Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić..

nienawidzę swojego męża

Polecane posty

Gość mk mk
ja swojego tez nienawidze

Gość normalka
Jeszcze jesteście.Film się skończył i zaczyna sie od nowa.

Ja też nienawidze mojego meża. Zwłaszcza jak chrząka, jak ma ochotę na seks. Chrząka raz w miesiacu, czasem dwa. Boze ja tego dłużej nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już sie spiłam, a bede to robić coraz częściej. :O

Gość upssssssssssssssssss
warto poczytac jak okropna sa dziewczyny kurcze jaki to podle.

Gość abstrakcja
Znudzona codziennoscia trafnie ujelas sytuacje tej dziewczyny . Pozdrawiam Ciebie serdecznie.

Gość Uważasz że ...
nikt tutaj nie mówi, że autorka topiku jest winna zaistnialej sytuacji, bo tak nie jest, ja w każdym razie tak tego nie odbieram i uwazam, że osoby które maja jakieś doswiadczenie życiowe staraja się jej pomóc wyjść z ich kryzysu małżeńskiego. Przeciez o to chyba autorce chodzi, a nie o to zeby ją utwiedzać w przekonaniu, że mąż jest be, a ona cacy ... takie podejscie do sprawy na pewno zwiększy konflikt , a tego nikt nie chce. Kazde małżeństwo przechodzi kryzysy, bo takie jest zycie i tylko siła uczucia pozwala przetrwać te trudne dni, ktore na pewno miną ... Wiadomo, że wychowywanie 2 dzieci w dodatku małych nie jest łatwe, ale mozna i temu zaradzić, może niech mąż również zajmie się dziecmi, a ty w tym czasie wyjdź z domu, pospaceruj czy poplotkuj ze znajomymi ... rób to co lubisz. Powiem tobie jedno, najtrudniejszy moim zdaniem dla kobiety jest okres do ukończenia przez dziecko 3 roku zycia, ... a potem na pewno juz coraz lepiej ... :-D, pozdrawiam :-D

Gość co zrobić..
nie mogłam byc z wami wczoraj....dopiero teraz odczytałam niewielka ilość wpisów,zawsze jest krytyka,ocenianie,żałuję,że pisałam,nie przeczytałam nawet połowy...dla sprostowania napiszę,że nigdy nie kłócimy sie przy dzieciach!nigdy nie slyszały wyzwisk,bo ich nie ma ,zdarzyło sie wczoraj jak pisałam1 a wyjuż mówicię ,że w moim domu są kłótnie wyzwiska i bicie! nonsens! nic takiego nie pisałam!mąż mnie przeprosił,powiedział,że kocha,tłumaczył tym,że adrenalina mu strzeliła bo tak bardzo brakowało mu seksu...kochaliśmy się i to tak wiele zmieniło,a dziecko będę karmiła piesią bo lubie tą bliskość i ono przedewszystkim!a pierś to jest tylko dodatek bo meni ma urozmaicone,je wszystko,ale widać ze nie wiele matek wpisywało swoje uwagi,więc skąd miały to wiedzieć,,,a dziecko nie łatwo odwyczai od piersi..narazie tyle dzięki za miłe słowa i rady potem przeczyta pa

Gość co zrobić..
no nie...dopiero doczytałam się,robię to urywami,ż niby ja autorka topiku zmieniam nici podszywam się ,jesem niedojrzała itd...bzdura!nie mam czasu na takie zabawy,chciałam się wyżalić ,w emocjach założyłąm wątek,ale jak widać zawsze znajdą się mądrzejsi i wypisują takie bzdury

Gość normalka
Kobieto po tym co napisałaś każda z nas miała prawo sądzić tak jak sądziła.Ale cieszę się,że wam się wszystko dobrze ułożyło ale niektóre rady warto sobie wziąć do serca.Nigdy nie jest tak,żeby nie mogło być lepiej.

Gość Ciesze się ........
ze u ciebie jest ok, każdy ma złe dni i nie raz wydaje nam się, że mamy wszystkiego dosyć, a potem znowu świeci słońce ... i niech wam swieci zawsze