Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić..

nienawidzę swojego męża

Polecane posty

Gość glupie jestescie
chociazby to: "Teraz nie rozumeim Was....ogólnie psychika człowieka jest taka ze jak sie dziej drugiemu krzywad to trzeba sie nad nim litowac, załowac go, cierpiec razem z nIm ,łączyc sie w bólu ,rozumeim ,bo taka jest religia chrzescijańska ,kazze sie umęczaci cierpiec. Ale czy to cos jej pomoze?Ludzie "

Gość glupie jestescie
i to: "Sama sobie jestes winna tego ,poniewaz pozwalasz na to.Jak kobieta nie chcd e,nikt ją bić nie bedzie ani ponizac.To Twój wybór ze chcesz to słuchac i byc tak poniewierana"

Gość do Samanty
Samanto zycze Tobie abys w zyciu spedzila caly tydzien z takim mezem jakiego ma autorka topiku. Moze twoje posty beda bardziej logiczne. A teraz pania juz pozegnamy!

Gość Samantaaaaa
Chętnbie pomoge....nie badz taka mądra,sama nie umiesz napisac dwóch zdan o moich postach i nie badz taka dorosła.Zgadzam csie z Normalka i o to mi tylko chodziło.A ze tegfo nie ZROZUMIAŁYSCIE to wasza sprawa.

Gość glupie jestescie
nie moge uwierzyc w taka głupotę...

to ty rozwalilas *chetniepomoge * a nie ja ;) i to ty zaczelas, obrazajc mnie i na mnie najezdzajac oraz uzywajac, bardzo zreszta kulturalnego wyrazenia, *gowno warte*.... jak juz wspomnialam - jeszcze nigdy nie bluuznilam na forum, od 3 lat tu jestem, ale to juz bylo ponizej pasa i nie wytrzymalam ;) poza tym gdzie ja bylam od poczatku *wkurwiona*?? co ty pieprzysz w ogole? dopiero teraz jestem, i to dzieki tobie. a *glupie jestescie* sama sie teraz wydala, ze jest jednak autorka topiku, piszac, ze moich rad nie potrzebuje... ja dawalam rady (i to na pewno rozsadne) autorce topiku, a ona podobno ja nie jest, wiec dlaczego pisze, ze ich nie potrzebuje? ;) widac, ze stracilam tu tylko czas a do tego nerwy, zupelnie nie potrzebnie, chcialam pomoc i dawalam dobre rady a atak *chetnej* dorowadzil mnie do stanu wrzenia :P i.... dzieki niej caly topik zamienil sie w przekomarzanie sie miedzy soba, a sens topiku uciekl gdzies w przestrzen...

Samanta----daj sobie spokój.Niewidzisz,że to one są tu najmądrzejsze!!!!My z Gosią jesteśmy te głupie 13latki,które nic o życiu nie wiedzą.

Gość glupie jestescie
samanto ile masz latek dziecko ?

Gość Samantaaaaa
A co do moich postów,nie widze w tym nic złego , umęczacie i litujecie nad kims kogo nie znacie.Czy nie jest prawda???

Ojej, a jaki byl temat topiku? \" Glupia Gosia, chora moze pomoge, czy glupia glupie jestescie\"? Zle zaczela sie \"rozmowa\", od ataku. Dziewczyna nie zdazyla opowiedziec o tym co w niej tak naprawde siedzi. \"Dobre rady\" nie zawsze sa pomocne, nie kazdy chetnie je przyjmie zwlaszcza w takiej wersji. Moze chciala sie wygadac? Moze jest zmeczona, a sytuacje zmienic owszem mozna ale nie z dnia na dzien. Pewnie, ze powinna zadbac o siebie i o swoje sprawy miedzy innymi materialne, wiem jednak, ze nie da sie tego zrobic juz i teraz, kiedy siedzi sie z malymi dziecmi w domu. Na wszystko przyjdzie czas.O karmieniu dziecka piersia niech lepiej decyduje matka i jej lekarz prowadzacy, ja musialam karmic dlugo ze wzgledu na refluks dzieciaka, piersi nie mam obwislych. jesli dziewczyna ma nerwice, to nie dziwie sie ze i na sex ochoty nie ma, ktoras z was by miala? Do autorki topiku: Odezwij sie, pogadajmy :) Pozdrawiam :)

Gość Samantaaaaa
Niewiesz kim jestes i mnie nie znasz...zbastuj ok??Nie jestem twoim dzieckiem

Gość glupie jestescie
gosiu radze jeszcze raz przeczytac mojego posta:) napisalam ze jesli swiecie jestes przekonana ze jestem autorką topiku to POWIEM CI ZE JA MIALAM PODOBNE PRZEZYCIA JAK TAMTA KOBIETA I TERAZ JESTEM SZCZESLIWA I ZE W TAKIM RAZIE NIE POTRZEBUJE TWOICH RAD:) JESLI MYSLISZ ZE TO JA JESTEM AUTORKĄ!! NIE JESTEM AUTORKĄ..CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM:)

Gość kalambur
Dziewczyny....spokojnie :)

Gość do Samanty
nie mile to ale zycze wlasnie tobie takiego meza pwenie tylko takiego jestes wart!

Gość Widze że
są tu laski które wszystko wiedza najlepiej a zdanie innych maja za nic.Troche więcej tolerancji. ok?to jest internet i nie bądzcie takie mądre ,przez to ze jestecie anonimowe.

Gość glupie jestescie
i GOSIU JA NIE POTRZEBUJE RAD..BO NIE JESTEM AUTORKĄ ...WIEC CHYBA LOGICZNE??

Gość do Samanty
jestes bardzo niedojrzala osoba cztam i nny topik gdzie masz innego nicka. Twoje posty swiadcza o tobie.

Gość normalka
Z tekstu autorki każda z nas wg.własnego uznania wyciągnęła wnioski.Po to chyba dziewczyna pisała ,żeby poznać opinię innych.Tak rozumiem istotę tego forum.Każda z nas jest inna z innymi doświadczeniami i nie można obrażać kogoś kto ma inne poglądy od nas.A swoją drogą autorka mogłaby trochę więcej światła rzucić na swoją sytuację.

Gość Samantaaa
Nie wyszukuj innych tekstów i nicków,gadamy tu i teraz,widze ze Ci sie ostro nudzi skoro masz czas na szukanie moich tekstów.

Gość Samantaaa
Pozatym nie wiesz kim jestem i kim moge byc na tym forum :D

Gość glupie jestescie
CO ZA PORAŻKA sAMANTO...radze przemyslec to co napisałas..rady nikomu nie przydatne..