Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciow wredna krowa

Mamusia mezusia

Polecane posty

Gość brobka32
teeeesciowa a ty co robisz przy kompie??do kosciola albo staremu kolacje robic,przygadal kociol garnkowi!!!!co za stara babajaga,sie tu przyczepila,przyzwoitka cholerna,to ciebie chyba broszka swedzi co dawno ci nikt dobrze nie zrobil pudernico.

Gość noooooooooo
no własnie jak ktos taki moze byc pielegniarkom?

Gość noooooooooo
ty masz dawac ulge innym a nie sobie wredna babo

wypchaj sie ze swoimi radami co??pomagam tym ktorzy na to zasluguja,nie bedziesz mi mowic czy jestem dobra pielegniarka czy zla bo sie na tym nie znasz.

Gość noooooooooo
ja jestem pielegniarka własnie

Gość noooooooooo
a ta kobieta która sie opiekujes zasługuje na to ? czy robisz to dla pieniedzy?

Gość noooooooooo
nie mam nocnej zmiany Jestem srodowiskową mam prywatna działalnosc i czekam na ew. zgł telefoniczne

chcialam zauwazyc ze pierwsza zaczelas obrazac wiec takie samo pytanie do ciebie:jak ktos taki jak ty moze byc pielegniarka???

Gość noooooooooo
a kogo ja obraziłam weszłam tu pierwszy raz i poczytałam i wiem ze zjechałas tu wszystkich jak leci a terz nie masz nawet z kim pogadac zastanów sie

Gość noooooooooo
ale juz uciekam nie pozwole bys jescze mnie na wrzucała

wcale nie zjechalam wszystkich jak leci,tylko te osoby ktore mi wpieraly ze obgaduje bez powodu swoja tesciowa,a uwierz mam powody.

Gość nooooooooo
no ale tu nie ma twojej tesciowej i nikt nie jest winien ze ona jest taka a nie inna wiec czemu wszystkich tak gnoisz pielęgniarce nie przystoi takie zachowanie ktos gotów pomyslec ze wszystkie sa takie a to nieprawda

jakbys nie zauwazylo,to jest temat o tesciowych i kazda moze sie tu na temat swojej nagadac,wiec tez sie wygadalam a to co piszesz ze gnoje wszystkich to nie prawda,w rzeczywistosci nie jestem taka wulgarna i wredna ale z biegiem czasu jak siedzialam na tym topiku to malo szlak mnie nie trafil co niektorzy tu pisali wiec zaczelam sie im stawiac,a czytalas ten topik od poczatku??jesli nie to poczytaj a sama sie przekonasz.

Gość nooooo
czytałam i twierdze ze nie uzasadnione sa twoje krzyki w stosunku do tych którzy tu pisali umiesz dyskutowac na forum? chyba nie umiesz obrazac

Gość nooooo
jestes mila tylko dla moni i zieciowej

Gość nooooo
niedoczytałam tylko co słychac u autorki bywa tu jeszce czy juz nie

jezeli jest ktos dla mnie mily to ja tez jestem mila,to chyba normalne,a co do autorki dawno jej juz tu nie bylo,moze nie ma czasu a moze nie ma ochoty sie tu pokazywac,nie wiem,a moze wszystko dobrze sie skonczylo i juz nie ma problemu z synowa,moze sie dogadaly w co mam nadzieje.

a obrazania nauczylam sie tutaj,na poczatku probowalam normalnie dyskutowac nieraz lagodzilam spory ale do czasu.

Gość sluchaj Bronka
ja bym chetnie posuchala co ma twoja tesciowa do powiedzienia na ten temat, i potem bysmy ewentualnmie mogly podyskutowac i moze bym ci przyznala racje.. P:P:P a tak?? lipa o nieobecnych sie nie mowi jasne???😠 bo skad ma ktos wiedziec jak czyta czy ty nie zmyslasz??

no wiesz to mozna tak powiedziec o kazdym kto tu pisze i doskonale wiem ze nie wszyscy mi wierza ale co ja na to moge??mam taka tesciowa i nic na to nie poradze jedynie moge sobie na nia popisac dla ulgi i tyle

i wiesz gdyby tu byla moja tesciowa to by nam wszystkim dala popalic,ona nie cierpi kobiet,chyba nawet siebie nie lubi.

Gość wsciekła
czemu te baby sa takie wstretne!! cale zycie beda sie wpieprzac? mamusia to mamusia tamto a najlepiej to niech ona decyduje o zyciu synka bo sam sobie nie poradzi!!! a ja cale zycie bede wrogiem tej rodziny?? mam gdzies takie uklady wole juz w ogole nie utrzymywac kontakow!!

Gość wsciekła
jeszcze nie tesciowa a juz wszedzie jest! mysli ze jak wszystkich w domu ustawila to ja tez sie dam! zdiwi sie. jeszcze nikt mnie tak nie draznil jak ona!!