Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aprilka

Zbyt szybko tyję!!!

Polecane posty

Jestem w 14 tygodniu ciazy a moja wga podskoczyla juz o 4-5kg! To napewno przez slodycze bo nie ma dnia bym ich nie jadla :( Codziennie zjadam okolo 3 batonikow :(:(:( Co zrobic by to zmienic? Boje sie ze moge dostac cukrzycy...

Oh jak ja ciebie dobrze rozumiem, też wpierniczam dużo słodyczy, pewnie dlatego że zawsze byłam łasuchem i będzie córcia :) Ale od dziś koniec, próbuje nie jeść słodyczy, zacznę od nie jedzenia ich w tygodniu, bo ja mam już 12,5 kg na plusie, dobrze że przed ciążą byłam szczupła to teraz nie wygladam jak locha, jeszcze ;) Moim pragnieniem jest nie dobicie do 80 kg, bo teraz ważę 69,5 kg przy wzroście 171 :o Musimy być dzielne, ja sobie powtarzam, że dziecku ta czekoladka nie jest potrzena ;) Szkoda, że nie produkują nie tuczących słodyczy ;) Bo czekolada dietetyczna to paskudztwo, ale w razie czego jest jakieś wyjście ;)

Gość już mama
przytyłam w ciązy prawie 30 kg takze sie nie łudzcie ze na tym staniecie warzyłam perzed 47 a jak weszłam na wage w szpitaly przed porodem to było to 74 szok

Ojjjj ja też jestem zwolenniczką słodkości :) A batoniki lubię najbardziej! Szczególnie Snickersy i Marsy :) Obecnie jestem w 20 tygodniu ciąży i przybrałam na wadze 4kg...w sumie nie jest najgorzej ale postanowiłam że od jutra jak będę miała ochotę na słodkie to zamiast batonika zjem sobie jakiegoś owocka np. jabłko czy słodkiego ananasa :) Ja mam 170cm wzrostu i przed ciążą ważyłam niecałe 60kg a teraz 64kg i mam cichą nadzieję że więcej jak do 70 kg nie dobiję :) ... ale zobaczymy :) Z drugiej strony myślę że dla maleństwa warto się poświęcic a do figury zawsze można dążyc po porodzie :)