Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciow wredna krowa

Mamusia mezusia

Polecane posty

Gość ale obluda
no nie mnie zarzucilas BRONA ze nie wypelniam przykazan KOCHAJ BLIZNIEGO SWEGO JAK SIEBIE SAMEGO zadam jedno pytanie a ty je stosujesz?? to dlaczego zle mowisz o tesciowej co??

Gość bronka32
ja nie spie od piatej ale bede gdzies kolo 10-ej,narazie moni do jutra.

Gość ale jaja bronkowe
tu sie dzieja brawo nowe kobity !!!!!!!!!

Gość bronka32
obludo czytalas moja historie?????przeczytaj i wtedy mi powiesz czy mam powod napisac o niej cos dobrego dobra.bo narazie jedna dobra rzecz ktora zrobila to to ze urodzila fajnego faceta[mojego meza]nic wiecej,poczytaj a potem odpisz.

Gość bronka32
dobranoc moni do jutra ja tez zaraz ide spac.

Gość ale obluda
ale przykazanie to przykazanie ,a nie sie wybiera osoby do ktorych je stosowac nie?? do moni nie jestem SJ czy ty tylko wachac potrafisz??? i podejrzewac i oskarzac??

Gość bronka32
zaznaczam ze tylko urodzila

Gość ale jaja bronkowe
ciekawa osobka i tym sposobem wykurzyla madrale synowe P: jak im braklo argumentow to sie wylaczyly tak zawsze i w domu robia i PLUJA 😠 ale daje glowe sciac siedza i czytaja P:P:P:P: BRONKA CHOC NA ZARZUTY TEJ KOBIETY ODPISAC BYLO TRZEBA teraz nie musisz juz nikt tu nie zagladnie dzis ale sie ciesze!!! zgasila was jakas madra glowa P:P:P:P::

Gość bronka32
ale widze ze z toba sie nie pogada.jestes za bardzo agresywna jak dla mnie dobranoc.

Gość bronka32
ja wcale sie nie wylaczylam a na jakie zarzuty mialam jej odpisac???

Gość bronka32
obluda niech zacznie wymagac od siebie a potem od innych,jesli jest taka bogobojna,ja aniolem nie jestem ale nikogo nie oskarza bezpodstawnie.

Gość bronka32
no widze ze jestem sama no to tez sie zegnam dobranoc.

Gość obłuda az kipi
no faktycznie ! Co tu za obłudne babska siedza jedna druga by w łyzce wody utopiła Typowe synowe BRONA i Niedouczona MONIA i jaks babcia która dorabia sobie sztuczne włosy aby rżnąc Mandaryne

Gość ale jaja bronkowe
my tego bRONKA nie wiemy czy ty nie oskarzasz tesciowej bezpodstawnie jej tu nie ma P:P: z reszta i obludy tez ale faktycznie pytala sie duzo nie odpowiedzialas jej pa Broneczka P:

Gość ale jaja bronkowe
masz racje kolezanko P: teraz to juz nie popisze zadna fe wredne osobki!!

Gość obłuda az kipi
A jakie ciekawskie straszliwie Pamietajcie ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekła Diabelskie stworzenia .Jezu faktycznie z wami nie da sie zyc wiec nie dziw waszym tesciowym ze sie odwróciły

Gość obłuda az kipi
Pielegniarka ?hihihi

Gość obłuda az kipi
ale niebadzmy niekulturalne o nieobecnych sie nie pisze. hihihi jaka kulturalna BRONA jak juz tesciowej dupe obsmarowała

Gość obłuda az kipi
ja cie krece ale matki ale zony //////////zamiast z dziecmi i z mezem spedzac niedzielny wieczór i obgadują wszystkich naokoło Jutro o mnie nic nie pisac !BO o nieobecnych sie nie pisze!

Gość obłuda az kipi
a z autopsji wiem ze jak zacznie puchnac to juz bliski koniec. A ty juz spuchłas kiedys brona? sprawdz termin autopsja zanim sie nim posłuzysz oj szkoda ze weszłam tu jak juz wszyscy poszli

Gość obłuda az kipi
Tesciowa jej synka urodziła a ona wychowała go na pantoflarza Pyta sie czy mozre jechac do tej pani co go kiedys urodziła Ale ubaw niesamowity

Gość bronka32
obluda-odpierdol sie jak ci cos tu nie pasuje to po co to czytasz,a ty to co??swieta teresa z kalkuty,zaloz sobie swoj topik pod tytulem ,,swietojebliwe laczcie sie''popros meza zeby ci dobrze zrobil bo cos nerwowa jestes pewnie seksu ci trzeba!!!!!!!a puchne jak widze takich popierdolonych ludzi jak ty,nie podoba sie topik to wypad,teraz ci sie moja kultura podoba??przepraszam pozostale dziewczyny za slownictwo ale wkurzaja mnie takie babsztyle.

Gość bronka32
a to dla obludy-AUTOPSJA- stwierdzenie naoczne,zajzyj do slownika kobieto i troche sie podszkol a potem innych ucz czy uzywaja slow ktorych nie znaja znaczenia,czepia sie moni ze jest niedouczona,ty spojz lepiej na siebie gamoniu.

dzien dobry dziewczyny :) ołuda az kipi- skad wywnioskowałas ,ze jestem nie dołuczona?? frajerzyco!!!!! ty o moje studia sie nie martw :P patrz na siebie ty mały pasorzycie :P pewnie teraz pod innym nikiem wejdziesz;) ty to pewnie masz dzieci ,tesciowa i jej w dupe wchodzisz !!jak chcesz spedzac niedziele z meze i dziecmi to spedzaj !! a nie tu wchodzisz !!kto cie prosił mi jak jakis topik nie pasuje to nie pisz i juz !!! broneczka pozniej sie spitkamy pozdrawiam ciebie:)

obłuda a twoj maz nie pyta cie o zdanie ??????? dobre sobie pewnie robi wszystko jak chce :P nie dziwie mu sie z obłuda pod jednym dachem no no,to trudno wytrzymać ;)

Gość obłuda az kipi
zajRZyj sama raczej do wielu słowników

Gość obłuda az kipi
Moni jaka ty durnota jestes a jakie byki piszesz Sie dopasowałyscie obie ze hej Prostaczki!BRONA dzis chyba znów nie pospałas? Zabolała was prawda!