Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość cmm
przepraszam, za bardzo się Pani przejmuje. Może Pani jest sprzedawcą? Jeśli wzięła Pani to do siebie to przepraszam :)

Gość Emila2000
Kupowanie na allegro uważam za bezpieczne. Nie tylko chodzi o przedmioty tupperware, ale ogólnie wszystkie. Przecież każdy kto kupuje czyta najpierw opinie o sprzedającym i analizuje czy lepiej kupić taniej u osoby która np. do czasu wysyłki nie jest pozytywnie oceniana czy niewiele więcej za błyskawiczną wysyłkę itp. Dodatkowo można założyć spór jeśli coś jest nie tak z transakcją. W najgorszym wypadku jak sprawę jak nie dojdzie do porozumienia, można zgłosić sprawę na policję i jeśli policja sprawy nie umorzy z powodu niskiej szkodliwości to można odzyskać pieniądze. Dlatego przy składaniu takiego wniosku na policji należy odpowiednio go sprecyzować i nie pisać, że się zostało okradzionym ponieważ chyba d 250 (nie jestem pewna czy taka kwota) jest sprawa umarzano na niską szkodliwość społeczną.

Gość cmm
przepraszam bardzo ale zgłaszanie sporu do allegro do abstrakcja. Ostatnio dostałam złe rolety okienne i to był ostatni zakup na allegro. Więcej nerwów niż to wszystko warte.A sprzedawca'? Szukać wiatru w polu.Opinie były dobre i.sprzedawca w końcu wysłał dobry wymiar ale czekałam 2m-ce. Dodam że było to latem do okien dachowych .Miały one chronić przed upałem. To jeden z przykładów. Jestem zawiedziona- ot co.

Gość Emila2000
Jest problem z nerwami i czasem , jak już się źle trafi, ale w sklepach też się zdarza. W moim przypadku na ponad 300 zakupów na allegro jeden miałam felerny. Kupiła używane narty i niestety ich nie otrzymałam, jednak przy pomocy sporu otrzymałam zwrot kasy od sprzedawcy po czasie, ale nie straciłam.

Gość kyla
Co myślicie o nowych promocjach na listopad?

Gość aregiec
a co jest w promocjach na listopad bo nie ma jeszcze na stronie, chodzi mi o produkty dla gosci i gospodyn

oferta dla gości KKSK garnek 7,6l 999,00zł obieraczka uniwersalna 35,90zł ultra pro półmisek grillowy 99,90zł termo tup ( termos ) 169,90zł kuchcik 149,90zł niezbędna trójka 59,90zł pierożkomania 62,90zł ergolinia drylownica oskar 75,90zł sylikonowy pędzelek 42,90zł oraz tylko do 18.11.2012 tappermyszka 72,90zł sylikonowy król 82,90zł jest też ulotka dodatkowa od 12.11 do 18.11.2012 czekoladowy bazyl 39,90zł dekorator (rękaw) 59,90zł łyżeczki miarki 18,90zł perła stołowa duży pojemnik na ciasto 159,90zł zestaw misek do ciasta 1l,2l,3l 99,90zł można osobno w podziękowaniu dla gospodyni jest między innymi : słodki młynarz nowy wałek + foremki finezja cytrusik + pomoc kuchenna stolnica

Gość aregiec
dziekuję, czyli faktycznie szału nie ma

Gość mama mani:)
Czy polmisek grilowy w obecnej promocji jest wart zakupu? Czy uzywajac funkcji grill w piekarniku nie ulegnie on zniszczeniu? Kiedys slyszalam zeby nie uzywac tej funkcji w czasie pieczenia z Ultra Pro. Cena jest dosc atrakcyjna..dlatego zastanawiam sie nad uzytecznoscia I wytrzymaloscia tego naczynia. Kolejne pytanie dotyczy termosa..czy rzeczywiscie dlugo trzyma temperature napoju? Dziekuje za odpowiedzi na moje pytania.

Gość kyla
jesli chodzi o Ultra Pro do grilowania to ja nie będę uzywać do przygotowania potrawy funkcji grilowania w piekarniku - zasada ta odnosi się do wszystkich ultra Pro - taka jest moja skromna wiedza - ale dziś zapytam na warsztatach i podzielę się uzyskana wiedzą

tak przy ultra pro nie używamy funkcji grilla termosu nie mam więc nie wiem jak długo trzyma ciepło mówią że może trzymać ciepło przez trzy dni ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć cena katalogowa termosu to 299,00zł kosmiczna promocyjna o połowę taniej

Gość cmm
przez 2 dobę gorące, na drugi ciepłe a na trzeci zimne.wiem bo mam trochę większy. Jestem b.zadowolona

Gość cmm
przez 1 gorące miało być

Gość kyla
wiedza po warsztatach - przy ultra pro ( i innych produktach ) nie wolno używać funkcji grillowania do termosu nalewam wrzątku - zobaczymy co potrafi ten mój czarny skarb :-))))

Gość Emila2000
Termos należy zaznaczyć ma wkład szklany, więc trzeba uważać żeby go nie stłuc. Trzyma ciepłą wodę dobę. Więc szału niema. Do porównania ma termos turystyczny, który trzyma wrzątek przez 24 godziny z wkładem nietłukącym. Oczywiście innej firmy, ale specjalizującej się w termosach. Cena nawet w promocji wg mnie za duża, ponieważ największa wada termosu to wkład, który w razie stłuczenia można wymieniać ale za kolejne 80 złotych.

Gość Krecik77
Posiadam ostrzałke kupioną 2 lata temu stepiła się. Czy podlega reklamacji? Jeżeli nie czy mozna dokupił wymienne nożyki. I jaka cena Dziękuję serdecznie

Gość cmm
kamienie do wymiany cena ok.40zl

Gość kyla
próba termosu 22 godziny od początku próby i płyn jest bardzo bardzo gorący

Gość kuleczka700
jeśli posiada ktoś przepisy do ultra pro proszę o przesłanie na meila madziulka42_1990@interia.pl

moi drodzy byłem dziś na pokazie garnków PHILIPIAK i muszę powiedzieć łał to są garnki tupperware to przy nich pikuś

Gość honia...
Mario, ja takrze byłam na takim pokazie i powiem, że to jest tylko replika zepptera, garnki Tapera nie są wcale gorsze, ja bym powiedziała, wyrób podobnej klasy, z malutką różnicą, w Taperze mogę taki garnek kupić po jednej sztuce, jednak wzór Philipiaka jakoś nie bardzo przypadł mi do gustu. Mam nadzieję, że chociaż Ty się nie obrazisz, że komuś może podobać się coś innego, serdecznie pozdrawiam...

Gość kkjolka
Czy wie ktos może jakiej pojemności jest będący teraz w promocji bazyl czekoladowy oraz mini dekorator? Zastanawiam się również jakie inne właściwości ma półmisek grilowy Ultra Pro w porównaniu z pokrywą Ultra pro? Skoro nie można używać funkcji grila w piekarniku (logiczne) to czy nie można go zastąpić właśnie tą pokrywą (też jest "płaska")?

Gość honia...
Dekorator rękaw ma 0.5l pojemności, Bazyl czekoladowy ok 1,5l nie jestem pewna, półmisek grilowy ma rowki w które może ściekać nadmiar tłuszczu, pokrywa nie jest tak płaska jak półmisek, ale na pokrywie też można piec...

Gość Emila2000
DO kYLA. Jaka to temperatura " bardzo bardzo gorąca" , jeśli firma w przewodniku dla konsultantów gwarantuję temp. 65C po 12 godz.

Gość DorotaWajda
Chciałam się odnieść do wypowiedzi na temat garnków. Od 10 lat używam zeptera (kupiłam zestaw 22 częściowy za około 3600 zł). Teraz dostałam garnek ok. 7 l z kolekcji KKSK w prezencie. Testowałam go przez ostatnie dni i moim zdaniem, wolę 10 letniego zeptera. Grubość dna, jak i ścianek bocznych zdecydowanie na korzyść zeptera. Waga też 3 x tyle co tupper. Rączki zawsze zimne, czego nie powiem o garnku tupperware. Jakość dopasowania pokrywki to kolejna rzecz na korzyść zeptera. Nagrzewanie się uszka od pokrywki itp. Nawet nie ma co porównywać tupperware z zepterem. Być może ze znacznie tańszymi garnkami tak, ale tutaj znowu tupperware ma cenę jak garnki z najwyższego segmentu. A na pewno do nich nie należą. Zgadzam się z Mario, że tupper przy tych innych fiormach wypada bardzo blado a cena jest kilka razy za wysoka.

Gość DorotaWajda
A co do ostrzałki, to zupełnie nie opłaca się kupować dodatkowe kamienie do tupper. Znacznie lepszą ostrzałką jest czarny fiskars. I kosztuje 28 zł. Trwałość i jakość ostrzenia jest zdecydowanie lepsza niż tupper.

garnki tupperware są dalekooooooooooo za philipiakiem mimo że też są bardzo ładne jeśli miałbym kupować to philipiak a co do tapermyszki to zgadzam aie z DorotaW... fiskars jest lepszy i tańszy i noże też ma super

Gość Klamka555
Czy ktoś wie, co znajduje się w paczce niespodziance za 72zł?