Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birthday_man

Drogi prezent dla kobiety - jak zareaguje?

Polecane posty

Gość vivi123
sam postaraj sie cos przyrzadzic dobrego na ta kolacje:)

Jak dla mnie to próba przekupstwa!!!! Póki jest w związku z kim innym nie masz prawa jej takich rzeczy kupować. Bo to próba wpłynięcia na jej decyzję i tyle. Nie wymawiaj się czystymi intencjami, bo na pewno chcesz ,żeby była z Tobą nie z nim? Więc kup tego kaktusa, a tel to na inną okazję jak będziecie razem.

Gość Chcesz wchodzic w ...
związek z dziewczyną a masz problemy czy kupic jej komorke na urodziny czy nie ... Wybacz, ale dla mnie to jesteś dzieckiem :-D

Gość Birthday_man
Tak, chce, a co w tym zlego? Poza tym, zadna proba przekupstwa, bo ona juz decyzje podjela, wiec moze nie poruszajmy tej kwestii, wiem, co czuje, wiem, co zamierza zrobic, a nie jest jeszcze ze mna, bo sprawa rozwodowa to nie takie hop siup.

Ja bym jednak się wstrzymała bo to może odnieśc przeciwny skutek. Zamiast się ucieszyć poczuje się przymuszona.

Gość ha ha ha ...........
a ile wiosenek liczysz ?

Gość Birthday_man
Takze postanowione - chyba nie ma wiekszego sensu ryzykowac, ze zle przyjmie komorke, zreszta, mam juz pewna opcje, ktora na pewno spodoba sie jej. Nie lubie prezentow banalnych, takze chocbym mial myslec caly tydzien, bedzie on na pewno zaskoczeniem, mam nadzieje, ze milym

Gość gość
Prezent Marzeń - u nich macie pakiety np. do spa. Generalnie starajcie się szukać takich prezentów, które zrobią pozytywne wrażenie, dadzą relax, zrobią różnicę . Byle co nie ma sensu.

Gość gość
To że prezent wygląda na drogi, wcale nie oznacza, że taki musi być. Zerknijcie na Prezent Marzeń - świetnych okazji nie brakuje, tam macie prezenty, które przynajmniej wyglądają na drogie, a w praktyce wcale takie nie są. Np. jazda ferrari za ponad 200 zl ;-)

Gość gość
Kwestia taka, jaki macie budżet, ale ogólnie wypasione prezenty wcale nie muszą być drogie - popatrzcie po Prezent Marzeń. Za 100 zł to można ogarnąć nawet jazdę czołgiem, więc chyba nie ma pod tym względem specjalnie problemów, co nie?

Kolczyki są wspaniałym prezentem dla każdej kobiety. Wyjątkowy model to pozłacane długie kolczyki z chabrowymi dodatkami. Gwarantuje, że wywołają uśmiech na twarzy solenizantki. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl .

Gość gość
Prezent marzeń - od nich pakiety, aby tylko to było jakoś rozsądnie dopasowane pod poszczególne osoby. Fajny prezent wcale nie musi być drogi. Sztuką jest takie jego dopasowanie, aby robił różnicę. Ale na Prezent Marzeń macie np. masaże i to się powinno raczej każdemu spodobać.