Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość kuchciczka
Czesć A ja kupiłam Szefa Kuchni III i stoi. Tyle sie naczytałam o jego super latywach a teraz nie mam do czego go wykorzytsać. Surowych warzyw nie ściacha - mimo ze daje malutko - nie da się ukręcić. Do czego innego wykorzytsac ?

Gość moje pierwsze zamówienie.
Zamówiłam sobie: Szklarnię i maselniczkę oraz dla Dzieci szablony do rysowania. Szklarnia jest świetna, faktycznie można w niej przechowywać warzywa i owoce przez dłuższy czas niż w lodówce luzem. Maselniczka również (mam taką turkusową nie wiem jak się zowie fachowo, była w promocji więc wzięłam). Masło u mnie nie schodzi w ciągu 2 dni, a w ciągu tygodnia i więcej (kostka). W tym pojemniku faktycznie można masełko trzymać poza lodówką i się nie rozjeżdża, a także u mnie wytrzymało 1,5 tygodnia bez jełczenia, a pewnie wytrzymałoby i dłużej. Mam jeszcze miskę (prezent) do wyrabiania ciasta drożdżowego i się też super sprawdza. Szablony również są fajowe. Nadają się do rysowania, zabawy w wannie (w pianie "odciskane" kształty) a także do robienia ciasteczek, jako formy do ciastoliny i do pisaku również:D

Odnośnie szefa kuchni III , ja nim siekam wszystko to bzdura , że nie kroi surowych warzyw , siekam twarde surowe buraki bardzo drobno dzieci prawie nie czuja ich i wszystko zjadają w zupie , a sałatka jarzynowa to dosłownie 5 min , majonez i gotowe , ciasto na naleśniki , placki ziemniaczane, z cukinii rewelacja, wystarczy trochę inicjatywy.

witam czym się różni warzywnik od szklarni? czy różnica między mix maxem a shakerem to wielkość, czy coś jeszcze? pozdrawiam

mix max możesz wlewać ciepłe plyny , a shaker tylko zimne .

o, to ja skłaniam się ku mix maxowi, ale czy naprawdę można w nim rozmieszać ciasto na naleśniki? wiem, że jest wiatraczek, ale czy on rozbije wszystkie grudki? z tego co zauważyłam, warzywnik różni się od szklarni tym, że ten pierwszy nie ma wentylków.

mix max jest większy i praktyczniejszy zrobisz w nim naleśniki na pewno rozbijesz sos lub zupę w proszku , kawę z pianką , sos czosnkowy , a teraz lato to jogurty , zimne sosy itp. przepis na naleśniki 1 szk mąki pszennej 2 jajka 125ml mleka 0,5 szk wody min gazowanej cukier lub sól łyżka oliwy , wówczas nie smarujemy patelni

Ja mam już sporo produktów tupperware i jestem z nich bardzo zadowolona. Wiem, że do tanich nie należą ale warte są takiej ceny. Mi wiele produktów już się dawno zwróciło! :)

Hej dziewczyny Mam pytanie o rybę po grecku z cudu kuchennego, ostatnio ją robiłam ale mi nie wyszła, ryba była nie "dogotowana", czy to może wynikać z faktu, że było za mało warzyw????? A czy któraś z Was może gotowała jajka w cudzie kuchennym? jak tak to proszę o informację jak? Pozdrawiam serdecznie :)

To jeszcze raz ja bo zapomniałam się zapytać czy któraś z konsultantek wie czy będą a jak tak to kiedy, no i za ile "wiaderka" na ogórki? :)

Gość Anula.C
Hej ja gotowałam jajka w cudzie kuchennym i wychodzą super. Tylko nie można przesadzić z ilością jajek bo się nie ugotują. Ja wkładałam je na ok 20 min, ale być może wystarczyłaby też mniejsza ilość czasu. Wychodzą fajne bo nie robią się na żółtkach niebieskie obwódki.

dziewczyny, co jest najlepsze do wędlin? czy pojemniki do mrożenia full contact sąd dobre? ma ktoś?

Najlepsze do wędlin są okrągłe miseczki z możliwością odpowietrzenia. W promocji teraz 600 ml miseczka za 15 zł.

ja na wędliny mam "świeży gabinet" jest rewelacyjny, tylko nie ma go już w aktualnym katalogu, ale podobnież optima zestaw też jest bardzo doby.

Gość bziabziak
niestety nie będzie już wiaderek do kiszenia ogóreczków. Pojawiła się nowość zapaśnik, jest mniejszy mieści się 2kg ogórków, efekt końcowy taki sam, wykorzystamy go do przechowywania sypkich gdy nie będziemy już kisić i fajna cena 42.9.

Gość winni73
Zapraszam na blog www.tupperware.bloog.pl gdzie zamieszczam nowe ofertki wraz ze zdjęciami produktów.

bziakbziak- skąd masz informację, że wiader do kiszenia nie będzie już w sprzedaży? W mojej dystrybucji nic na ten temat nie wiadomo.

Gość winni73
Promocja „Produkt katalogowy za 50%! Zasady promocji: Kup dowolny produkt katalogowy, a drugi produkt katalogowy możesz kupić za 50% Tylko w tygodniu 25 (14.06-21.06.2010) zapraszamy wszystkich Gości prezentacji do wyjątkowej promocji „Produkt katalogowy za 50%! Kupując dowolny produkt katalogowy nabywasz prawo do zakupu drugiego produktu katalogowego za połowę jego ceny katalogowej. Pamiętać należy, że cena katalogowa drugiego produktu katalogowego nie może być wyższa niż cena produktu zakupionego w pełnej cenie. Promocją objęte są wszystkie produkty katalogowe w tym również produkty z Kolekcji Kulinarnej Szefa Kuchni.

Gość sorella0785
wiaderek do kiszenia na pewno nie będzie już, tak przynajmniej mówili w dystrybucji. W tym sezonie są w zamian zapaśniki. a oferta drugi produkt - 50% jest rewelacyjna!

Gość bziabziak
Niestety wiaderek nie będzie, to pewne. Kiszą tylko Polacy, a produkcja tylko dla nas jest za droga, juz w ubiegłym roku podnieśli cenę. Bardzo żałujemy musimy kisić w zapaśnikach. A oferta z drugim produktem za 50% to strzał w dziesiątkę. Już chcemy następnej takiej oferty. Polecam się klientkom z Lublina i okolic, chętnie przeprowadzę u was prezentację.

Gość 456ola
witam jestem fanką breloków poszukuję breloku kolor tęczy może ktoś ma zbędny posdraiam

Gość 456ola
witatam jestem fanką tupperware ale zbieram breloki może ktoś ma na zbyciu kolor tęczy pozdrawiam

Witam !!! mam pytanie do konsultantek. Po jakim czasie nieaktywności usówają z grona konsultantek ??

Gość zosia_samosia1
ja uwazam ze te produkty to naciaganie ludzi... ciotka ma miske do ciasta drozdzowego i pokazywala mi jakie to ciahco nie wychodzi, wiec jak wpadla pokazala jej maja za 10-15 zl z ktorej ciasto wychodzi takie samo :D zadna rewelka naciaganie ludzi