Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaretkaa

Klub kobiet mających mężów/chlopaków przebywający za granicą

Polecane posty

Tez zastanawiam sie nad \'Diabel ubiera sie u Prady\':) Wczesniej czytalam \'Spalona zywcem\' \'Kwiat pustyni\' i \'Kwiat Sniegu\'-opowiesci o kobietach z roznych kultur...Naprawde dobre, jak bedziesz miala okazje to przeycztaj!! A i daj znac jak ta ksiazka ktora kupilas dzis. Ja ostatnio zaczela Wojne polsko-ruska Maslowskiej. Mam tez Pawia krolowej ( za ktora dostala Nike) powiem ze jej ksiazki do latwych nie naleza...Zobaczymy ;) A tymi wypowiedziami sie nie przejmuj;) :)Bez komentarza :O

Dzieki ,ze mi polecilas kilka ksiazek.O Maslowskiej duzo slyszalam ,ale nie czytalam.A co do \"Diabel ubiera sie u Prady\"kolezanka i moja siostra są zachwycone,a siostra byla juz w kinie na filmie.Chce przeczytac ksiazke zaczym film obejrze.Co robisz jeszcze zeby sie nie nudzic.Mnie latem to jeszcze jakos leci bo wiecej jestemy na dworku,spacerki albo jezdze na dzialke do rodziny.Najgorzej jak jest zimno i wieczory teraz dlugie.

Sporo czasu zajmuje mi praca i studia :) Poza tym wlasnie robie prawo jazdy :) i rozne inne rzeczy :) kurs hiszpanskiego, czsem silownia lub basen. jak jest fajna pogoda wskakuje na rowerek i gnam przed siebie ;)

To rzeczywiscie masz czas zapelniony,nie masz czasu sie nudzic.Chociaz ja tez nie narzekam moja trzyletnia coreczka zajmuje mi duzo czasu,ale jest juz bardzo fajna mozna z nią pogadac .Przed malą pracowalam ,ale w domu jest mi z nią bardzo dobrze jakbym miala isc do pracy, chyba bym bardzo za nią tesknila.Pa! margaretkaa!Dobranoc!

Dziendoberek:) Monola wiesz ja stwierdzilam, ze jak juz bedziemy miec dzieci to ja sie calkowicie poswiece ich wychowaniu, zadnych zlobkow, nian itp. kariere mozna odlozyc, ale dziecinstwa nigdy. A ja dzis mam caly dzien wolny :) Z racji ze pracuje na 1/2 etatu, to zawsze 2 lub 3 dni w tygodniu mam wolne ;) W pozostale dni pracuje po 8 h:) Monola a ty skad jestes?? moze wpadniesz na kawke do mnie:):):D:D Pozdrawiam zyczac milego dnia :) 🌼

Czesc!To fajnie margaretkaa ,ze masz wolne.Masz racje ,ja sobie nie wyobrazam zebym nie widziala kazdego momentu jak mala sie rozwija.Bardzo wazne te początki jak sie jest przy dziecku.No,ale cos za cos moge pozwolic sobie na to ,ale za to rozląka z mezem.Ja mieszkam w Radomiu a Ty?Pozdrawiam!milego dnia!

No to margaretkaa mamy troche daleko,ale mozemy wypic kawke na odleglosc. Czesc Winogronka!A Ty skąd jestes,tez masz męza lub chlopaka daleko od siebie?

Bylam na takim krotkim spacerku, pogoda fajna, choc powietrze juz ostrzejsze jest :( Musze sobie sprawic psa to bedzie wiecej okazji do wyjscia na spacer:) Co u Was?? jak Wam mija dzien? Ja jutro punkt 9.00 zaczynam jazdy, a w nastepny poniedzialek mam spotkanie na uczelni...A juz w nastepny czwartek przyjezdza moj maz :):):):D:D:D Jakos to zleci....

Ja mialam wyjsc ,ale jakos mi sie dzis nie chcialo jutro ma byc chyba cieplej to pojdziemy z Polą na spacerek.Musze male zakupy zrobic przy okazji.To fajnie margaretkaa,ze maz wraca moj dopiero na poczatku listopada wroci ,ale mam nadzieje ,ze posiedzi troche w domku jakies dwa trzy miesiace.Masz dopiero pierwszą jazde ?ja pamietam na początku strasznie sie stresowalam.

Nie, to nie jest pierwsza jazda, ale tez sie bardzo stresuje ...choc jestem dobrej mysli...:) Bardzo ladne imie ma Twoja coreczka :):D

Fajnie,ze Ci sie podoba imie.Zawsze marzylam o coreczce i mi sie udalo jest naprawde kochana.Moge Ci kiedys zdjecie wyslac jak bedziesz chciala.A co do jazd bedzie dobrze,stres minie ja juz jezdze od 9 lat i naprawde Prawo Jazdy sie przydają.

Raczkami i nozkami sie dolaczam do grona kobitek ! 🖐️ Moj ukochany mieszka za granica, dzieli nas swiat... Caly swiat a laczy tak wiele... Pozdrawiam was, Wiki

cześć dziewczyny jak Wam dzień? U mnie codzienność,praca dom,nauka z synem.......... Czekam właśnie na sms od męża,ja mu wysyłam całe stosy dzień w dzień o tym co się u nas dzieje więc jest na bierząco i dokładnie wie co się danego dnia wydarzyło.Piszę do niego o wszystkim tak jakbym pamiętnik pisała,on mówi że uwielbia po dniu pracy usiąść wieczorem i te sms czytać. Pozdrawiam🌼

Ja tez pisze maile, po 5-6 codziennie, wysylam zdjecia, moje, dzieci, kotow, skanuje zaswiadczenia lekarskie, mieszkam aktualnie sama, dzieciaki u babci, pracuje, ale serce jest takie puste, bo ❤️ nie ma ze mna w tej chwili. Kocham seks z nim, mmmmm, inny wymiar rzeczywistosci, lubie czuc jego reke w swoich, lubie po prostu BYC... A zyc dla niego... Dla nas, to znaczy, Moze BYC!!! Trzymajcie sie, dziewczyny, miski czekaja ! Halloween tuz tuz !!!

:) milo ze jest nas coraz wiecej Monola chetnie zobacze zdjecia Malej :)musimy wymienic sie mailami ;) 🌼 leśna ja tez uwielbiam przed zasnieciem czytac smsy od mojego M.:) 🌼 MissUkraina hello :) Pozdrawiam!!!:)

Hi, Margaretta, how are you doing, whazz cooking? W tej chwili slucham amerykanska wersje radia chrzescijanskiego, cos w stylu radia Maryja, ubaw po pachy... \"Bog kocha Uzbekistan, bo to blogoslawienny kraj, tam ciezko znalezc alkoholikow\" hyhy Trzymajcie sie. Nie jestesmy w Uzbekistanie. Spokojnej nocki zycze, milych kolorowych erotycznych snow.

Witam was!Widze,ze nas wiecej dzisiaj.Mnie tez jakos dzionek zlecial w domu.Zawsze cos do zrobienia,ale jutro na pewno gdzies wyjde z malą. ~~lesna~~~ja tez do meza codziennie pisze mnostwo sms ,taką relacje zeby wiedzial co sie dzieje.W sumie dzwoni co drugi dzien,jakos sobie musimy wszystkie poradzic.Wiadomo jak jest dziecko to jest o wiele trudniej i dla mezow i dla dzieci bo one bardzo tesknią. ~~margaretkaa~~podam na jakis czas adres meila .jak podasz swoj wysle Ci zdjecie Polki.Powodzenia na jazdach! Pozdrawiam was wszystkie i dobrej nocki zycze!

Czesc!Zycze milego dnia!Ja zaraz wychodze na spacerek ladne sloneczko mam nadzieje ,ze cieplej dzis.

Good morning everybuNNy !!! U nas wciaz zimno, obudzilam sie przed switem, spac czasami w ogole nie moge, tesknie, telewizor u mnie gada non stop, male u babci, w tej chwili nie pracuje, bo mam zapalenie piersi i siedze w domu, latam na badania do Centrum Onkologii, takie rozne mammografie, USG, termografie, jak ide do apteki to rzuca mnie o sciane, jakie te leki sa drogie, a trzeba i to i tamto... Ehh... \"Ale misio na Gwiazdke wraca... W listopadzie czeka mnie praca... Sama sobie obiad przygotuje, zdjecie w ramce przytule i pocaluje, Tak blisko i tak daleko, zawsze jedno,chociaz nadal dwoje, Wiesz, na calym tym swiecie, tylko ja jestem Twoja\"... mniej wiecej tak, pozdrowionka dla was i waszych dzieciaczkow, ubierajcie sie cieplo !

Czesc wszystkim!Ja tez mialam pobudke o 5 ,mojej malej cos sie poprzestawialo i sie obudzila,na rozmowy jej sie zebralo.Ale na szczescie jeszcze usnelysmy poyem i wstalysmy o 10.Boje sie tylko zeby mi sie nie rozchorowala ,bo troche kataru dostala.Bylysmy na spacerku wczoraj a te pogody teraz glupie nie wiem czy sie nie za cieplo ubralysmy. Miss Ukraina wspolczuje Ci z powodu choroby ,i jeszcze ta tesknota chyba wszystkie tak mamy,moj maz wraca na poczatku listopada juz nie moge sie doczekac.Gorąco pozdrawiam!

Dziekuje za wsparcie, Monolisiu, podawaj malej owoce, witaminy, duzo cieplej herbatki, i przejdzie, moje dziewczyny caly czas w szkole lapia kaszel, takie jakies wirusy u nas wisza w powietrzu, :(. A tesknie, tesknie, wieczory dlugie, 1 kubek herbaty, rozmowa z kotem, seriale, ciuchy, zakupy, sprzatanie, gotowanie, odrabianie lekcji i tak w kolko, jejku ile ja jeszcze bez niego wytrzymam... Nie moge... Tak zazdroszcze tym dziewczynom, ktore maja swoich ukochanych przy sobie. Dzisiaj czuje sie lepiej, ale nadal po japonsku, jako tako:) Pozdrawiam, ubierajcie sie cieplo;) milego wieczoru zycze.

Hej dziewczyny :) Wlasnie wrocilam z pracy i czekam na mojego meza, az bedzie mogl wejsc na neta i wtedy sobie pogadamy:) Wczoraj stres jazdy, wrrr :O MissUkraina trzymam za Ciebie kciuki :)badz silna, na pewno pokonasz chorobe. Monola uwazaj na Mala, teraz jest najlepszy okres zeby zlapac jakiegos wirusa:O no i na siebie tez ;) Ja tez bardzo tesknie, czasem nie wytrzymuje i lzy plyna po policzku, ale wiem ze musze jakos to przetrwac. Wiem dziewczyny, ze Wy macie gorzej, bo dzieci...Ale chociaz macie sie do kogo przytulic. Ja mam Misa, z ktorym spie i Jasia pod glowe..Ehhh. Ale bedzie dobrze!!! Trzeba pozytywnie myslec.Pozdrawiam!!!!!! Usmiechajcie sie czesto :) :):) Pa🌼