Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Wiecie co..... kurde, a już myślałam ,że jest ze mną dobrze....a tuuu LIPA...:/ wszystko przez jedną ***** wróżkę.... powiedziała w sumie to co niby wiem...ale tak dziwne usłyszeć to od kogoś...w DODATKU, od WRÓŻKI!!!:(

Wiecie co..... kurde, a już myślałam ,że jest ze mną dobrze....a tuuu LIPA...:/ wszystko przez jedną ***** wróżkę.... powiedziała w sumie to co niby wiem...ale tak dziwne usłyszeć to od kogoś...w DODATKU, od WRÓŻKI!!!:(

Gość Brodka*
całkiem zimno ! :) nie o to chodzi ...

Gość Brodka*
_Agatka__ prawie gorąco :) ... myśle że nagroda będzie dla Ciebie :) ale jaka ?

Karola--- to mi powiedziała..... W. (6-04-2007 18:42) Mówiłam,że nie będzie chciał,bo zajmie się swoimi sprawami...i tak zostanie,bo ty nic nie zrobisz,a on odwróci się plecami i zajmie \"swoim\" życiem....

Doris a Ty wierzysz kafeteryjnym wrozkom ? To ta cala Samanta widzialam tu gdzies topik...

Gość Brodka*
ale ja to nie Tulipan ... "gorąco" chodziło mi o to że jesteście na dobrej drodze :)

To nie samanta......fakt-znalazłam ją w necie...ma swoją strone..... Ale no w sumie....powiedziała, prawde...bo co w tych słowach nie prawdziwego?

Gość Brodka*
dziewczyny przestańcie z tymi wróżkami .. proszę was .. bierzcie życie w swoje ręce i walczcie tam gdzie jest jeszcze coś do wywalczenia ... po co wracać na pole walki gdzie już życie nas pokonało ? nie ma sensu. życie płynie dalej a jakie bedzie zalezy tylko od was :) oczywiscie łud szcześcia zawsze sie przyda :)

Doris daj namiar na nia, ja tez sie o cos zapytam zobaczymy czy wiarygodna :P :P

Gość Brodka*
jestem na tym topiku pierwszy raz tak jak było mówione wcześniej :) to raczej z nudów bo nie mam co z czasem zrobić ... nigdzie nie pojdę z taką nogą :P

Brodka ja bylam kiedys u wrozki...i powiem ze sie sprawdzilo to co mi powiedziala, az w szoku jestem. Potem przez net sie konsultowalam i tu juz lipa poki co :P

Gość Brodka*
dodam że nie mam pojęcia kto to Tulipan :) ale Natie widziałem raz na innym topicu

Gość Brodka*
ostatnie podpowiedź .. jak przeczytasz moją wypowiedź . 10:21 to tam jest odpowiedź :)

Wiecie, wierzyć nie wierzyć....fakt--- takie głupoty jak ONA mi pisała...bo gadam z nią/ gadałam przez chyba 2 tyg, na GG....to jak to czytałam to nie wierzyłam własnym oczom... ale mi chodzi o sam fakt tego co teraz napisała... Chociaż nie trzeba być wróżką żeby stwierdzić...że on mam mnie gdzieś i że zajął sie własnym życiem... Fakt, na kafeteri jedna powiedziała ,że wróci... Druga,że będzie chciał, ze będzie walczył ale ja już nie będe chciała...bo będe miała innego:) I co jak Tu nie wierzyć, skoro wychodzi na moje:P

Doris a placilas cos za ta wrozbe ? Co to za wrozka w ogole ? Wiesz przed takim wrozeniem trzeba sprawdzic wiarygodnosc bo i ja umiem przepowiadac przyszlosc, tylko moge sie prawie zawsze pomyslic :D :P

Gość Brodka*
Karola już wie :) przepraszam was dziewczyny ale moja wypowiedź miała być jednorazowa na pocieszenie i dlatego się nie przejmowałem nickiem :) ... a kim jestem to mało ważne :) dla was pewnie ważne kim nie jestem "dziewczyną" :)

nie nie płace......ale na stronie ma cennik...ja jej powiedziałm na wstępie ze jej nie zapłace. Tym bardziej jest to dla mnie dziwne, że baba tyle czasu poświęciła, na rozmowy ze mną..a nic nie chce...