Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwarjuje

nie moge chyba zwrjuje

Polecane posty

Gość chyba zwarjuje

dziewczyny wlasnie przed chwilka zrobilam tescik i sa dwie kreseczki jest fasolka bedzie dzidzia.mam wypieki rece mi sie trzesa nie wiem co mam myslec bardzo sie ciesze a z drugiej strony juz sie martwie czy wszystko bedzie ok i jeszcze to do mnie nie dociera stralismy sie od maja i nic a tu nagle troszke wyluzowalam z mysleniem o tym i JEST FASOLKA huraaaa.dzile sie z wami bo wlasnie odwiozlam przyszlego tate do pracy i pojechalam kupic test i zrobilam no i sa dwie kreski a tata bedzie wiedzial jak przyjdze z pracy ale jak mu to powiedziec aby bylo milo tak inaczej

Gość ifvia
widzialam kiedys na filmie jak przyszly tatus dostal prezent a w srodku malutkie buciki z karteczka "bede za 8 m-cy tatusiu" czy jakos tak w sumie to sama taka karteczka by wystarczyla i wykwintna kolacja przy swiecach

Gość a nie wystarczy powiedziec
kochanie jestem w ciazy ? :O za duzo zescie sie filmow naogladaly :O!

Gość ojojojoj
kup mu w ksiegarni sa taki wierszyki np. dla taty

Gość ifvia
prosba byla o cos milego i innego a nie o tradycyjny banał

Gość chyba zwarjuje
dzikuje dziewczyn chodze dalej jakbym dostala obuchem w leb i nie wiem co mam ze soba zrobic bo niby staralismy sie o dzidzie ale po kilku miesiacach staran nie myslalam ze w koncu sie uda trudno mi jest sie cieszyc bo jeszcze w to nie wierze a wiecie kiedy powinnam isc do gina aby potwierdzic dodam ze ostatno @ mialam 21.09 ale mialam bardzo nie regularne nawet ostatnio mialam za 19 a tak normalnie to miedzy26 a 28 wiec nie za bardzo wiem kidy moge isc aby on potwierzil ze to na pewno fasolka

hej,ja mojemu wysłałam MMS-a ze zblizeniem dwóch kreseczek na tescie!POLECAM !GRATULUJE!!! Tak niedawno czułam to samo,a tu prosze szósty miesiac za chwile koncze:)

Gość chyba zwarjuje
kasia gratulacje ja jesze w to nie wierze a kiedy poszlas do gina potwierdzic fasolke

Gość fasolka...
nie mam pytań do Ciebie glupia dziewucho

Gość chyba zwarjuje
to ze glupia dziewucha to niby do mnie

Gość fasolka...
tak skoro swoje dziecko nazywasz fasolka

Gość chyba zwarjuje
nazwalam tak bo myslalam ze to takie fajne zdrobnienie ale jak komus sie nie podoba to przepraszam moje malenstwo,kruszynka,moja dzidzia moze byc

zarodek kształtem przypomina wlasnie fasolke na poczatku,nawet gin tak mi to okreslił!!!Po co tu wchodzisz i obrazasz szczesliwa dziewczyne???Potwierdził mi tydzien po przekroczeniu terminu majacej pojawic sie @ :) Całuski

Gość chyba zwarjuje
strasznie dziekuje ci kasiu a jak mozna sie zapytac bo ja chyba dalej normalnie nie kontaktuje to ty w ktorym tyg jestes. to ja zrobilam jakies dwa dni przed @bo jakos tak sie inaczej czulam w szczegolnosci te wykrecania jajnikow jagby to byl 2,3 dien@ wiec do gina chyba pojde ale dopiero w nastepnym tyg

Gość zośka 3787
czy dzisiaj to juz nikt normalnie w ciaze nie zachodzi? sensacja normalnie sensacja! 8 cud świata, ta twoja ciaża. kobiety nienormalne jesteście skoro tak się podniecacie

Gość dfvd cx
chyba zwarJuje- dla ciebie nie istnieje cos takiego jak ortografia i interpunkcja??? ok, ortografie jakos mozna przezyc(kobieto, jaki ty przyklad dasz dziecku??), ale ten brak przecinków, wszystko pisane jednym ciurkiem, to naprawdę razi w oczy;/ najpierw załatw sobie korepetycje z jęz. polskiego, a potem zachodź w ciążę, żeby twoje dziecko miało jakiś pożytek z mamusi:P

Gość chyba zwarjuje
wiesz wiem ze moja ortografia i interpunkcja jest do d... ale to tylko dlatego ze ja nie mieszkam i nie uzywam jezyka polskiego na codzien od ponad 10 lat jestem zagranica i ostatnio natknelam sie na kafe i dlatego postanowilam sobie tu poklikac bo jest duzo tematow ktore mnie interesuja ale jak nie mozesz mnie rozszyfrowac albo cos innego nie wiem to sie wypchaj nie wchodz na ten topik nikt ci nie kaze