Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna_ryba

wyzbylam sie wszelkich uczuc

Polecane posty

Gość zimna_ryba
przez jakis czas sadzilam, ze on chce do mnie wrocic i potrzebujemy czasu tak pieknie mowil a potem pomyslalam i zauwazylam, ze przychodzil tylko aby sie calowac , oklamywac i wiesz co.... a potem jak zaczelam staewiac warunki..zero spotkan tak sie konczacych... zniknal ryczalam przez dwa lata cale, nie moglam dojsc do siebie a teraz jestem zimna suka i to czuje:( a u ciebie jak bylo?

podobnie:( wiedział, że nie przestałam go kochać. Prosiłam, żeby się do mnie nie odzywał. W efekcie ladowaliśmy w łóżku. Ostatnio chciałam sprawdzić czy zdaje sobie sprawę co robi. Zapytałam czy się ze mną ożeni (błyszczące oczy, nadizeja w oczach itp.). Powiedział, że ok, kiedy? Kurde ręce mi opadły. Jak go przycisnęłam i wytłumaczyłam to powiedizał, że nie przewiduje na raziei nie czuje, że to ze mną. To po co sięmną bawi? No to dowiedziałam się, że \"utrudniam\". Wiem, brzmi to jak totalna naiwność, ale potrzebowałam tego. Teraz już nigdy i żaden facet siędo mnie nie zbliży

Gość zimna_ryba
zerwij z nim kontakt on cie zniszczy ja bylam wrakiem totalnym

Gość agata----
zimna_rybo zranil mnie cholernie, naprawde cholernie, a ja dalej mam dobre serce:(

Gość zimna_ryba
agata... powiedz cos wiecej

Gość agata----
2 razy przezywalam okropne rozstanie, za drugiem razem bylo latwej, chociaz klamstwo gorsze niz poprzednio wszyscy faceci klamia

Gość zimna_ryba
spotykal sie z inna?

Gość zimna_ryba
moj gadal z panienkami na czacie i gg

zerwałam już mnie zniszczył leży: poczucie własnej wartości, moralność, nie chce mi isę żyć itp z pocieszających rzeczy: nie chce do widizeć, poczułam (wreszcie !!!!!) gniew i nienawiść

Dziewczyny i po co do nich chodzicie? Facet ma z Was uciechę ale tak naprawdę nie szanuje. Szanujcie się same. Pozdrawiam i życzę faceta, który doceni w przyszłości Wasze uczucia i spełni Wasze oczekiwania. Odsuńcie się od raniących facetów, a spróbujcie dostrzec dojrzałych w uczuciach facetów.

Gość agata----
zimna_rybo hmmm az wstyd mowic, bylam z kims kto ukrywal pzrede mna inna dziewczyne, ta swoja, jak sie okazalo ja bylam "kochanka":P hmmm ponad rok oszukiwal mnie caly czas.... nie moglam w to uwierzyc ale jednak

Gość agata----
mam ochote nic nie czuc

Gość zimna_ryba
aga no pieknie, ale cham:( moj przylazil do mnie a wieczorami zarywal panienki na gg

wiem, że nie szanuje w tym sęk, nie udało mi się tego zmienić, teraz nie chcę go więcej widzieć, żałujęże go poznałam. Męczę sięjuż2 rok:(

Gość agata----
no wlasnie, po co nam truja pupe;) ciagle im malo

Gość skowronka
dziewczyny, ból bólem zwalczać! ja majsterkuję..... fachowiec zaśpiewal mi taką cenę za montaż szafy, ze mówię Wam zyskałam motywację, zeby sama ją zrobić

ja tego nie rozumiem. Po co wiedząc, że kobieta kocha ciagnąć ją do łóżka??? jakby innych nie było. Jak we mnie się zadurzył fact, któemu nie mogłam odpłacić miłością to chcąc nie chcąc poprosiłam, żebyśmy całkiem zerwali kontakt.

Gość onka222
ale kto mi wytlumaczy dlaczego oni sa tacy bezwzgledni??? dlaczego potrafia nas tak ranic??? ja juz nic nie rozumiem :(

Gość hurt
Sprawia im to przyjemnośc, lubią patrzeć jak kobieta się męczy

Gość onka222
hurt ---------> ty też taki jestes??? czy jestes plci zenskiej???

Gość onka222
oni są bez serca!!! oszukiwac tylko dla pozyskanai dupy??? to bezsensu!!!!!

Gość No cóż
Zanim otworzą wam się oczka minie trochę czasu.... Oni "kochają" kroczem.

Gość gaskaBalbinka_
racja, onie tacy sa rania bez zmruzenia oka ... klamia te wstretne swinie a np ja musze odrzucic milosc - juz 2 facetow, ktrzy ponoc ..hah gorzki to smiech ...- mnie kochaja ... Nie potrafie sie zakochac jednemu zeszlo do lutego staranie sie a ja zimna suka oto co z nas robia

Gość onka222
ale wszyscy mysla tylko tym co maja miedzy nogami??? a skad te szczesliwe nieliczne malzenstwa??? wogole milosc istnieje??? czy dla nich liczy sie tylko sex??? Naprawde ja nie wiem co o tym sadzic?

Gość gaskaBalbinka_
pewnie nie wszyscy ale na takich trafilysmy a ja wierzylam w kazde pieprzone slowo k**a

Gość onka222
i powiem wam dziewczyny ze do niedawna bylam ciepla wyrozumiala kobietka ale teraz pomalu sie to zmienia poznajac facetow z innej strony zaczynam byc zimna i myslec zupelnie inaczej niz dotychczas to na pewno nie są anioly!!!!