Dla mnie to podstawa.

Udost臋pnij ten post

no tak, dobrze jest si臋 zastanowi膰 co si臋 chce. ja osobi艣cie jestem zadowolona z materaca kupionego w sypialniaplus.pl - i na prawd臋 dobrze i dok艂adnie sie wysypiam! jest bardzo ok

Udost臋pnij ten post

je偶eli o mnie chodzi to moje mieszkanie jest malutkie i salon i sypialnia jest w jednym, wi臋c klasyczne 艂贸偶ko z materacem nie w chodzi w gr臋, a szkoda... jednak na szcz臋艣cie uda艂o nam si臋 kupi膰 bardzo wygodn膮 kanap臋 Madras z Moderno Meble funkcja spania z niej bardzo dobrze si臋 sprawdza.

Udost臋pnij ten post

Mi babccia zawsze m贸wi艂a, 偶e wa偶ne jest na czym si臋 艣pi. Nie 偶adne wersalki czy kanapy tylko prawdziwe 艂贸偶ko z dobrym twardym materacem i najlepiej spr臋偶ynowym i na tym nie ma co oszcz臋dza膰, bo kregos艂up mamy jeden. Ju偶 od dawna spi臋 na materacu modulia sky ze spr臋偶ynami i kokosem i naprawde sobie chwal臋.

Udost臋pnij ten post

no ja dlatego kupi艂am bardzo podobny w sypialniaplus.pl - trafi艂am na swietny wyb贸r, wygodny i bardzo dobrze mi si臋 na nim 艣pi! jestem mega zadowolona!

Udost臋pnij ten post

Dla dzieci fajne materac maja w Fiki Miki, nie dawno kupilismy u nich materac ju偶 dla wi臋kszego dziecka z tych 160 na 80. Jest w czym wybiera膰,Akuat my wzi臋lismy ten model Odeo +

Udost臋pnij ten post

Do spania na podlodze polecam japonski futon, moze troche kosztuja ale sa super.

Udost臋pnij ten post

Podpytaj w e-goodnight.com Maj膮 dobr膮 jako艣膰 i fajne ceny. Najlepiej zadzwo艅 i powiedz jakie masz wymagania a na pewno kto艣 ci dobrze doradzi.聽

Udost臋pnij ten post

Ja od zesz艂ego roku mam聽materac z piank膮 bultex i jest mega wygodny.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!