Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie idziesz

Moja suka ciągle gryzie mi majtki,skarpetki

Polecane posty

W lazience mam grzyba... Mysle ze to jeszcze mnie zdrowe... Niektorzy to nawet nosza maseczki na twarzy, bo niezdrowo oddychac tym powietrzem ;)

Nie ja o wstydzie mowilam... Skoro wstyd suszyc na grzejniku, to chyba jeszcze wiekszy na sznurze :P Ja tam sie tego nie wstydze ;) Ale to pewnie daltego, ze prostacka jestem :D

Gość tak myślę......
no tak, jak ktos mieszka w zagrzybionym mieszkaniu, to co tu mozna powiedziec.......Pewnie to jes pretekst do nie kąpania, bo w koncu trudno przebywac w zagrzybionym pomieszczeniu.

Gość I tak trzymać
To super jak masz goły tyłek to narzeczony może Ci go w każdej chwili włożyć

Gość tak myślę......
no . szuszenie na sznurze to pozostałośc u prostych ludzie. Ludzie na poziomie, jak buduja domy, to mają równiez pralnie i szuszarnie.

Gość sadol
tak mysle -> a gdzie suszysz? nad spalinami w łązience? mosz recht :D

Jeszcze sie dowiedzialam, ze sie nie kapie!!! :D Ide powiedziec to babci, bo wciaz ma pretensje, ze za duzo wody zuzywam :P Nie wiesz o sobie tyle ile wie o tobie kafeteria!

Gość sadol
o bosz jak ja nie nawidze pedantek :o tak mysle to juz chyba choroba czas oddac sie na leczenie

Gość gdzie idziesz
ja to samo 🖐️ juz sie nawet na psa nie złoszcze :D

Gość FUU-27
Kotku bardzo mnie podnieciłas tym że chodzisz bez majtek jak bys była tak miła to byłbym bardzo wczieczny opisz swoja cipeczkie ale dokładnie

Gość gdzie idziesz
najpierw wybuduj mi suszarnie w piwnicy zebym byla na poziomie :D

suszarnie i pralnie! Bo bez tego to na poziomie nie bedziesz... :P TYlko prostacy stawiaja pralke w lazience. Ludzie na poziomie maja pralnie :)

Gość FUU-27
Podaj adres jutro Ci wybuduje tylko nie zakładaj majteczek

Gość olaaa21
a widzieliście gdzies na Zachodzie suszące sie na sznurach bieliznę? Moze czas dołączyc do cywilizowanych narodów.

LO matko!! NIgdy nie bylam na Zachodzie! U nas w Ustrzykach Dolnych to wszyscy na sznurach susza! Bo prosci ludzie jestesmy :P Gdzie nam do moznych panow z Zachodu!! Nie ten poziom :O

Czy wy powariowaliście kompletnie:o od gryzienia bielizny przez psa do przytyków higienicznych i dyskusji o poziomie polskiego społeczeństwa:o ło matko:o Miałam psa który zżerał WYPRANE skarpetki, uwielbiał wprost, niestety nie slinił tylko gryzł a zdarzyło mu się nawet połknąć:D I nie miało to nic wspólnego z brudem. Było to w domu rodzinnym a moja matka jest okrutną pedantką:o

Gość milamija
Słuchajcie, tez nie wierzę w to upodobanie psa do upranych majtek. Takie chodzone to normalne, zapach je przyciąga. Trzymam psa w domu więc często piore jej pokroweiec od legowiska, i moja psina zawsze po upraniu , nie chce sie połozyc na legowisku. Musi troche czasu minąc, zeby go z powrotem zaakceptowała. Wiesz moze ty w reku pierzesz i niedokładnie, bo jak to przejdzie przez cały cykl prania w pralce to pies ma to gdzies. dla niego uprane to smierdzi, on lubi zapachy naturalne.

Gość gdzie idziesz
ja jestem polską odmianą amiszów :classic_cool: :P nie uznaje tego co cywilizowane

Gość bolo LOlo
Bo one nie piora tylko wietrza na sznurach

milamija---> Ten temat juz zostal porzucony. Przekonalyscie nas z ta teoria... Jutro ide do psychologa z moim pse, bo to nienormalne, ze lubi wyprane skarpetki 😭 Teraz rozmawiamy o cywilizacji itp... :P

Calamity Jane-------> jestem prostak:o susze na sznurze, nie mam pralni, nie mam suszarni i przegrałam zycie:o i brudne rzeczy mi czasami wystają z kosza na brudy i potrafię zostawić gacie i skarpetki w łazience na podłodze jak się kąpię te dwa razxy do roku:p

Gość gdzie idziesz
Słuchajcie, tez nie wierzę w to upodobanie psa do upranych majtek. Takie chodzone to normalne, zapach je przyciąga. Trzymam psa w domu więc często piore jej pokroweiec od legowiska, i moja psina zawsze po upraniu , nie chce sie połozyc na legowisku. Musi troche czasu minąc, zeby go z powrotem zaakceptowała. Wiesz moze ty w reku pierzesz i niedokładnie, bo jak to przejdzie przez cały cykl prania w pralce to pies ma to gdzies. dla niego uprane to smierdzi, on lubi zapachy naturalne." przeciez pisałam ze w pralce :o