Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić..

nienawidzę swojego męża

Polecane posty

Gość Tematyczna
Dziewczyny błagam

ja tez nie mam polskich trzcionek glupiejestescie, wiec nie moglam napisac tego postu, w ktorym ktos stwiedrdzil, ze mam racje ;) :D ty nigdy nie bedziesz tak dobrym grafologiem jak ja ;) a i jeszcze jedno na zakonczenie, bo do pracy ide a wy dziecie bawcie sie dalej (chetniepomoge i glupiejestecie) ;) autorka topiku wlasnie chciala porad i to juz od pierwszej jej wypowiedzi (przeczytajcie ostatnie jej zdanie), wiec przestancie z tym, ze chciala tylko pogadac. pytala konkretnie _ co robic? nauczcie sie czytac ze zrozumieniem a dopiero potem piszcie bzdury. autorce topiku w zyciu lekko nie bedzie, bo jest calkowicie niedojrzala i zachowuje sie jak dziecko, piszac tutaj z nami caly czas po nickiem glupiejestescie... a jednoczesnie zapierajac sie tego nogami i rekami :P mnie nie zmylisz kochana, mam oczy i wystarczy porownac kilka twoich wpisow z pierwszej strony z pierwszym postem tego topiku i jesli ktos jest spostrzegawczy taj jak ja to juz cie rozszyfruje ;) napisala na poczatku ze nie wie co robic, wiec posypaly sie rady a ona widocznie sama nie wie czego chce... a chciala jak widac tylko jednego - zeby wszystkie jak jeden maz wspolczuly jej biedulce takiego drania i zeby trzymaly z nia sztame a jak tylko kilka rozsadnych osob jak np. Hiena zaczely dawac konkretne rady to jej sie to nie spodobalo i zaczela sie podszywac pod kogos innego i bronic niby autorke topiku, czyli sama siebie... dziecinada, dorosnij kobieto, bo zal mi ciebie i twojej przyszlosci. No nic, ,milej zabawy jeszcze... ;)

Gość glupie jestescie
Zycia na pewno nie znasz...I bardzo łatwo Ci mowić..a ciekawe jaki kroki bys podjęła mieszkajac z takim męzem autorki

Gość do Samanty
Glupie jestescie🌻 Ok. nie jestem jeszcze zgorzkniala i pomarszczona:D nie gniewam sie.:)

Gość glupie jestescie
Szkoda mi Ciebie Gosiu...daruj sobie...Ja nie jestem autorką..no ale trudno...podobno niezly z Ciebie grafolog buahahaha....Idz na swoją nocną zmiane lepiej:)

masz racje chetniepomoge - pisze sie czcionki, ok, nie mieszkam od lat w polsce i nie mowie tutaj po polsku juz od 12 lat, wiec sie i polski zapomina ;) i czasem robie bledy, czcionki, ok. ale to niestety jedyny plus tego co z siebie na tym topiku dalas :) pozdrawiam i zycze wam milej zabawy jeszcze i milej nocy, mimo wszystko ;) dobranoc.

Gość do Samanty
no to Samanta juz wrocila na swoj topik:) zalosna dziewczyna . Popierej sobie zonatych potworow mam nadzieje ze znajdziesz podobnego. I jaszcze jedno zamiast pracy zycze tobie malzenstwa i dziecka. Moze nawet swoim zachowaniem doprowadzisz do sytuacji w jakiej znalazla sie autorka topiku i nie znajdziesz oparcia w nikim.

Gość Rubinka12
uwazam z4e trzeba wspolczuc autorce bo kazdej z nas mogl sie trafic maz-idiota ktory matke swoich dzieci swoja zone tak wyzywa! szkada ze autorka topiku nie moze sie od niego wyprowadzic:(a facet jest pierwszej klasy imbecylem poniewaz nie docenia tego ze ona siedzie z dziecmi malymi 24 na dobe a to nie latwe i na dodatek on pije i ma pretensje!strzelac do takich mezow!

Gość Samantaaa
JUż widze,że znowu jakieś oskarżenia pod moim kątem lecą.Jak zwykle bezpodstawne.

Gość Samantaaa
No narazie nie piszę tylko czytam co piszecie i co jeszcze wymislicie na mnie obelżywego.

glupiejestescie - ja cie na poczatku nie krytykowalam tylko dawalam rady o ktore sama prosilas, krytyka posypala sie dopiero wtedy, kiedy cie zweszylam i kiedy ujawnilas swoja niedojrzalosc... sorry. no bo czy jeszcze tutaj ktos ci uwierzy ze to nie ty zalozylas ten topik? watpie, wystarczy sprawdzic twoje pierwsze posty, jak rowniez wiele innych... a poza tym - gdzie niby autorka topiku po jego zalozeniu mialaby sie ulotnic i ani razu nie odpowiedziec piszacym??? :D hehehehe.... marna z ciebie aktorka ;) no, teraz juz na prawde ide 🖐️

Gość do Samanty
wracaj na swoj topik co brak adoratorow?:D

Gość do Samanty
a wyobrazni to raczej tobie brak:D nawet nie potrafisz wspolczuc , pewnie jestes wyrachowana , egoistyczna, pazerna na kase i zgorzkniala. zegnam!!!!!!!!!! Chetnie pomoge🌻 Glupie jestescie🌻 znacie zycie i mozecie pomoc autorce topiku , sa sytuacje ze wystarczy usmiech lub dobre slowo:) ide na kolacje.

Gość Samantaaa
Widze ze sie ktos podszywa może ktos z zewnątrz ale jazda jest o mnie a to zze ejstem zgorzkniała i pazerna na kase...skąd wy to wiecie????Ale zapomniałam....każdy ocenia innego po sobie.

Gość do Samanty
no wlasnie , wiec sama po sobie ocenilas autorke topiku. Moja rada idz na soj topik i przesten sie osmieszac! Widac ze masz nerwice i chociaz nie masz meza i dzieci to juz cierpisz na ta chorobe, co bedzie dalej?

Gość Samantaaa
Ale karmisz sie tym tematem! Bez niego umarałbys z głodu ,exscytuje Cie i podnieca widze taka jazda po kimś,to tez choroba.

Gość do samanty
coz nigdy nie twierdzilam ze jestem idealna osoba:) mam swoje wady i duzo zalet. A teraz zegnam kolacja czeka:)

Gość Samantaaa
ja sobie też wciągnę trochę draży kokosowych.....

Samantaaa: \"Moze i mi sie trafi taki co mnie bedzie wywywac od kurew i szmat...ale na pewno nie bede znim ani minuty dłuzej w przeciwienstwie do tej kobiety\" Kochana myslisz, ze kobiety zostaja w zwiazkach z facetami, ktorzy je niszcza z przyjemnosci? A nie sadzisz, ze po latach stresu takie osoby maja jakies zaburzenia, z powodu ktorych nie potrafia odejsc? Po prostu boja sie, czesto rozwija sie w nich syndrom zwany wspoluzaleznieniem, ktory mozna leczyc ale nie wszyscy o tym wiedza, poza tym ten syndrom ma w sobie mechanizm iluzji i zaprzeczen, co swiadczy o tym, ze czlowiek samego siebie oszukuje ze jest dobrze, ze bedzie lepiej, ze to sie zmieni, ze wszyscy tak maja. To sa trudne sprawy i naprawde lepiej by bylo, gdybys nie zabierala glosu w sprawach, o ktorych pojecia nie masz, osmieszasz sie swoja niewiedza, nie tylko jesli o zaburzenia psychiczne chodzi, bo nie kazdy takawa miec musi, ale generalnie wiedza zyciowa, empatia,zrozumienie drugiego czlowieka, tego, ze nie kazdy postapi tak jak ty sobie tego zazyczysz, bo kazdy tak naprawde robi w danym momencie tyle ile moze, ani mniej ani wiecej.

Gość bvlnv
dlaczego wy baby jestescie takie porabane?? a gdzie solidarnosc jajnikow???? Pazura ma taki skecz o facetach i kobietach. faktycznie,jedna druga zawsze utopi w lyzce wody. szmaty jestecie i tyle.zawsze znajdzie sie jakas ktora nas pocieszy,da dupy:)moze sa juz jakies chetne zeby zaspokoic meza uatorki topiku?:)wcale bym sie nie dziwil Laska!nie przejmuj sie chlopem ani tym bardziej tymi durnymi komentarzami-trafilas na barana i tyle.nie docenia tego co ma.co tu gadac.wyjdz z kolezanka oddaj dzieciaki babci na chwile-odpocznij. moze jakies koles sie kolo Ciebie zakreci i zmienisz widzenie na swiat?;)

Gość Samantaaa
stuknij sie chlopcze:)

Gość niektore baby
nie wiedza nawet co to jest solidarnosc kobieca.