Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie idziesz

Moja suka ciągle gryzie mi majtki,skarpetki

Polecane posty

Czuję ulgę, wyznanie własnego prostactwa zdjęło ze mnie brzemię niedopasowania społecznego które ciązyło mi ostatnimi czasy od kiedy wyczytałam że kulturalni ludzie na poziomie nie mają pralek w łazienkach:o Będzie mi jeszcze lżej jak się przed Bozym Narodzeniem znowu wykąpię:p

Gość Wandzia bez rybki
Ale przyznac musicie, ze na świecie Polacy maja opinie brudasów, z czegoś to wynika. Jezeli dziewczynie , chyba młodej, szkoda miejsca na normalna szuszarkę i suszy bieliznę na kaloryferach w pokojach i uwaza to za normalne, to dla mnie zły objaw. I cokolwiek byscie nie powiedziały, psu moze sie zdarzyc cos z bielizny zezre, ale nie będzie to problemem jak rzeczy będą gdzie jest ich miejsce , szuflady czy bielizniarki nie otworzy, a jak otworzy to poazujcie go w cyrku , a nie narzekajcie.

w nieruchomościach niedługo beda wisieć ogłoszenia\" kawalerka z wbudowaną suszarką\", miejsce łóżka na balkonie, a pralki w piwnicy \" :classic_cool:

miec co jesc - mialo byc... Taka prosta jestem, ze wciaz te literowki wale :P To bedzie pierwszy zapis w testamencie!!! POchowaja ta suszarke ze mna w grobie!!! Przynajmniej na tamtym swiecie bede na poziomie :P

Gość marla787
sluchaj ja mam tez malego szceniaka. ma 4 miesiace i nioopanowane pragnienie gryzienia. ale mam na to rade - w sklepie zoologicznym mozna kupic pociety na ok. 10 cm kawaleczki, zasuszony byczy penis. to jest strasznie twarde i nieladnie pachnie, choc pies uwielbia ten zapach. jak dasz jej to do gryzienia nawet nie spojrzy na inne przedmioty. kosztuje 11,50zl. to nie jest zart. z reszta mozesz latwo sprawdzic chocby w internetowym sklepie zoologicznym. powodzenia! i pozdrow psine ode mnie:)

Gość gdzie idziesz
a kto mowil ze mam szczeniaka? ;) czytac ludzie czytac ;) najlepiej ze zrozumieniem u uwaga ;)

Gość marla787
dobrze nikt nie mowil ze masz szczenaka. nie ma jak poradzic debilowi. ostatnia propozycja - moze po prostu pierz swoje brudne gacie to sie psina nie bedzie ich czepiac? albo wymien ta stara franie na jakis nowszy model. ide stad, pa!

Gość gdzie idziesz
no cos ty frania rządzi :D :D :D

Skoro znawcy twierdza, ze pies wypranego nie lubi to trzeba im wierzyc. Moj pies po prostu jest pewnie nienormalny albo ma zryty wech :P Skoro ten byczy penis tak capi to pewnie wedzony jest :)

Znow mam wrazenie, ze ktos mnie z kims myli :P johnny---> Ty do mnie pijesz...?? O_O Juz sie duzo o sobie tutaj dowiedzialam... Teraz jeszcze, ze mam faceta... Moze sie w pralce schowal :O Ide sprawdzic :P I moj pies nie gryzie moich majtek - to chyba tez nie do mnie...? Bo nie wiem w koncu kto ma rozdwojenie jazni. Pewnie ja, skoro prostakiem jestem :P Psy policyjne potrafia zlapac trop nawet po praniu :P

Gość psiara333
pewnie jest zestresowana, moze ja bijesz ? zostawiasz sama w domu na dlugo ? ona teskni i szuka twojego zapachu, musisz jej poswiecac wiecej czasu, psy nie rozumieja takich rzeczy jak to ze sie gniewasz bo wyjela, po fakcie krzyki tylko znerwicuja psa, lepiej chowaj i tyle, no i pies powinien byc wybawionya a nie siedziec jak kolek calymi dniami

draniuga---> W szafie to kochanek siedzi... A facet legalny to co by w szafie robil? :P Sygryda---> Ja nie podnioslam tego prostackiego topiku :P Pies sie nie liczy w staropaniejstwie :P Zreszta chomik tez nie :D