Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emkaCAFE

naprawde dobry fryzjer -BIAŁYSTOK-kogo polecacie?

Polecane posty

Wszystkich niezadowolonych z dotychczasowych wizyt zapraszam do zajrzenia na wyszukiwarkę zabiegów fryzjerskich i kosmetycznych http://lavito.pl Tam znajdziecie wszystkie gabinety na co najmniej przyzwoitym poziomie. Można sprawdzić opinie i ofertę, ceny i warunki. Zamawiając zabieg przez Lavito.pl można trafić na spore zniżki. Nawet 70%.

Gość gość
Polecam wszystkim Pana Jacka z młynowej Zawsze jestem bardzo zadowolona że strzyżenia . Zawsze profesjonalnie i miło.

Gość gość
Nie polecam Studio Pieknosci Łapicki.Ceny z kosmosu. 90zl za strzyzenie damskie ,180zl malowanie wlosow do ramion [jakoscowo slaba farbą]Ceny kosmetykow do stylizacji i pielegnacji ostro wygorowane ,gdzie calkiem niedaleko w renomowanym salonie mozna kupic duzo taniej to tyle o cenach ,bo to jest drugoplanowe. Efekt strzyzenia bez szalu normalny ,sa duzo lepsi fachowcy i bez takich cen Warszawskich

Niestety, ale nie zgodzę się z powyższymi komentarzami. Pan Lapicki jest dobrym fryzjerem który szanuje swoją pracę i co najważniejsze - swoje klientki. To, że rozmawia w języku ojczyznym nie powinno stwarzać dla Państwa żadnego problemu. Żyjemy w czasach, kiedy jak nigdy dotąd powinna panować tolerancja wobec ludzi z innych krajów. Jeżeli ktoś czuję się źle, kiedy przy nim rozmawia się w języku obcym, to proponuję zapisać się na kursy, żeby więcej nie dochodziło do takich sytuacji. A co było by, gdyby Polak rozmawiał w swoim języku w innym kraju? Oczywiście nic złego. Szanujcie ludzi i probojcie nie zwalac na niego fale nienawiści tylko i wyłącznie przez to, że nie rozumiecie jego języka. A jestem zadowolona, kondycja włosów po malowaniu znacznie się poprawiła. Te farby bez amoniaku pielęgnują włosy. Zapytajcie, ile kosztuje koloryzacja bez amoniaku w innych salonach to wszystko się wyjaśni. Ja zakochałam się w produkty Kevin.Murphy. Fakt- wielbicielek wszystkiego za 10 zł nie stać na te produkty. porównywałam ceny na kosmetyki tu http://hair2go.pl/. Ja dostałam zniżkę przy koloryzacji. Ja Polecam

Gość gość
Magdo LI .Owszem kosmetyki Kevin Murphy są bardzo dobre.Nie pisz o tym ze jezeli ktos napisal swoja opinie negatywna o Panu Lapickim to nie stac go na dobre kosmetyki !!!!! Sa znacznie lepsi fryzjerzy w bialymstoku .

Gość gość
za farbe bez amoniaku owszem mozna zaplacic wiecej,ale gdy fryzjer P.Lapicki maluje jedna z najtanszych farb ze sklepu fale loki koki wlosy do ramion i bez strzyzenia za cene 180 zl to lekka przesada nie uwazacie?

Gość gość
Nie polecam Green Jungle!! U mowilam sie do Emilki na fryzure przed weselem brata. Tego samego dnia w sobote rano zadzwonili do mnie z salonu, ze pani Emilka nie moze mnie przyjac. Wyblagalam, ze musze koniecznie, bo to wesele i gdzie ja pojde na kilka godzin przed. Wiec przyjela mnie niedoswiadczona i na dodatek zla na ten fakt pomocnica. Uczesanie takie sobie, ale w takim wypadku lepsze niz zadne. Ale, ze polecano Emilke umowilam sie na strzyzenie kilka dni pozniej, pani byla i... opowiadala innej fryzjerce jak to nie mogla przyjsc do pracy w sobote, bo tak byla skacowana........ ZENADA!!!

Gość gość
Mam dlugie, krecone/falowane, trudne do sciecia wlosy. Moja fryzjerka wyjechala, kogo polecacie w Bialymstoku? Cene nie gra roli, zaplace kazde pieniadze aby tylko byc zadowolona!! Interesuje mnie tylko strzyzenie. Dzieki

Gość maximer006
http://mojsalon.eu/ - jest tu kilka świetnych salonów z Białegostoku. Zajrzyj a na pewno znajdziesz namiary :)

Gość Różaxo
Jeżeli jest ktoś kogo mogę polecić z ręką na sercu to zdecydowanie Panią Karolinę, pracowała poprzednio w salonie Adriana Hryszko, teraz można umówić się z nią w Alfie Ralph and Jack.

Gość Lilia 36
Pan Żenia Łapiński jest niestety jednym z najgorszych fryzjerów, totalnie traumatyczne doświadczenie. Fatalny kolor, złe ścięcie, okropny stosunek do klienta, ceny z kosmosu, nie ma żadnych pozytywów. Te dobre opinie pisze sobie sam.

Gość Sabrina 2015
Zgadzam się, że u Łapickiego jest drogo, ale strzyżenie i kolor który robi, dla mnie są świetne. Będę korzystać i polecać, bo warto. Ja zadowolona.

Gość aneta225
Hej, a słyszałyście o nowym salonie Aletheia na Łąkowej? To nowo-powstałe studio kreacji wizerunku Anny Krot, która uczyła fryzjerstwa w szkole na Krakowskiej i wciąż uczy na Świętojańskiej. Zarówno ścięcie, jak i koloryzacja pełen profesjonalizm :) i w ogóle świetna babka ;P

Gość gość
Byłam w salonie Pani Ewy Wawrzeńczuk --Rynek Sienny. Pani Ewa jest bardzo dobrym fachowcem, ale po tym jak zostałam tam potraktowana płakałam dwa dni, z półdługich włosów zostały mi krótkie i bardzo wystopniowane, a miały być podcięte 3-4 cm i postopniowane jedynie przy końcach, technicznie są podcięte dobrze, ale z klasycznej prostej fryzury zostałam z krótką, w całkiem innym stylu, czuję się jakby odebrano mi kobiecość, ponadto Pani Ewa jest bardzo niemałą osobą i próbowała mi wmówić, że to jest moja wina, zamiast zalagodzić sytację, wyszłam roztrzęsiona, odradzam

Gość julka 3
A czy ktos moze mi polecic jakis zaklad na TBS?Moze ktos sprawdzony?

Gość gość
Podbijam post,moje włosy potrzebują ratunku,mieszkam w UK ,niedługo urlop w Polsce ,mam długie włosy ,ale nieudolne próby pani w tutejszym salonie sprawiły ze mam siano na glowie włosy się kruszą są porozdwajane,zalezy mi na podcieciu i koloryzacji,cena nie istotna,potrzebuje doświadczonego fryzjera,który jest w stanie coś z tym zrobic żeby uratować włosy,i ile mniej więcej trzeba czekać na wizytę bo to dla mnie istotne

Gość gość
Odradzam salon fryzjerski em hair na pogodnej w Białymstoku p.Emilka to porazka. Salon to dno i wodorosty

Gość gość
Nie polecam Em Hair salon fryzjerski w Białymstoku ul.Pogodna dno i wodorosty. Nie miła fryzjerka brak zaangażowania poproatu porażka zwłaszcza P. Emilka.

Gość EmilllkaP
W przeszłym tygodniu byłam w salonie "Studio Lapicki" na koloryzacji u Żeni. Szczerze, nawet nie wiem co mam napisać, dawno nie byłam tak zadowolona z efektów pracy fryzjera. Poszłam tam, tylko i wyłącznie poprawić kolor po domowej próbie. Włosy błyszczące i miękkie, a przede wszystkim nie śmierdzi ta farba. W domu myślalam, że zejdę od zapachu. Jeszcze zaproponował i zrobił mi strzyżenie gorącymi nożyczkami. Wyszłam z wielkim uśmiechem na twarzy! Z całego serca polecam. Moim zdaniem, zdecydowanie warto :)

Gość Zuzaa9
Ja byłam u Żeni na Lipowej jakieś 3 tygodnie temu. czekałam na efekty po cięciu. Powiem, że strzyżenie nie jest najtańsze, zapłaciłam 90 zł długość do ramion. Włosy naprawdę rewelka, układają się szybko i bez szczotki. Dzięki za opinie EmilllkaP Ja również polecam!

Gość Gość

Hej. Czytam same pochlebne opinie o Pastelle a ja jestem bardzo nie zadowolona. Malowałam włosy na dwa kolory na górze brąz na dole blond. nie ścinałam. Za wizytę zapłaciłam 300zł wyszłam z rudym na górze i z kurczakowym na dole. Tragedia, a do tego nasłuchałam sie od pani fryzjerki jakie to ona ma z...e życie i ile na głowie i wogóle. Rozumiem można sie pożalić ale ja chodze do fryzjera zeby sie odpręzyć, a nie bawić sie w psychologa. A do tego poszłam tam z powodu przeczytanych wcześniej pochlebnych opini, które uważam za grubo przesadzone.Nigdy tam nie wróce.

Gość Aga

Jeśli ma pani wytrawione włosy to tak będzie

Gość Klientka

W obecnych czasach to ze fryzjer kosztuje 300-400zl jest już norma...Problemem jednak jest to ze takie pieniądze powinno się płacić dla mistrza fryzjerstwa a nie dla dziuni która przyjechała z wioski i robi biznes na nieświadomych klientkach.Doszlo już do tego iż ta sama cena obowiązuje w centrum miasta na produktach niemieckich i na produktach niskiej jakości gdzieś na osiedlu.

Gość Klientka

Byłam w salonie Pani Ewy Wawrzeńczuk --Rynek Sienny. Pani Ewa jest bardzo dobrym fachowcem, ale po tym jak zostałam tam potraktowana płakałam dwa dni, z półdługich włosów zostały mi krótkie i bardzo wystopniowane, a miały być podcięte 3-4 cm i postopniowane jedynie przy końcach, technicznie są podcięte dobrze, ale z klasycznej prostej fryzury zostałam z krótką, w całkiem innym stylu, czuję się jakby odebrano mi kobiecość, ponadto Pani Ewa jest bardzo niemałą osobą i próbowała mi wmówić, że to jest moja wina, zamiast zalagodzić sytację, wyszłam roztrzęsiona, odradzam

Sama korzystam z tego salonu od wielu lat i mam zupełnie inne zdanie.Od razu widać ze nie masz doświadczenia na tle innych salonów w Białymstoku.Jesli obok na fotelach siedzą ludzie z całego świata to najwyraźniej jest to bardzo dobry salon.
Na wschodzie kraju nie ma lepszego za tak niska cenę.Najblizszy podobny jakościowo jest w Warszawie ale kosztuje 500-600zl za kolor.Co do strzyżenia to lepiej się umawiać poza końcem tygodnia gdy jest luźniej bo gdy maja pełne obłożenie to jest troszeczkę nerwowo.Ale czy to wina fryzjerki gdy ludzie się spóźniają?