Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość 18-latka
A moja mama ma dziś imieniny i ciasteczka kupiła i cukiereczki i ja jeszcze Stefankę zrobiłam Ehhh... mniaaaam: (

wiesz, jak sie ma duza nadwage to widac szybko efekty a jesli niewielka to juz gorzej. tez zaczelam przestrzegac diete. wlasnie jem rybe pieczona i fuuuure salaty :) tez bede informowac jak i co ale nie licze na duzy efekt bo ja nie mam w ogole nadwagi ale chce zrzucic 5kg i wazyc tyle ile wazylam zanim rzucilam palenie. trzymajmy sie razem. chyba zaraz sobie dorobie jeszcze salaty:D:D:D

Gość skręty tułowia w prawo i lewo

a mnie wkurza, ze nie widze spadku wagi, jest powiedziane, ze w pierwszej fazie powinno sie zrzucic jakies 5 lub 6 kg, a ja zrzucilam do tej pory jakies 1,5 kg, a to juz 6. dzien, jem sporo kurczaka, dzis ryby tez sporo i przestrzegam diety, cwicze i nic, moze z cm w pasie zgubilam:( najwazniejsze, ze hula-hopem krece juz zwinniej, rzadziej upada, juz umiem je nawet podniesc brzuchem jak zaczyna spadac:) a bedzie coraz lepiej, tylko ze ta waga nie spada tyle, ile powinna!!!! Smacznego rewlacjo!!!! wiem, ze sie nam uda schudnac, Ty masz malutko do zrzucenia, ale na pewno lepiej sie poczujesz jak osiagniesz cel!!!!

na pocieszenie powiem ci to co juc mowilam: maz w pierwszym tygodniu tez schudl ok 1 kg i byl zniechceony a w drugim tygodniu nagle cos sie ruszylo i poszlo szybko. troche trwa az organizm zacznie spalac tluszcz. :)

dziekuje ale juz nie jem bo juz sie najadlam :D:D:D informacja o tym, ze zjedlismy trafia do naszego mozgu po jakichs 15-20 min. dlatego warto odczekac i zobaczyc czy za chwile nadal bedziemy glodni :D

tak, o tym, ze ta informacja dociera z opznieniem to juz slyszalam i wiem o tym doskonale:) co do chudniecia to masz racje, moze w drugim tygodniu sie cos ruszy, jutro mam zamiar sie nafaszerowac kurczakiem, moze to cos pomoze - stosuje Twoje rady, za ktore dziekuje:)

Gość 18-latka
Ehh... ale się objadłam:(

moze razem pojdzie nam razniej :) ja najadlam sie salaty i mam brzuch ogromny :D:D:D ale jutro bedzie plaski jak wstane :) mam przynajmniej taka nadzieje :D

bedzie dobrze, dziewczyny - mamy juz ponad setke postow, a bedzie lepiej, super, ze mozemy wspolnie tu \"dzialac\", ja strasznie potrzebuje wsparcia i motywacji!!!! milych snow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 18-latka
No kolorowych snów:D

czesc, dzis mam pierwszy kryzys - tak strasznie chce mi sie slodkiego, ze juz nie wyrabiam, napilam sie kawy, zjadlam, a chec nie przeszla, macie moze na to jakies sposoby? na mojej wadze nadal tylko 1,5 kg mniej:( pozdrawiam Was

witaj, kup sobie maslo orzechowe, tylko nieslodzone, i zjedz lyzke. mozesz kilka migdalow zjesc :) ja wcinam pieczona rybe i salate z prazonym slonecznikiem. sprobuj jakies orzeszki albo to maslo :) pozdrawiam :)

hej!!! mam fistaszki, zjadam do 10 sztuk dziennie, czasem nimi posypuje kalafiora zeby byl lepszy w smaku, a moze kakao kupie, tez mozna - tylko jakie bys mi doradzila? sa jakies dietetyczne? pozdrawiam, ja juz jadlam szynke z kurczaka i pomidorka, zaraz zjem miesko i salate, ogorka zielonego, moze troche kapusty kiszonej:)

Gość 18-latka
Hehehehe witajcie:D A ja od rana jakieś uszka, jakiś bigos, jakieś pieczarki robię... Przyjęcie się dla mamy szkuje:). A niedługo mój Misiek przyjeżdża i mam świetny humorek:D:D:D:D Tylko katar jeszcze mam, ale się nie przejmuję:). Miłego weekendu kobitki:D

Gość cirono
jak macie chcice na slodycze to jedzcie chrom mi pomaga moja waga etz stoi w meijscu mimo iz nei jem chleba ziemniakow i codziennie cwicze brzuszki ok.150 ale moze sa dla mnie zle dobrane :/

hej 18-latko, milego przyjecia i milutkiego dnia spedzonego ze swoim chlopakiem!!!!!! cirono - a jak dlugo juz cwiczysz brzuszki? moze to za krotki okres czasu by nastapila zmiana, ale powiem Ci, ze ja takze kiedys cwiczylam brzuszki i niewiele pomogly, tylko tyle ze miesnie sie wzmocnily, ponadto brzuszki nalezy wykonywac w odpowiedni sposob, najlepiej jest trzymac rece splecione z tylu na szyi, nogi ugiete w kolanach, slyszalam, ze takie cwiczenia sa najbardziej efektywne, poza tym jak tu juz ktos wczesniej slusznie stwierdzil, dopiero po 20 minutach zaczynamy spalac tluszcz, wiec przed brzuszkami powinno sie zrobic conajmniej 20 min. rozgrzewki, tak jak ja robie przed hula-hopem (ja robie 30 minut), potem 30 min. hula-hop, ktore polecam, po tygodniu zniknelo 1,5 kg w talii, ale dodatkowo stosuje dietke SB!!!!!!!

Gość ciorno
cwicze brzuszki od kilku ladnych miesiecy al ejuz chyba wiem o co chodzi mianowicie robie wlasnei te brzuszki ze zgietymi kolanami i umoszeniem miednicy a potem takie same na boku alem i to zajmuje ok.10-15 minut i pewnei tluszczyk nawt nie ma czasu sie ruszyc czyli od dzis bede wsiadac najpier na 20 minut na rowerek chyba powinno pomoc???? :) pozdr

Gość 18-latka
Dzięki CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA🌼🌼🌼🌼 A co do hula hop to kręciłam jakiś czas i 1, 5 kg w talii mi chyba nie ubyło. Na pewno strata kg u Ciebie jest spowodowana wszystkim i hulahopem i dietą i wszystkim:)

hej, kazde kakao jest ok. mozesz zrobic deser z jogurtu bez cukru i bez tluszczu mieszajac z kakao i slodzikiem. albo to maslo orzechowe. ja zaraz zrobie jakis obiadek :) 18-stko milego spotkania :)

18-latko, na pewno jest to spowodowane i dieta i cwiczeniami, poza tym moze mam jakas wieksza nadwage niz Ty, jesli w ogole ja masz, a wtedy chudnie sie szybciej, jak zauwazyla rewelacja rewelacjo, kupie kakao i wypije mleczko 0,5% z kakao, nie lubie masla orzechowego:(, albo zrobie deser z jogurtu naturalnego, wsypie kakao i dorzuce orzeszkow, mniaaam tylko musze sie po prostu zebrac i wyjsc wreszcie po zakupy, a tak mi sie nie chce

powodzenia i smacznego :) wytrzymaj jeszcze tydzien bo w 2-giej fazie bedziesz mogla chrupac wafelki i czekoladke bez cukru firmy WAWEL :) pic cole light, itp. :)

wytrzymam, nie ma mowy zeby bylo inaczej:) przechodzilam juz rozne diety i zawsze musze byc na takiej diecie zeby bylo odgornie stwierdzone, co mozna jesc, bo np. na diecie nielaczenia pozwalalam sobie na slodycze, weglowodany (rzadko, ale jadlam), a kiedys wcale mnie nie ciagnelo do slodyczy, przez ostatni rok takiej ochoty na nie nabralam:(