Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaretkaa

Klub kobiet mających mężów/chlopaków przebywający za granicą

Polecane posty

Hi, Margarettka, fajniasta stopka... Let us not be inhospitable to strangers, some of them can be angels in disguise... Przypomnial mi sie cytat. Jak sie czujesz? U mnie glowka to raj na mrowki, ale jeszcze dziala, chwala Bogu, teraz nie spie, ale humorek spoczko, macie racje, koffane dzieffczynki, zdrowka mamy malo, ale z mila checia sie podziele;) Bedzie dwa-trzy-cztery razy wiecej zdrowia, o jej, jak reklama jakas;) Dzisiaj wieczorem posprzatalam i bawilam sie w Necie przez caly wieczor, rozmawialam z M i ze swoim ex. M pracuje i pisze moj \"uuuuukoffany\" Doktorat. Pelna sielanka;) Monola, jak zdrowie, jak pogoda, zakupy, jak M i jak tam Polusia? Lubi ciastka ? Ja jak bylam dzieckiem jadlam mase slodyczy, bo w zasadzie nic innego nie bylo:( same taniutkie cukierki typu Biedronka i Co... Mysmy byli bardzo biedni, czasami do szkoly bralam tylko sucharki. Teraz mam klopoty. Lekarze w przychodni natychmiast stwierdzili, ze wszystkie moje dolegliwosci zdrowotne sa zwiazane z brakiem wit. grupy B. W zastrzykach ! Koniecznie. Ehh, chce a musze ;) A oto zwiariowany imprezowy Kopciuszek;) jak zawsze wytapetowany i tandeciarski;) Typu no comment;) http://img172.imageshack.us/my.php?image=november3cinderellafm7.jpg I nowozency;) Przystojnego mam dziadka;) I babcia niczego sobie. http://img168.imageshack.us/my.php?image=jjjqm7.jpg Pozdrawiam !

Guten morgen, spioszarki;) Haha, ja tez lubie spac, niedziela - dzionek superasny !!! Monola, Margarettka, i Pola, malutka kobietka - 🌻 Milego dnia !

Czesc dziewczyny! Nastepny dzionek prawie zlecial,w sumie nie jest tak pozno a mam wrazenie przez tą ciemnice,ze jest noc. U mnie dzis caly dzien okropny deszcz ,nie ma juz sladu sniegu. Po 12 g. wybralam sie na zakupy do supermarketu ,jak juz pojade to sie tak namecze caly wozek zakupow .Robie zapasy na caly tydzien samego mleka 12 l.Polusia uwielbia kakao to musze miec zapas. Byl u mnie bratanek to pomogl mi przynajmniej to wniesc bo mieszkam na 4p.Potem przyjechali po niego rodzice chwile posiedzieli.I tak w sumie czas schodzi jakos. Niedawno dzwonil M.porozmawialismy ,Pola tez sobie z tatą pogadala. Pytalas Miss Ukraina czy Pola lubi ciasteczka,oczywiscie ale jej ograniczam bo potem nie chce jesc obiadu. A Ty bierz te witaminki i dbaj o siebie.Ja co jakis czas musze uzupelniac zelazo,niestety jest ciezko przyswajalne. margaretkaa wyslalam Ci zdjecia Polusi na g.g ale nie masz mojego numeru u siebie i nie doszly . Trzymajcie sie cieplutko! Milego wieczoru!

Czesc dziewczyny! Ja znowu jestem sama :( M. pojechal dzis w nocy :( O 3.00 :( buuu:( A co tam u Was?? Pozdrawiam!!! Trzymajcie sie cieplo :)PA:)

Witam! Ja dzis wynurzylam sie z domku ,mialam wizyte u dentystki.Tak mi sie nie chcialo jechac,leje deszcz caly dzien.Szaro i ponuro mozna dostac chandry.Musialam Pole zabrac z sobą ,dostala kartke w gabinecie i rysowala sobie.Na szczescie szybciutko zeszlo,blisko mieszka brat to zajechalam na obiadek.Wieczorek w domku ,mala sie stesknila za zabawkami to mam chwile zeby cos napisac.Co u was? margaretkaa szkoda,ze juz sama trzymaj sie jakos ,najgorszy te pierwszy dzien trzeba sie przyzwyczajac od nowa.Jestesmy z Tobą. Miss Ukraina napisz cos ,jak zdrowko nie pisalas dwno martwie sie.Koniecznie sie odezwij ,pewnie jestes zajeta. Pozdrawiam was gorąco!

Ale tu cisza:) Gdzie sie podzialy stale forumowiczki dzis? :) Ja wlasnie wrocilam z pracy..zła bo nie ma prądu, wyłączyli na cały dzień wrrr MissUkraina gdzie sie podziewasz? :) Napisz co u Ciebie 🌼 Monola buźka dla Ciebie i Poli:) Milego wieczorku :)

Czesc! Jestem,jestem byla u mnie kolezanka wlasnie wyszla.Fajny z niej grubasek lada dzien moze rodzic.Ogladalysmy wozeczki na Allegro.Juz troche wyszlam z tematu wydaje mi sie ,ze Pola juz taka duza. Rzeczywiscie cos spokojnie u nas ostatnio,Miss Ukraina nie pisze moze gdzies wyjechala.Dzieki margaretkaa za calusy,my tez przesylamy Tobie.Mam nadzieje ,ze mala pojdzie w miare wczesnie spac to moze porozmawiamy.Pozdrawiam was!

Czesc ! Ratujmy co sie da! Cicho ,pusto. Ja weszlam do domku dopiero,ale zmeczona jakas jestem.Bylam w Urzedzie Pracy,potem poczta,oplaty,maialam paczuszke do wyslania.Zakupy ,a potem po drodze odwiedzilam rodzinke.I tak dzionek zlecial nie wiadomo kiedy.Nie mam czasu sie nudzic.Pogoda u mnie brzydka znowu lał deszcz.Jutro siedzimy z Polą ,nigdzie nie zamierzam wychodzic. Piszcie co u Was! Miss Ukraina gdzie jestes ,brakuje Ciebie bardzo? Pozdrawiam!

Gość od 5 lat żona
no i się wyjaśniło, mąż mojej siostry zdradza ja od ponad pół roku, wszystko się wydalo. Dziewczyny ja was naprawde podziwiam.