Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaa

chyba wszystkie wózki są ochydne i oblesne!! gdzie wy macie oczy?

Polecane posty

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaa

przegladam wozki w necie chodzi mi o wielofunkcyjne, albo godnola jest okropna albo spacrowka, a jezeli to i to jest w miare to wozek wyglada jak z kosmosu szczegolnie te trojkolowe wygladaja tak jak by mialy wozik malego ufoczka. jestem zalamana wozkow jest od cholery a zadnego nie moge wybrac najbardziej mi sie podobal ten przez paulka123 upatrzony ten pistacjowy bo byl taki zgrabny i elegancki ale on s pewnych wzgledow odpada niestety. moze ja poprostu wchodze w nieotpowiednie strony?? moze podpowiecie mi gdzie sa ladne zgrabne i wygodne dla dziecka wozki, cena nie stanowi problemu

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaa
*sorry za bledy:P

www.calineczka.pl patrzylas na tej stronie ja potrzebuje wozka bliznaiczego ale gdybym miala wybierac pojedynczy wybralabym ten:http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_338_340&products_id=5063 nastepnie te:http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=5767 ten tez jest fajny http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_47_239&products_id=3439 ten:http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_361_362&products_id=5808 niestety ja potrzbuje wozek bliznaicyz i jestem rowneiz zalamana nicc mi sie nie podobaaaaaaaaaaa

Gość wózek
ma być praktyczny (np.lekki) a nie piękny Ja kupiłam używany.

Do przeszłej mamy bliżniąt: z doświadczenia wiem, że w wózku bliżniaczym najważniejsza jest wygoda a nie wygląd. Ja mam taki wielofunkcyjny, naprawdę ładny ale co z tego jak waży 18 kg(w wersji \"okrojonej\" spacerowej !!!) Teraz rozglądam sięza jakąkolwiek spacerówką, byleby tylko miała duże koła i była lekka.

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaa
21 ten ostatni mi sie nawet podoba no ale nie ma zdiecia spacerowki, ten drugi jak dla mnie jest okropny taki wielki nie zgrabny no i jeszcze te kolka, jak tak dalej pojdzie to chyba dziecko bede nosila na rekach.....

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaaaa
annik a jest do niego spacerowka???

ile kosztuje??? jest dosyc ladny i zgrabny ciekawe czy ze spacerowką rownie dobrze wyglada

zalamka too ja juz nie wiem jakiee wozki ci sie podobajaaa te wozki co pokazalam to sa najlepsze sama spojrz na cene na funkcje , wage ty chyba faktycznie szukasz wozka z kosmosu:) Annik mnie tez sie om podobaa:) Paulka123 racja ze sa sliczne i ze ich cenaa rowniee sliczna ale sadze ze wartoo dac wiecej kasyy i miec porzadny wozek praktyczny lekki wielofunkcyjny niz kupic taniooo a za rok kupywac wiekszyy bo dzieciak sie nie miesii chce siedziec ogladac swiat i trzeba kupic spacerowkee zalamkaaaaaaaaaaaaaa wiec czego ty szukaszz powiedz nam tu wsyztskim ?

to jest wozek jak sie nie myle bardzo dobrej firmy emmalijung

21 przepraszam cie drugi mi sie podoba(przeoczylam go jakos) trzeci jest okropny a ten ostatni tez jest ladny tylko szkoda ze nie ma zdiecia ze spacerowka

Annik jestes tu czy gdzies ucieklas?????

wahac:) Tez szukam wózka i nie moge nic znalezc,a ma byc piekny,wygodny dla dziecka i dla nas ,funkcjonalny i zgrabny i koniecznuie na 4 kółkach:D

Gość aneczka71
Kasia,ja narazie tylko ogladam i ten naprawde najbardziej przypadl mi do gustu bo ma duze kola,jest mieciutki i taki "sympatyczny".Wyglada tez na bezpieczny i stabilny.No ale w naturze go nie ogladalam,wiec moze masz racje

Anik Inglesina to bardzo dobra firma .Milam wozek tej firmy ale gleboki sprawdzil sie.Ceny niestety sa wysokie.Ale mozna jezdzic maluchem i mozna porsche-oba jezdza ale komfort kierowcy i pasazera to inna bajka....:) Firme polecam:)Mnie ten wozio tez sie bardzo podoba.Podobne ma tez forma JANE..:)Ale tez Chicco i Peg perego.Co do trojkołowych to popieram-wygladaja jak dla inwalidy-sorki ale jakos tak je odbieram.

Gość boze co to sa za ceny w tej
Polsce??????????? miszkam w USA i tutaj wozek mega lepszy i praktyczniejszy wraz z nosidelkiem do auta(!) kosztuje od 100 dolarow do gora 200 dolarow!!! te ceny w Polsce to masakra?? dla kogo???

Gość aneczka71
O kurcze jak jest niski to juz nie dla mnie!Ja uwielbiam wysokie wozki.No a moj maz to juz musialby pewnie na kolanach z tym wozkiem chodzic.Jaka szkoda.A tak mi sie podobaly

jak to brzydkie i oblesne, zle szukasz :-P - zalezy jaka cena ja mam Mutsy-czarna jak dla mnie rewelacja :) robi wrazenie, oddzielna gondola i spacerowka, prowadzi tez sie super- tylko cena wysoka... na allegro maja duzy wybor , tam luknij

Gość zalamkaaaaaaaaa
annik daj linka do tamtego wozka zeby byl opis i cena bo to co wczesniej wkleilas to tylko zdiecia wozkow

Gość zgadzam sie
Mi sie podobaja quinny

Zalamka ciesze sie ze podoba Ci sie moj typ:) Ja juz jestem mama wiec wiem tez jak wozek wybierac zeby sie nie pomylic;)..A inglesine mozna kupic u nas ja kupilam juz 8 lat temu w sklepie w Krakowie.Poszukajcie przez allegro tez.Sama nie wiem czy ladniejsza ta Inglesina czy Jane...hmmm..pewnie cena by tez zadecydowala.No ale zalezy kogo na co stac prawda?

Gość zalamkaaaaaaaaa
tyle ze zmartwilo mnie to co przeczytalam na jakims forum , ponoc ten nasz wozek nie ma amortyzatorow i nie da sie za bardzo kolysac, a wydawalo mi sie ze powinno sie to tez brac pod uwage kupujac wozek wiec sama juz nie wiem co myslec

Eee tam kolysac:)Naucz naucz kolysac...moja kolezanka tak nauczyla syna to potem nie umial inaczej usnac niz w glebokim wozku-mial juz 1,5 roku-nie miescil sie a Ona Go tak musiala usypiac...bleee:( Nie wiem zawsze jest cos za cos .Nie ma takiego co by mial wszystko..albo gleboki i moze sie kolysac albo kombo ze spacerowkom i kolysac sie juz wtedy nie ma szans bo stelaz na to niepozawala..wiec trzeba wybrac co jest dla kogo wazniejsze.