Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaretkaa

Klub kobiet mających mężów/chlopaków przebywający za granicą

Polecane posty

Czesc! No to margaretkaa zrob sie na bostwo,jak wloski zrobione odrazu lepszy humor.Ja jeszcze siedze z malą w domku chce zeby calkiem wydobrzala.Zresztą cos sie chmurzy u nas .Ja tez sie jakos zasiedzialam,nawet mi sie nie chce bardzo wychodzic.Jak zwykle obiad ,mam prasowanie. ~~Miss Ukraina~~co u Ciebie ?Pytalas wczesniej o cos do dywanow ja znam tylko Vanish,ale kolezanka mi mowila .ze jest jeszcze Wezyr.I ja kiedys mialam taką pianke do obic nazywala sie Tuba byla niezla moze mają z tej serii tez cos do dywanow. ~~~Triada~~ a Ty jak sobie radzisz sama z dziecmi,moje rodzenstwo ma dzieci w tym wieku mniej wiecej to wiem ,ze to trudny okres. Pozdrawiam!

Witamyyyy !!! Dzien dobry BARDZO !!! O-oh !!! Milo widac tutaj tak duzo nowych fajnych osobek, Monola, Margo 🖐️ macham lapkami, u mnie po japonsku, jako-tako, ale dzisiaj humorek mi sie poprawil, M wraca na Gwiazdke, zapytal, jaki prezencik chce, odpowiedzialam, ze raczej w sklepach tego nie znajdziemy, nawet na wyprzedazach w korzystnej okazji...:) Bedziemy starali sie o dzidzie;) Nie wiem, czy nam sie uda, ale jestem dobrej mysli. Tak sobie pomyslalam, ze na swoj wiek osiagnelam naprawde duzo i nic wiecej mi sie nie chce. Tak jakos to wszystko zlecialo jak jedna chwila. Tesknie za Polska, moze kiedys wroce na pare miesiecy, echh, moje mlode lata... Pozdrawiam was cieplutko, buzki dla Pollie;) i innych dzieciaczkow, ktorzy czekaja na tatusiow i mase slodyczy:) i zabawek;)

Ciesze sie, Miss Ukraina że humor Ci dopisuje .No i trzymam kciuki za dzidziusia,zeby sie wam udalo.Ja zaszlam w ciąze tez jakos w grudniu przed samymi swietami ,to najlepszy prezent jaki moze byc.Milego dnia!

Co dziewczyny u was? Mnie nastepny dzionek zlecial,pobawilam sie z Polką musialam tanczyc ,czytac bajeczki ona to uwielbia. Co dzisiaj robilyscie ? ~~margaretkaa~~jak w szkole bylo na rozpoczeciu?

Hello :) Wpadlam zyczyc Wam dobrej nocy :) Kolorowych snow :) MissUkraina ja rowniez trzymam kciuki za Dzidzi :) Monola buziaki dla Poli :) A w szkole bylo meczaco..:( szczegolnie droga do/z...:( Bede musiala wytrzymac cotygodniowa wyprawe do stolicy Slaska:( Ehh. Ale musze dac rade... spojcie dobrze, pa

Czesc co u Was? Jak minąl dzien. Mnie odwiedzily dwie kolezanki ,obydwie w ciązy to bylo wesolo.Ale tak w ogole to jakis ciezki dzien pogoda kiepska jakos mnie glowa cmila.I jeszcze mialam pecha ,stluklam duzy sloik z miodem ,upadl na podloge to wyobrazcie sobie ile zmywania.I na dodatek sobie szklem palca skaleczylam ,trafilam w jakies naczynko.Pola juz spi to sobie teraz spokojnie posiedze.Pozdrawiam !

Dzien dobry, u nas deszcz, siedze w domu, chyba dzisiaj nigdzie nie pojde, jutro Dziadek obchodzi urodziny, 80 z hakiem, wiec bedzie zjazd rodzinny, ciacho, kawa, whisky, stare wojenne filmy na DVD. haha, pamietacie, dziewczyny, jak mnie zjechali na topiku o lumpexach? super ! Nawet gdyby bylam punki\'em to dostalabym po pysku mniej... Co sie nazywa tolerancja. W USA jest zupelnie inaczej... Ladne imie Pola, mi sie podoba. Super Polly ! Zmykam bo chce napic sie kawy, spiaca jestem, a jeszcze chce zrobic pranie, i prasowanie poscieli na mnie czeka, odkurzanie dywanu, pozniej wyjde kupie jakas gazete... Szaro buro i ponuro. Z dzidzia nie wiem czy sie uda od razu, bo mam cykle nieregularne, ale znow bede brala clostilbegyt, i parlodel, Lap jajeczko;) haha Milego dnia...

Witam! U mnie tez brzydko wlasnie pada deszcz,tez siedzimy w domu dzis.Zresztą wcale mi sie nie chce wychodzic,jakiegos kataru dostalam.A w domku i tak ciągle cos do zrobienia jest w kolko pranie,prasowanie no i na obiadek cos wymyslac trzeba. Miss Ukraina wcale nie ma sie co przejmowac tamtym topikiem,takie juz są niektore osoby tolerancji zero,a tam to juz dawno stwierdzilam ,ze nawet jak sie im pokaze cos z nowego sklepu to skrytykują dla zasady.Wiesz wyslalam ci wczoraj maila,sprawdz przym okazji jak bedziesz mogla poczte. Pa !Pozdrawiam was! ~~margaretkaa~~co u Ciebie pewnie bardzo zajeta jestes szkola,praca.

Uhhhhuhhhh smutno w domu samej, dziewczyny na zajeciach, pozniej pojda na fitness, wczoraj napisalam maila do M, podrzucilam mu pomysl o wspolnym romantycznym weekendzie w Warszawie lub Pradze Czeskiej, zobaczymy, co powie, ale wydaje mi sie, ze znow zacznie sie stara piosenka o braku funduszy. Ehh, mozna pomarzyc sobie. Boze jak ja tesknie za wszystkimi miastami w ktorych mieszkalam, mam zycie porozrzucane po calym swiecie, jakos tak wszystko sie ulozylo, nie tak jak u innych. Watpie, ze po napisaniu doktoratu mozna znalezc dobrze platna prace, po prostu czas mija, i nic nie wychodzi. Monola, sprawdzam maila, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Trzymajcie sie, dzisiaj DZIEN CZEKOLADY !!! Na poprawe humoru ! 25.10.2006 - precz z dietami, komu kawalek Goplany czy Terravity?

Ja mam jakis tydzien odwiedzin ,jak nieraz siedzimy same to w tym tygodniu ciągle ktos wpada.Zaraz ma przyjechac tesciowa ,za wnuczką sie stesknila no przeciez nie za mną ha ha!Moze to wykorzystam i wyskocze na osiedle po jakies male zakupy ,chociaz tak brzydko ,ze nie chce sie wychodzic.Len sie ze mnie zrobil okropny. Miss Ukraina to przynajmniej cos sie dzialo jak tak zmienialas miejsca zamieszkania,ja ciągle mieszkam w tym samym miescie.Jak sie domyslam mieszkalas w Warszawie ja mieszkam 100km od niej.Naprawde jest dzien czekolady?Ja jem czesto i chcialabym przytyc ,ale jak na zlosc nic mi nie przybywa kg.nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.A co do Pragi nigdy nie bylam ,ale slyszalam ,ze to piekne miasto moze sie kiedys wybiore.Milego dnia ,odezwe sie pewnie pozniej.

Doooobry wieczor, u mnie nadal po japonsku jako tako. Studiowalam i pracowalam w Wawce, doskonale znam stolice, przeciez ladnych pare lat zycia tam spedzilam, sama, jakos sobie radzilam, wszystko bylo, ale jakos minelo, teraz jest okej, a wiesz, Monola, te podroze sa meczace, caly czas na walizkach, jedzenie jak dla chomika, wszystko z reklamoweczki;), nie ma snu, nie ma odpoczynku, podroze i praca, urzedy, biura, dokumenty. Teraz pracuje sama na siebie i jest okej. Chcialabym, oczywiscie, dostac w prezencie kwiaty, cukierki lub perfumy, dostarczone przez poczte kurierska z dalekiego kraju, from UK with LOVE from M, ale wiem ze nie jestesmy na tyle romantyczni, niech Wiki sama sobie kupi;) W Biedronce;) Czekoladke juz zjadlam;) Pozdrawiam !!!!!!

Hej dziewczyny:) Faktycznie troche zajeta bylam:( ale juz nadrabiam zaleglosci :) Wczoraj mimo deszczu wybralam sie na zakupy i upolowalam pare fajnych ciuszkow :) :D co od razu polepsza sapomoczucie (u Was tez??) Jutro przyjezdza moj ukochany maz❤️ juz jestem cala w skowronkach:D juz odliczam godziny...minuty :) Ehhh Fajnie, ze dzis dzien czekolady:) Czy batoniki sie tez licza?? Ja wlasnie wcielam jednego:):P Ja podobnie jak MissUkraina ciagle na walizkach (przynajmniej mam takie wrazenie). Teraz na Slasku, przedtem w Cork, Wielkopolska, Malopolska.Zycie przerzuca mnie z jednego miejsca na drugie...:( I ciagle poszukuje tego MOJEGO miejsca na swiecie. Wiem ze na pewno jest to Polska. Z sentymentem zawsze wracam do miejscowosci nad jeziorkiem (uwielbiam wode) gdzie sie wychowalam. Ale sie rozmarzylam :D Pozdrowienia dla Was 🌼

Czesz dziewczyny! Ja po wizycie tesciowej ,bylo nawet milo poczestowalam ją obiadkiem,potem herbatka chyba jej sie podobalo bo dlugo sobie posiedziala.No i na chwilke sobie wyskoczylam na poczte i po zakupyA teraz wykąpalam malą mam nadzieje ,ze zaraz usnie.No to dziewczyny widze ,ze niezle z was podrozniczki.Ja kilka lat temu tez z mezem wyjezdzalam ,ale teraz jak jest Pola to juz na miejscu siedze.Caly czas w tym samym miescie i chyba tu zostane ,dom wybudowalismy tez tutaj to juz raczej nie przewiduje zmian. ~~Miss Ukraina~~no ja tez bym chciala zeby moj facet byl bardziej romantyczny ja tez sobie najczesciej sama musze cos kupowac,ale grunt ze nas kochaja i są za rodziną takie drobiazgi mozna wybaczyc. ~~margaretkaa~~juz widze jak sie nie mozesz doczekac ,ja bym chyba szalala z radosci,ale fajnie juz jutro sie spotkacie z męzem. A co do ciuszkow to wiadomo humor poprawiają ,no ewentualnie kosmetyki i bielizna jeszcze u mnie. Pozdrawiam !

Hej :) Pozdrawiam z pracy! Wskoczylam na chwilunie zeby Was odwiedzic:) U mnie nastroj oczywiscie swietny :):D:) M. zazyczyl sobie salatke owocowa wiec po pracy zakupy..i czekanie...:) Ja tez bylam u mojego meza ponad miesiac i bardzo dobrze wspominam ten czas:) Poznalam mnostwo fajnych ludzi - obcokrajowcow-Chinczykow, Brazylijczykow ;) szlifowalam jezyk (ang.) nauczylam sie nawet pare slow po niemiecku ;) czekalam na meza z obiadkiem az wroci z pracy...W weekendy wybieralismy sie na krotkie wyieczki. Bylo super:) Bylismy razem:) Monola MissUkraina jak wam mija dzionek ? Mam nadzieje ze z usmiechem :):)

Witam! margaretkaa cieszymy sie z Tobą!Juz widze jak nie mozesz w tej pracy usiedziec,to normalne.Juz niedlugo bedziecie razem.Potem my bedziemy czekac na swoich ukochanych.Mnie jakos leci mala lobuzuje ,maly trzpiotek ogladala dzis kasete jak byla malutka i bawila sie z tatusiem,teskni dziecko.Ale jakos zleci i nam.Pozdrawiam !Zycze duzo radosci i milosci!

Miss Ukraina! A co u Ciebie ,dzis masz chyba te urodziny dziadka,udanej zabawy zycze!

Dziekuje bardzo, dziewczyny, piszcie, co tam u was i u waszych misiow? Jak zycie? U mnie wszystko w zwariowanym tempie, dzisiaj chodzilam na rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy dyrektorskiej w centrum jezykow obcych. Ale przystojni Amerykanie tam pracuja... Mniam:):):):) Przed chwila wrocilam z salonu fryzjerskiego, teraz biegne na impreze. Jak ten Szarik z 4ch Pancernych;) Monola, dzieki za zyczenia, obowiazkowo przekaze. Wkleje zdjatko z imprezy... Moze...:) Pozdrawiam was i waszych pociech, Kisses for baby Polly;) 🌻 👄 Milego wieczory zycze !!!

To fajnie przynajmniej sie nudzisz Miss Ukraina,takie bieganie.Ja poprasowalam nawet sporo mi ubylo bo juz mialam zaleglosci.Wlasnie wzielam tabletke bo strasznie mnie glowa rozbolala ,staram sie je brac w ostatecznosci ale juz nie wyrabialam.Mam nadzieje ,ze przejdzie.U naszej margaretkii pewnie tam juz romantycznie.Fajnie. Koniecznie nam zdjecie z imprezki wklej Miss Ukraina tu sie nie masz czego obawiac,wiesz co mam na mysli.Kurcze ja nie umiem tych zdjec wklejac ,probowalam ale mi nie wychodzi za mocna w tym nie jestem.Jeszcze raz dziewczyny milego swiętowania!Pozdrawiam!

Dzisiaj wieczorem mnie tez strasznie glowa boli, wzielam z pol apteczki, teraz jest lepiej, pozniej napije sie kawy, zapale, wezme prysznic i lulu, dzisiaj najmlodsza siostra M urodzila dziewczynke, o 17.11 mala Thalia przyszla na swiat, mala wazy 3700;) 🌻 ❤️ 👄, wiec u mnie dzisiaj jak na miedzynarodowej konferencji telefonicznej;) dzwonie do jego rodziny. Impreza sie udala ! MAMY PODWOJNE SWIETO, YUPPIE !!! DZIADEK POWIEDZIAL, ZE THALIA BEDZIE I JEGO UKOCHANA WNUSIA, bo siostre M jej chlopak rzucil jak dowiedzial sie o ciazy 😡 Monola, Margaretka, pozdrawiam, usciski dla was i waszych dzieciaczkow !!! A prezentow od naszych misiow czekamy i lapki do gory up up 🖐️ 🖐️ 🖐️ xxxxxxxxxxxxxxxx Zdjatka beda rano:)

Gość Madzia19.....Łukasz25
A mój chłopak jest w Anglii.Jesteśmy ze sobą 1,5 roku!Bardzo za nim tęsknie.Dopiero się zobaczymy w B.Narodzenie:((...A tu jeszcze ile czasu...Kocham Cię Skarbie!!!

O to gratulacje dla siostry ~~Miss Ukraina~~pozdrow ją,to sporą tą coreczkę urodzila i ladne imię.To macie co świetowac bedzie kogo rozpieszczac. Mnie troche ta glowa przestala bolec ,pogoda sie ma zmienic juz jakis snieg ma byc w przyszlym tygodniu,moj organizm czesto na takie zmiany zle reaguje.Moj siostra cioteczna poleciala do Norwegii we wtorek ,dzis z nią gadalam na g.g tam to juz zimno i duzo sniegu.Odpoczywaj Miss Ukraina mialas dzis wrazen. ~~ Witam Cie u nas Madzia 19! ~~trzymaj sie cieplo wszystkie tu bardzo tesknimy za swoimi mezczyznami.

:) Dobranoc dziewczyny:) Oby szybko zlecialy te dni ktore zostaly do spotkania z ukochanym mezczyzna! Trzymajcie sie cieplo🌼

Czesc! ~~Miss Ukraina~~ale naprawde sliczna jest ta malutka ja uwielbiam takie maluszki, az mi sie przypomnialo jak Polka byla taka jeszcze niedawno ,a teraz juz sie kloci .A Tobie marzenie na pewno sie spelni,zycze Ci tego z calego serca. A u mnie jak codzien,jakos leci najgorzej ,ze nie mozemy wyjsc na spacerek bo mala zakatarzona chyba jej to wszystko schodzi ,od tego przeziebienia jeszcze.Na obiadek chyba rybke zrobie ,jak tradycyjnie jak wszedzie ha ha!Ja sie zawsze smieje jak np. w niedziele wszedzie slychac w bloku jak schabowe robią ,jakos mnie to smieszy ,ale nie chce nikogo urazic. Milego dnia dziewczyny!

Czesc Monola, dzisiaj znow ide do dziadka na obiad, tez wczoraj na stole byla ryba i schabowe, frytki, salatka z ogorkow i pomidorow, surowki, i ciasto z 80 iles tam swieczkami. Kupilismy kiedys z M dla malej rozowe buciki zamszowe, a dla mnie nowe glany Steels, tez rozowe, postawilam obok te 2 pary butow i zrobilam zdjecie ewolucji nozek;) a potem pocztowke z tej fotki:) Wyszlo super. Oj dziewczyny nam rosna, jak kwiaty. Ile latek ma Pola? A kiedy Twoj luby wraca? Przy okazji wrzucam fotke Basiutki:) Moja persica:) http://img220.imageshack.us/my.php?image=august25basitefluffytj4.jpg Pozdrawiam i zycze milego dnia, Pola, zdrowiej szybko, malutka;) Margaretttttaaa 🖐️

O to fajnie pojadlas wczoraj i dzis poprawisz.Poli bardzo sie twoj kotek podobal.A Polusia juz 3 latka we wrzesniu skonczyla,szybko czas leci.a moj ukochany jakos mysle ,ze na poczatku listopada powinien wrocic,ale dokladnie nie wie jeszcze jak prace skonczy.Dzis czekam na telefon ,wczoraj tylko smsy byly.Juz go nie ma ponad 5 tygodni,bardzo sie stesknilam . A Twojego M.ile juz nie widzials? Pozdrawiam!

Witam, dzisiaj tez troche podjadlam;) Basce tez dalam rybki i kawalek kurczaka, Pola, moja koteczka Basia Cie pozdrawia, mruczy i macha ogonkiem;) A w ogole, persy sa takie pluszakowate zabaweczki, spia, jedza i TV ogladaja u Pani na kolankach:) M nie widzialam od wrzesnia, przyjezdza na Gwiazdke. Monola, bardzo sie ciesze, ze Twoj luby wraca. I Polly bedzie happy ! Wiesz co, mam taki pomysl, jak ja mialam 3 latka, moj Tata uczyl mnie angielskiego, i tak zostalo do dzis, potem wyjechalam do szkoly do USA. Niech Twoj luby sprobuje troche pogadac z Pola po niemecku, nauczyc ja prostych zwrotow, dzieciaczki w wieku Poli szybko sie ucza, i bez problemow, mozna sprobowac, ja osobiscie w wieku 5ciu latek plynnie poslugiwalam sie angielskim w rozmowie z Tata i rosyjskim/polskim w rozmowie z Mama. Jezyki obce to bardzo dobra przyszlosc dla kazdego dziecka. Ale to jest moja opinia osobista, jako lingwistki. Milej nocki i super weekendu zycze !!!

Hej dziewczyny :) Ja polowe dnia spedzila w pracy polowe z M. :) Przyjechala do mnie moja kuzynka, gadula z niej niezla, ubawilismy sie z jej opowiesci o historiach z pracy;) Monola-zgadzam sie calkowice z MissUkraina. Dzieci w tym wieku bardzo szybko lapia jezyk obcy:) a na pewno to jest duza inwestycja w przyszlosc....wiec warto sprobowac:) Pozdrowka !!! Dobranoc :)