Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Gość Happy hands
Miłość to spacer ku sobie:)

Gość QWWECCC
Happy hands on nie napisal ze chce wakcje ze mna spedzic...napisal ze ZOBACZYMY...ani nie ani tak...no ale moze gdyby nie chcial to by napisal ze nie...z tym zerwaniem kontaktu chyba tak zrobie...tak mu napisze..ale wytne ten telst o innym chlopaku...co o tym sadzisz?

Gość Happy hands
ze to głupie powinniscie miec kontakt bo to jets tak jak dom sie wali to co robisz? murujesz a zatem dokladasz cementu anie umujesz murowanie - kontakty a jak ja slysze ze cos jest nie tak i ktos radiz brak kontaktu to to jets glupota brak kontaktu powoduje domysły, nieporozumienia itp na co wam to;) zalecam kontakt:) i mowienie jasno i konkretnie, z dozą flitru, bo zwiazek musi miec i prozę i poezje:)

A ja bym wlasnie pobawila sie w domysly, zachowala dystans, olala go na pewien czas, zobaczylabys sie sie wtedy zachowa. Zimny kubeł wody na glowe.

Gość QWWECCC
ale takie mile pisanie jst juz i co z tego!!stoimy w martwym punkcie!!ja pierwsza sie nieodzywam on teraz od rana jeszcze milczy...do niczego to nie prwadzi:(co ja mam zrobic

Gość Happy hands
a nie ze wy tylko piszecie:) jak sie kocha to za mało dlatego chesz go wiecej:) ja tak mam jak kocham:)

Natka ciezko sie takie cos przyswaja gdy tak Cie ciagnie do drugiego czlowieka, rady tez niewiele daja, wtedy chce sie tylko uslyszec \" tak mysle ze wrocicie do siebie \" Ech, życie ...

Gość Happy hands
tylko ile dni znów stracimy zaist cieszyc sie zyciem, soba, chwialmi we dwoje i tak sporo czasu stracilismy bedac z dala od siebie i jeszcze sobie to przedłuzac? odys do itaki wrocił i zona tyleeeeeeee czekała i go kochała cos z tego mamy tylko ja nie byłam tak blisko niego jak zona Odysa... smutne to ze osobie ktora kocha kaze sie czekac, wymysla sie samemu schody itp;) zamiast isc po prostej drodze:) ku sobie:) a mozna byc az tak pewnym ze doczekamy jutra? ze bedzimey zyc? ze dozyjemy do maja, czerwca,lipca? no wlasnie ponadto takie oddalania czasu bycia ze soba tez moze byc odczytane przez kobiete ktora kocha Go, ze on az tak bardzo nie kocha

Gość QWWECCC
wszytskie mysliecie ze zerwac znim kontakt???co mam zrobic>?

Natka, bierzemy garnek, odkrecamy kran nalewamy do gara wode, zapalamy gaz, umieszczamy garnek, czekamy az woda sie zagotuje, wrzucamy parowki - ilosc sztuk dowolona. Zobacz jakie to proste :D

Humor lepsiejszy choc pogoda tez dzis marna, wczoraj troche polatalam po miescie a dzis to mi sie nie chce dupska ruszyc ;)

Tak haha :D Dobre :D Ale i tak nie widze calego jego profilu, tylko jedno zdjecie ...

Gość QWWECCC
napiszcie jak u was spatwy wygladaja...co teraz z waszymi bylymi....czy chcieli wrocic.....woglole juz o ich nie piszecie.......jestem ciekawa czy juz sie wyleczylyscie...czy wasi byli sie odzywaja itd...ja chyba urw ez nim kontakt...zobaczymy

QWWECCC wiec no jakby nie bylo minelo ponad pol roku, ja juz sobie nie zawracam nim tak glowy, jak kiedys, choc to bylo z mojej strony wielkieeeee zakochanie :P Ale trzeba umiec pogodzic sie z porazka.

Hehe :D Z kobieta jeszcze nigdy nie bylam :P :D Moze byc milo, wspolne zakupy, problemy i takie tam :D

Gość QWWECCC
no ale czy wasi byli chcieli prez ten czas wrocic??mowili ze kochaja zebyscie dali sobie jeszczejedna szanse??itd

Gość QWWECCC
przeszlo am zupelnie..im tez???

Moze Natka powie, bo my to sobie nawet nie powiedzielismy ze sie kochamy :P

Dokladnie licza sie czyny, bo ja dzien przed nasluchalam sie calej masy czulych slowek, jak to ma mnie w sercu, jak mu zalezy blaaaaaaaaaaa. Co mi po tym :o

Gość QWWECCC
i co??on nie teskkni juz za toba...dobrze zenie latasz a nim..ale jak sytuaja wyglada z jego strony...czy on chcial wrocic do ciebie??czy chce..