Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

jasne kesi, dlatego napisalam zeby kazdy robil to, co na niego podziala, w kazdym razie zapraszam na topik, tu razem mozemy sie wspierac i informowac o efektach, gdyby nie tem topik byloby mi duzo trudniej, a rerwlacja i !8-latka pomagaja i daja rady odnosnie odchudzania, a przede wszystkim wsparcie, ktore w takich chwilach jest najistotniejsze:)

Gość 18-latka
No to buziaczek dla autorki:*:)

dzieki za buziaczka 👄 😍 ja takze przesylam i lece do pracy, na wadze zadnych zmian, martwie sie troche, ale to pewnie przez cwiczenia jak pisala rewelacja - dlatego nie ma u mnie takiego spadku wagi :( bede pozniej 🖐️

chcialabym jeszcze dodać coś w kwestii tracenia \"zbednego \" brzuszka otóż są teraz w sklepach spotrowych i aptekach takie pasy silikonowe, same generalnie nic nie robią tylko w połączeniu z wysiłkiem fizycznym brzuszkowi jest cieplej niż reszcie ciała i poci się bardziej przez co niweluje z organizmu toksyny i szybciel spala tłuszczyk, sama jeszcze tego nie sprawdzałam ale mój dobry kolega z duuuużym brzucholem to stosuje i zauważa różnice jak nosi ten pas na sliłowni, wiec może faktycznie jest skuteczny...:)pozdrawiam i tak sobie myśle że może tez cos ze swoim brzuszkiem zrobie żeby ładnie wygladal np. pod sylwestrowa kiecka no i samopoczucie na pewno będzie lepsze....:):):)

dzien dobry, u mnie dzisiaj na wadze 55kg :) to jeszcze zeby 4 zgubic to byloby super. nie jem slodyczy i mam nadzieje wytrwac jeszcze troche zanim sie skusze na jakies czekoladki :D milego dnia zycze zwlaszcza, ze zapowiada sie na ladny :)

na pewno Ci sie uda, ja juz w niedziele bede mogla skubnac cos slodkiego, tylko nie wiem czy moge kupic sobie np czekolade DIET? pisalas cos rewelacjo o wafelkach i czekoladzie, mozesz dokladniej napisac jakie mozna jesc?

Gość 18-latka
Hej... A ja mam jakieś uczulenie i nie wiem na co..:( i nie wiem czy dziś do szpitala nie pojadę:(... W razie czego trzymajcie się i pamiętajcie, że jestem z Wami:(

Gość 18-latka
Byłam po południu u lekarza i to właśnie on mi powiedział, że jak mi się nie poprawi to mam jechać do szpitala:( Dostałam dziś 2 zastrzyki :(:(:( ale dziś nie jadę do szpitala, zobaczymy co będzie rano... :( Ostatnio mam w życiu wielkiego pecha:(

dobry wieczor, wlasnie jem salatke i robie rybke po grecku :) 18-latko strasznie mi przykro z powodu twojego uczulenia. mam nadzieje, ze to nic powaznego i nie bedziesz musiala isc do szpitala. chce byc... trzymam sie i odmawiam slodyczy :D. co do twojego zapytania. to firma wawel produkuje czekolade bez cukru gorzka i mleczna orazw wafelki bez cukru kakaowe, smietankowe i cytrynowe. rowniez jakies landrynki bez cukru. jest jeszcze jakas firma ale nie pamietam nazwy. jutro sprawdze w sklepie osiedlowym bo oni tez produkuja slodycze bez cukru badz bez dodatku cukru. pozdrawiam :)

witaj rewelacjo! cisze sie, ze sie trzymasz, mnie sie dzis strasznie chcialo slodkiego, ale wytrzymalam i zjadlam tylko kilka orzeszkow, a jutro znow kakao wypije, a niedziele juz bede mogla wafelka lub czekoladke :) jednak nie chce szalec z dodawanie weglowodanow do diety, stopniowo, mam zamiar dodac herbatke owocowa i czsem jablko lub inny owoc, ktory jest dozwolony:) zycze milej nocy, padam ze zmeczenia, ide spaciu!!!!! a waga ani drgnela, wyjdzie na to, ze przy I fazie schudlam 2,5 kg, bo do niedzieli nie uda sie nic juz zrzucic, ale moze to przez cwiczenia - powtarzam sie!!! !8-latko, trzymaj sie i napisz jutro czy uczulenie ustapilo!!!! pa 🖐️

Witajcie w ten szary dzien!!! 🖐️ W zeszla sobote troche poleniuchowalam, ale dzis mam pelne rece roboty, zaraz zabieram sie za mycie okien, potem musze ogarnac mieszkanko i jade na zakupy, moze kupie sobie spodnie jesli beda w miare dobrze lezaly na mnie, no i popatrze za ta czekolada bez cukru:) A co u Was, 18-latko jak sie czujesz? rewelacjo jak spedzasz dzien? Pozdrawiam:) 🌼 😍 🌼 😍 🌼

dzien dobry :) nazwa tej firmy ktora tez produkuje slodycze bez dodatku cukru to sante a nazwa linii to dietto (czekolady, dzemy, itd.) ja dzisiaj tez zamierzam posprzatac ale bez mycia okien :) zwyczajnie odkurzanie, mycie podlog, itp. cos sie 18-stka nie odzywa :( oby wszystko bylo w porzadku :) ja dzisiaj kupilam sobie dwie ksiazeczki do czytania na pochmurne dni. u mnie sloneczko swieci ale troszke chlodny wiaterek. na wadze dzisiaj 54,6 kg wiec jestem w siodmym niebie. az mi to dalo kopa i nie lazilam nawet miedzy slodyczami. chce w ogole ograniczyc slodycze w zyciu. szkoda zebow. meldujcie co i jak. pozdrawiam :)

Gość keisha007
hej dziewczyny, mam pytanie stosujecie może takie suplementy diety jak chrom albo błonnik? czy to daje wogóle jakiś efekt? Bo podobno chrom zmniejsza apetyt na słodycze a błonnik pęcznieje w żoładku i powoduje uczucie sytości...tylko ja teraz nie wiem czy to bardziej pomaga czy w efekcie szkodzi bo i z takimi opiniami sie spotkałam...

witaj, ja niczego takiego nie stosuje. widzialam na wlasne oczy jak jedzac rozsadnie i zdrowo schudlo kilka osob i teraz sama chudne :) pozdrawiam

Uff, juz posprzatalam, troche sie zmeczylam, w ogole nie chce mi sie jesc, wypilam kawke, kakao, zjadlam wedlinke, salate, serek light, teraz musze pomyslec co na obiad, a waga ani drgnie, mam zastoj, troche to szkodzi mojej motywacji, wiem, ze nie tak szybko osiagne efekty, ale przeciez na tej diecie powinno sie schudnac 5, 6 kg w I FZAIE, ja mam jakies 2,5 kg do przodu jak narazie, nie podoba mi sie to 😭 gdzies o 15.00 ruszam po zakupy:) podjade gdzies dalej, bo w moim markecie nie ma nawet sera zoltego light, tylko boje sie wejscia do strefy slodyczy w sklepie, tyle tam czekoladek i wafelkow, mniam, a ja nie moge :( nic innego mi sie nie chce z tych rzeczy co nie moge, poza slodyczami!!!! 18-latko, odezwij sie!!!! papapa!!!!

takze nie stosuje zadnych suplementow diety, slyszalam nawet, ze moga one przeszkadzac w chudnieciu, ale musze pomyslec o magnezie w tabletkach, bo dzis w nocy zlapal mnie straszliwy skurcz w lydke, podobno dzieje sie tak zwykle przy niedoborze magnezu w organizmie, wiec wypilam narazie kakao, by troche go uzupelnic :)

kup sobie magnez i zelazo. jak skurcze lapia to zelaza brak a teraz nie jesz czerwonego miesa wiec mozesz miec niedobor. tez biore i magnez i zelazo :)

ja wlasmnie skonczylam myc podlogi i czekam az wyschna. chyba sie dzisiaj udam na silownie. sacze kawke i wlasnie nad tym rozmyslam :) strasznie mnie podbudowala dzisiejsza waga. chce byc moze ty za malo jesz? ja jem trzy razy dziennie calego fileta z ryby i miske salatki z salaty, fety, prazonego slonecznika oliwy i cytryny. dzisiaj z kolei mam rybke po grecku. do takiego zestawu daje sobie jeszcze activie z suszonymi sliwakmi a rano to jeszcze actimel. na twoim miejscu zrezygnowalabym z wedliny i serkow a jadla spore ilosci salaty z ogorkiem, czosnkeim, feta, koperkiem, slonecznikiem, pomidorkiem, i z czym tam jeszcze chcesz. a najlepiej byloby gdybym ja robila ci wszystkie posilki. mam juz wprawe w odchudzaniu ludzi wiec na 100% zgubilabys z 5kg :) pozdrawiam :D

to zapraszam rewelacjo do siebie, bedziesz mi gotowac, wedlinke staram sie jesc raz dziennie, albo tylko w pracy, gdzie jest problem z zabieraniem jedzonka w stylu kurczak czy ryba, a salatka z feta odpada, bo ma czosnek:) a jem naprawde duzo:) lece po zakupki :) do milego 🖐️

Gość 18-latka
No hej dziewczyny:) Sorry, że się wcześniej nie odzywałam, ale przyjechała rano rodzinka ze Śląska (ja jestem z Łodzi, a Wy skąd tak w ogóle?) no i tak jakoś nie było czasu usiąść do kompa. Ze mną już lepiej, uczulenie się zmniejsza, choć zaczyna mnie znowu swędzić bleee:(. Mam nadzieję, że nie będzie powrotu tego:(. Póki co, nie jadę do szpitala... tylko w razie nagłeg pogorszenia. Ok, lecę do gości:) I POZDROWIONKA DLA WAS, DZIĘKI, ŻE SIĘ MARTWICIE:*

dlaczego zawsze w sobote wieczorem chce mi sie straszliwie cos slodkiego :o nie wiem jak wytrzymam. juz prawie bylam w sklepie. mysle czy by nie kupic czegos bez cukru wlasnie. umylam zeby zeby ich \"nie brudzic\". nie wiem jak wytrzyma :o

chyba udalo mi sie pokonac glod na slodycze :) zjadlam prazony luskany slonecznik oraz jogurcik activia z suszona morela. :)

ja tez sie ciesz 18-latko ja juz jutro zjem czekoladke, mam firmy wawel, niestety gorzka - 90% kakao, niestety innych nie bylo :( ani wafelkow:( jestem bardzo smutna dzis wieczorem, ze tak malo schudlam i ze jestem grubasem, ja juz nie wytrzymam, Tobie rewelacjo tak ladnie to idzie, a mnie nie chce, trace motywacje 😭 😭 😭 😭 😭

nie trac motywacji. moze potrzebujesz znalezc swoj sposob na schudniecie. ja jak odchudzalam meza to nie schudlam sama. wrecz przytylam bo podjadalam poza dieta. a teraz nie mam problemow z zoladkiem i zrzucam wage :) musisz poprobowac pewne rzeczy odstawiac a inne dodawac. ja radzilabym odlozyc jogurty i wedline a jesc salatki i pieczone biale mieso. duzo oliwy i soku z cytryny. ja odchudzam sie zgodnie z dieta z ksiazki o SB a nie wg blogow, gdzie pojawiaja sie coraz to nowsze nowinki co mozna a czego nie. wg ostatnich danych to dziewczyny wszystko dodaja :o takie jest moje zdanie. nie mam pomyslu co dzis ogladac :o kupilam ksiazke samotnosc w sieci wiec moze ksiazke poczytam :)