Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrowizyta

dziewczyny czy krępuje was wizyta u ginekologa?

Polecane posty

Gość jutrowizyta
ojej chodzilo mi o goly tylek,upierdliwce:)

Gość ale dlaczego na golasa
trzeba było precyzyjnie napisać z jaką goła częścią paradowałaś

Gość jutrowizyta
przeciez wiadomo,ze z tylkiem:)

Gość ale dlaczego na golasa
na golasa to znaczy, że bez żadnej odzieży :O

Gość abdul II mocny
Real Facet khv Ginekologa wybrałem właśnie intuicyjnie i okazała się taką osobą jak lekarka "ja się nie boję wizyt" (może to ta sama...). Miałem z nią świetny kontakt. Znam drugą Panią ginekolog - chyba jeszcze lepsza. Chodziło mi o to, że kobeta-lekarz choćby z autopsji może lepiej pomóć niż teoretyzujący Pan, a przecież każdy przypadek jest inny. W rutynowych czynnościach decyduje nie płeć a człowiek. Jednak większym zaufaniem darzę kobiety i basta! Ty nie jesteś normalny-kazirodca albo jaki inny popapraniec.żonie ginekologa szuka-jebuś

Witam:o przedstawiciela rasy o procentowo najniższym udziale w zdobywaniu nagrody Nobla🖐️. Mój horyzontalnie ciasny umysł nie do końca w stanie jest przyswoić hasło \"normalny-kazirodca\", jednak wierzę iż w Twojej kulturze oznacza ono szacunek dla adwersarza🌻 Rzecz jest łatwa do skumania nawet dla ćwierć-debila (nie celuję za wysoko?) : to jak wybór torebki czy bielizny... W Waszych cichych (uśpionych dzięki muchom Tse-Tse) wioskach, w Waszych chatach Murzyńskich, Wasze wiecznie-topless-sexi kobiety pragną posiadać najładniejsze z ładnych paciorki. Ty, niczym wygłodniały lampart starasz się takowe dostarczyć by móc jako nagrodę odebrać ww. cycuszki i udać się z nimi na polowanie. Nie nazbyt skomplikowane?:(