Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić..

nienawidzę swojego męża

Polecane posty

Gość Samantaaaaa
Alez ja nikogo nie atakuje, czy ja ją zywzywam ,przeklinam???Ja tylko stwierdzam fakty spokojnie.

te *chetnie pomoge* - wiesz, ze ty to jestes juz calkiem pierdolnieta?! moje rady sa gowno warte??? no pojebalo cie zwyczajnie... pierwszy raz tak bluzgam na forum, a jestem tu juz od 3 lat, tak mnie wkurwilas! A i twoj *awiety* nick jest po prostu do dupy - co ty jej pomoglas do tejo pory??? no co? jaka rade jej dalas, lepsza od mojej, czy naszych?? gowno jej dalas. potrafisz tylko komentowac i sama oceniasz innych, mimo ze jeszcze strone wczesniej pisalas, ze nie wolno oceniac :P wkurwilas mnie i tyle. i to wszystko na twoj temat.

Gość glupie jestescie
no wlasnie..szkoda ze jej nie ma..ale byc moze sie jeszcze pojawi

Gość glupie jestescie
Gosia to Ty jestes chora...i nawet na takiego męza jakiego ma tamta kobieta NIE ZASŁUGUJESZ

Gość do Samanty
twoje posty cztampod innym nickiem moze zmien topik tam gdzie toleruja Twoja osobe chociaz mam pewne watpliwosci. Moze jak znajdziesz prace bedziesz mniej zlosliwa osoba! Zegnam!!

Gość Samantaaaaa
Ludzie ,już się tak nad nią nie uzalajcie.Sama napisała ,ze jej facet, wyzywa ją...ze nie wrca na noc...ze pije duzo wódy...Czyli ona to wszystko TOLERUJE.Przeciez to ona moze tylko ta sytuacje zmienic a tak trwa w tym bagnie.Bo ten facet to psychol ,to wiadomo.

Gość glupie jestescie
no jasne toleruje!! Z koniem na glowe sie zamienilas?? ta kobieta pisala ze ma juz nerwice...no fakt... ty nie wiesz pewnie co to nerwica

Gość glupie jestescie
nie dalysmy bo jej nie ma

Gość do Goski
kto stwierdzil ze Chetnie pomoge jest chora? sadze ze taka opiniia dotyczy Twojej osoby. Moze lepiej przestan sie udzielac na tym topiku!

Gość glupie jestescie
To pewnie Gosia pisała:) Tez jestem grafologiem:P

Gość Samantaaaaa
Chętnie pomoge....nie widze zeby Twoje rady jakos jej pomogły :D:D:D:D Tylko jedziesz po nowych dziewczynach

a skad wiesz, ze ona chciala rady otrzymac ? moze chciala porozmawiac. nalezy kochane odroznic rady od oceniania. tego ostatniego ona na pewno nie potrzebuje. czytaj poza tym uwaznie co pisze , bo pytasz ciagle o to samo.

Gość glupie jestescie
Oj..bo nie widzisz kobieto ze autorki nie ma wsrod nas? Dlatego wam rady dajemy...najlepiej opuscic forum

Gość glupie jestescie
Chętnie pomogę , i otóż to..może kobietka chciała sobie pogadac...ale one tego nie rozumieją. Miszkaja jeszcze z rodzicami i sa najmadrzejsze na swiecie

Gość Samantaaaaa
Ja mam opuscic??

Gość do Samanty
zmien TOPIK twoje rady sa takie jak TY!

Gość glupie jestescie
no tak...juz dalas jedna rade tak? na co jeszcze czekasz?? na oklaski??

Gość do Samanty
chyba potrafisz czytac!?

Gość Samantaaaaa
Ale napiszcie konstruktywną krytyke czyli co dokłądnie jest złe w tym co napisałam?Napiszcie co zle napisałąm.Wtedy odejde.

Gość glupie jestescie
trzeba poczekac ..przeca ona dopiero rok temu sie nauczyla sie czytac i sklada literki jeszcze

Gość Samantaaaaa
Przeciez ja zgadzam sie ze jej facet to cep ,nie zaprzeczyłąm tego przeciez.Ale ona moze to mzienic o to mi chodziło,czy jest w tym cos złego co moze mnie w forum wykluczyc?

Gość normalka
Myślę,że ona czyta to co piszemy.Jeżeli tak to radzę jej niech weżmie sprawy w swoje ręce.Nikt za nią nic nie zerobi.Jeżeli nie chce tkwić w toksycznym związku to nie ma innego wyjścia.Wiem,że nam jest łatwo doradzać w zaciszu naszych pokoi ale ona sama musi zadecydować.Dziewczyny ale obrzucanie się epitetami to jest wg.mnie objaw niedojrzałości emocjonalnej.Już widzę jak mi się oberwie.

Gość Samantaaaaa
Dalej tylko bluzganie,a nie widze konkretnej odpowiedzi na moje pytanie.

samanto , to co ty napisalas przeczytaj sama raz, drugi i trzeci. dla mnie szkoda czas tracic na czytanie tego po raz drugi. odrob lepiej lekcje a nie wtracaj sie w sprawy doroslych.