Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkaaa

jesienno/zimowe starania 07.

Polecane posty

Tofikowa moj Macius jest przeslodki i pragnie rodzenstwa....hihihihi,ale wszystkim nam sie uda w koncu ( o niego staralismy sie jeden cykl,a tutaj juz 6 i nic)

GOSIUFRANCJO pewnie że się NAM WSZYTSKIM uda !!!!!!!!!!!!!!! p.s. fajny ten Twoj Maciuś.

Witajcie kochaniutkie staraczki:) Nie wchodze ostatnio, bo mam mnostwo pracy. Najchetniej po przyjsciu do domu kładłabym sie spac.Nienawidze zimy.....do tego mam okres:O sss1982--------->polecam szampon Yves Rochera ( w białej butelce) Caluje i lece do cieplej kapieli:)

🖐️ dziewuszyska jedne:) staraczkaaa jak tam u Ciebie?? Daj natychmiast znać:) 😘 dla wszystkich. Pogoda tragiczna:(

Gość ja tez chcę dzieciatko
cześc Wam Jestem nową staraczka na stronie, tez sie staramy już trzeci miesiąc i nic, brałam clostilbegyt, i dzisiaj do gina idę, a w weekend znowu przytulanka do męża

Witaj na nnaszym forum Ja też chcę dzieciątko. Wpisz się w tabelę. Staraczki NICK.............IMIĘ............WIEK...MIASTO.....CYKL TARAŃ 1.balerinka.......Magda............24......Warszawa.......3 2.Joanna82.......Joanna...........24......Poznań...........0 3.Urszulaxxx......Ula...............26......Gdańsk...........4 4.i jeszcze ja.....Katarzyna......24......Starachowice...0 5.Madzia28........Magdalena......28......Giżycko .........3 6.tofikowa ........Gosia............30......Bielsko-B.........0 7.kawiarenka.....Renata...........30.....Włocławek.......2 8.maybee..........Ula................23.....Kraków...........0 9.Selenka32.......Dominika.......32........Łódź..............1 10.gawit_27.......Gabrysia.........27.......Luton.............1 11.Kosona.........Agnieszka........29.......Kraków...........2 12.bella36....... ..Agata............37........malopolska......1 13.a_guu...........Agnieszka......24.........k/Poznania.....za rok 14.peppetti........Sylwia..........30.........ok.Łodzi......0 15.mea29..........Marzena........32........Warszawa.... za 4 mce 16. QUERRILLA .....................27........POMORZE .........5 17. Anastazja123....................26......świetokrzyskie......4 18.sss1982............................24......świętokrzyskie......4 19. Muszelka1........................26........Wrocław...........1 20. Magge.............................27.........W-wa..............2 21.Nicolla.............................26..........W-wa.............1 ____________________ Przyszłe mamusie Nick................Imię.......Wiek.....Cykl Starań............Poród........Płeć 1. staraczka.....Kamila..........27...........1........................?..............? 2. tantusia........Iwona......27............1.................czerwiec 2007......

czesc dziewczyny i co tam ciekawego i jak pogoda u was , bo u mie pada snieg i jak nasze mamusie sie czuja ?? cos widze ze cisza sie zrobila na topiku pewnie duzo pracy wszystkie mamy:)

Cześć Kawiarenka. U mnie tez zimno. Jak tam Twoje starania? Kiedy będziesz coś wiedzieć? Ja czekam na te dni. No właśnie jakoś pustki nastały tu u nas na forum.Mam nadzieję że ta nioobecność przyniesie jakieś owoce:-)❤️

Ania 24 l. koszalin 3

w ogóle to sie strasznie boję, i od paru dni z nerwów brzuch mnie boli,boję sie że pęcherzyka nie będzie:(, czy po tym leku musi być, ja chyba zwariuje za chwilkę

Staraczki NICK.............IMIĘ............WIEK...MIASTO.....CYKL TARAŃ 1.balerinka.......Magda............24......Warszawa.......3 2.Joanna82.......Joanna...........24......Poznań...........0 3.Urszulaxxx......Ula...............26......Gdańsk...........4 4.i jeszcze ja.....Katarzyna......24......Starachowice...0 5.Madzia28........Magdalena......28......Giżycko .........3 6.tofikowa ........Gosia............30......Bielsko-B.........0 7.kawiarenka.....Renata...........30.....Włocławek.......2 8.maybee..........Ula................23.....Kraków...........0 9.Selenka32.......Dominika.......32........Łódź..............1 10.gawit_27.......Gabrysia.........27.......Luton.............1 11.Kosona.........Agnieszka........29.......Kraków...........2 12.bella36....... ..Agata............37........malopolska......1 13.a_guu...........Agnieszka......24.........k/Poznania.....za rok 14.peppetti........Sylwia..........30.........ok.Łodzi......0 15.mea29..........Marzena........32........Warszawa.... za 4 mce 16. QUERRILLA .....................27........POMORZE .........5 17. Anastazja123....................26......świetokrzyskie......4 18.sss1982............................24......świętokrzyskie......4 19. Muszelka1........................26........Wrocław...........1 20. Magge.............................27.........W-wa..............2 21.Nicolla.............................26..........W-wa.............1 22.Ja tez chcę dzieciatko.........24........Koszalin.............3 ____________________ Przyszłe mamusie Nick................Imię.......Wiek.....Cykl Starań............Poród........Płeć 1. staraczka.....Kamila..........27...........1........................?..............? 2. tantusia........Iwona......27............1.................czerwiec 2007...... No to jesteś członkinią staraczek naszego forum. Witaj:-) Ja tez chcę dzieciatko------->jesteś moją rówieśniczką. Ja też strasznie się obawiam o to czy ze mną jest wszystko ok. A tego nie wiem bo dokladnych badań nie robiłam. Piszesz ,że brałas clostlbegyt. Niestety nie wiem co to jest i jak wpływa na jajeczkowanie. Myślę ,że jeśli dzisiaj idziesz do gin to masz szansę rozwiać wszelkie wątpliwości. A jeśli wcześniej czytałaś wypowiedzi dziewczyn to narazie nie masz co się martwić, bo dopiero po roku starań można mówić o problemach. Trzymam kciuki za ciebie. miłych starań i odwiedzaj nas ❤️🌼!!!!

SSS1982 UDA SIE NAM NA PEWNO. A JA MAM PROBLEM BO MOJ MAZ CHCE UZYWAC T.OWULACYJNYCH PRZEZ TE DWA OST CYKLE W tym ROKU. A JA NIE ZABRDZO. MYSLE ZE BOI SIE BADAN STYCZNIOWYCH..... CZYTAM KSIĄZKE O SILE PODŚWIDOMOŚCI PODSWIADOMOSC PREDZEJ CZY POZNIEJ URZECZYWISTNIA NASZE PRAGNIENIA MARZENIA ALE I LEKI OBAWY. DLATEGO myslmy pozytywnie!!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewuszki!! 🌻 Querrilla - ❤️ dzięki za pamięć. U mnie mnóstwo śniegu! Jest pięknie. Mój synek to aż pieje z zachwytu! :) tofikowa - 99,99% nie jesteś w ciąży... ale zostaje jeszcze 0,01 % że jesteś. Życzę Ci aby zamieniło się to w 100% Boli mnie podbrzusze, wygląda na to, że nastały dni płodne. Chciałabym móc robić już dzidziusia!!! A do lutego jeszcze tak daleko.... ja tez chcę dzieciątko - nie wariuj!!! Tylko spokój i rekals może Ci pomóc. Nie zajdziesz w ciążę jeśli będziesz stale o tym myślała. Wskakuj do łóżka ze swoim kochaniem i czerp z tego przyjemność. Ani się obejrzysz a będziesz swoją fasolkę pod sercem nosić :)

Peppettii, do lutego szybko zleci !!!!!dniem z dniem a mi w pracy szybko biegnie czas... Ja juz myslałam o sylwestrze, ale kto wie czuje ze do kocna roku zajde w ciąże🌼 a mnie boli podbrzusze ale juz po czasie płodnym :(

Querrilla twoja stronka jest bardzo dobra. Ta którą wygrzebałam wogóle niedokładna. Też mam taką nadzieję ,że w tym roku nam się uda zaciążyć i na gwiazdkę będziemy miały upragniony prezent:-) A może ten ból brzucha o czymś świadczy? Pamiętasz jakie Tantusia miała objawy ciąży-ból podbrzusza. Teraz już zmykam do domu. Zawitam do Was w poniedziałek. Całuski.

do SSS1982... uda sie NAM jak dla mnie TO MOZE BYC PRZENT NA NOWY ROK ZARAZ W STYCZNIU, bo dni płodne wychodza mi 25,26,27 grudzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

dziewczyny! 🖐️ podswiadomie trzymam za Was kciuki :-) UDA SIE !!!!! a oto fluidki ciazowe ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~~*~*~*~ buziaki 👄

Witam dziewczyny dzieki qurella za stronke mi dni plodne zaczną sie za 3 dni ale oczywiscie probuje bezustannie oby wreszcie sie udalo :) tez pomalu juz wariuje ale z lekarzem czekam do nowego roku, miłego weekendu :)

I jeszcze poprawiam tabelke :) Staraczki NICK.............IMIĘ............WIEK...MIASTO.....CYKL TARAŃ 1.balerinka.......Magda............24......Warszawa.......3 2.Joanna82.......Joanna...........24......Poznań...........0 3.Urszulaxxx......Ula...............26......Gdańsk...........4 4.i jeszcze ja.....Katarzyna......24......Starachowice...0 5.Madzia28........Magdalena......28......Giżycko .........3 6.tofikowa ........Gosia............30......Bielsko-B.........0 7.kawiarenka.....Renata...........30.....Włocławek.......2 8.maybee..........Ula................23.....Kraków...........0 9.Selenka32.......Dominika.......32........Łódź..............1 10.gawit_27.......Gabrysia.........27.......Luton.............1 11.Kosona.........Agnieszka........29.......Kraków...........2 12.bella36....... ..Agata............37........malopolska......1 13.a_guu...........Agnieszka......24.........k/Poznania.....za rok 14.peppetti........Sylwia..........30.........ok.Łodzi......0 15.mea29..........Marzena........32........Warszawa.... za 4 mce 16. QUERRILLA .....................27........POMORZE .........5 17. Anastazja123....................26......świetokrzyskie......5 18.sss1982............................24......świętokrzyskie......4 19. Muszelka1........................26........Wrocław...........1 20. Magge.............................27.........W-wa..............2 21.Nicolla.............................26..........W-wa.............1 22.Ja tez chcę dzieciatko.........24........Koszalin.............3 ____________________ Przyszłe mamusie Nick................Imię.......Wiek.....Cykl Starań............Poród........Płeć 1. staraczka.....Kamila..........27...........1........................?..............? 2. tantusia........Iwona......27............1.................czerwiec 2007......

-------Tantusiu- dziekuje za fluidki ciążkowe a jak sie czujesz? ------Anastazjo123 no to jestesmy na tym samym etapie 5c. Dzis sie niechcący wygadałam w pracy ze sie staram o Dziecko. Kolezanka która duzo juz przeszła jezeli chodzi o staranie sie odziecko powiedziała ZE NAJGORSZA JEST PSYCHOZA i taktowanie sexu tylko jako celu do zajscia w ciąże.. zgadzam sie z Nią... Anastazjo przepraszam ze pytam,ale wy sie staracie przed dniam płodnymi? uzywałas juz testów owulacyjnych-polecam ❤️ J juz namówiłam Męża na baanie nasienia w styczniu, ale głeboko wierze ze do grudnia zajde w ciąże alboi na poczatku stycznia. TEGO TOBIE TEZ ZYCZĘ!!!

czesc dziewczynki:) dawno tu nie zagladalam...mialam troche zajec ale juz jestem widze ze ktoras pytala o przepis na moj smakusny obiadek chyba Pepetti oto on poledwiczke przyprawiasz wedle gustu i smazysz w calosci na patelni najpierw pod przykryciem a pozniej juz bez poledwiczka jest szybciutko miekka podczas smazenia sie skurczy wiec mozna wziasc dwa kawalki na 2-3 osoby bo poniej jak sie ja pokroi w plastry to naprawde bedzie w sam raz:) sos serowy robi sie tak ser plesniowy roztapia sie w garnku i dodaje do niego 3-4 lyzki smietany i przyprawia pieprzem i sola PYCHA!!! do tego czesto robie jeszcze papryke na cieplo zrobilam nidawno papryke do sloikow i wyciagam ja na talerz,rozgniatam 2-3 zabki czosnku i posypuje nim papryke,owijam talerz folia i do mikrofali gdzies tak na 1.30 zeby byla ciepla smacznego:) 👄dla wszystkich

Maybee smakowice brzmi ten Twoj obiadek, chyba skorzystam mniam mniam. niepokojąco zaniedbywany jest to NASZE forum - hm czyzby chyliło sie ku upadkowi ? 😭 Przyznajcie sie Dziewczyny-pogoda brzydka, deszcz pada pewnie wszyskie sie aktulanie staracie i nie macie czasu na wejscie na internet 🌼 POZDRWIENIA DLA TOFIKOWEJ; MAYBEE, PEPPETTI, SSS1982 ,SELENKA 32; BALERINKO; KAWIARENKO; ANASTAZJO 123; TANTUSIU; I JESZCZE JA; GOSIAFRANCJO GDZIE JESTEŚCIE- 😭

witam Querrilla - oby spełniło się Twoje przeczucie co do terminu zajścia w ciążę!! Trzymam kciuki. Co do bóli podbrzusza to prawda, pierwsze dni ciąży często są bolesne. Ja za kilka dni po staraniach mówiłam, że napewno jestem w ciąży. Czułam takie jakby rozciąganie, przeciąganie w podbrzuszu. Wszyscy się ze mnie śmiali, a za tydzień na teście dwie kreseczki ujrzałam. Tantusia też wspominała o takich objawach. Tantusiu - jak samopoczucie? maybee - dzięki za przepis na obiadek. Spadłaś mi z nieba. Kilka minut temu zastanawiałam się co zrobić jutro do jedzenia. Spróbuję tych Twoich pyszności. A gdzie reszta kobitek??? wszystkie w łóżeczkach z facetami??? Pamiętajcie za dużo seksu powoduje, że jąderka nie nadążają z produkcją plemników. Plemniki są niedojrzałe, a przez co więcej jest wadliwych i są słabsze. We wszystkim musi być umiar!! Tak więc wyłazić z wyrek i na forum pisać!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wesoło

PEPPETTI fajnie że napisałaś, no właśnie muszimy wyciagnąć Dziweczyny z łóżeK!!!!!!! 😭 u NAS na pomorzu padało całą noc i cały dzień zimno jest jak diabli, fajnie ze chociaż na besen dzis idę to jakieś ćwieczenia bede miała :D :D pozdrawiam WSZYTSKIE nie ładnie zapominać o forum-czekamy z PEPPETTI na WAS 😘