Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GochaŁudź

FOTOGRAF ŁUDŹ SIERPIEŃ 07

Polecane posty

Gość GochaŁudź

Poszukuję na mój ślub w Łodzi sprawdzonego i wiarygodnego fotografa posługującego się tradycyjnym aparatem analogowym.

Gość haha..........
Kochanie Łódź a nie Łudź. Ile ty masz latek dziecinko?

Gość Aga B.
A ja mieszkam w Farszafie.

Gość szarapowa
Boże..... co za wiocha.... lepiej sie upewnij czy twój przyszły mąż nie ma trudnego nazwiska,bo to by dopiero było :)...nie dość ze błąd w nazwie miejscowości :o :0 to jeszcze w nazwisku... ale żenada

Gość GochaŁódź
Przepraszam że zadałam to pytanie. Pisanie poprawne po polsku przychodzi mi z wielka trudnością. Nie mieszkam w Polsce i tylko zaledwie dwa razy w zyciu odwiedziłam kraj moich rodziców. Mój narzeczony mieszka w miejscowości Strykowo koło Łodzi. Od urodzenia mieszkam w Melbourne stan Wiktoria w Australii. Trochę przykro mi się zrobiło po przeczytaniu waszych wypowiedzi. Zwracanie uwagi w takim tonie komuś, kogo się nie zna niezbyt ładnie świadczy o piszących osobach. Uczę się z zmiłowania języka francuskiego i często jestem uczestniczką rużnych dyskusji internetowych ale nikt nie wysmiewa się z mojej czasami nie poprawnej pisowni. Tym bardziej jest mi przykro, że tak postępują z kraju moich rodziców . Dziękuję za udzieloną mi pomoc.

Gość nierekordzistak
tak tak, i co jeszcze. ma nas skrecic z zazdrosci z powodu melbourne? to nie skręca :P

oo jasne, niby ciezko ci sie pisze po polsku.... a ten drugi post taki ladny i czysciutki...:O nawet z \"ę\" i \"ą\" ........ ze slownikiem go pewnie pisalas, tak?? buahahaha

Gość GochaŁódź
Znudziło mi się czytanie waszych impertynencji! Wypierdalać! Aha, jeszcze chwila - znacie tego pieprzonego fotografa czy nie? Kto nie zna - wypad!

Gość GochaŁódź
Nic nie rozumiem, ale ten ostatni wpis nie jest mój. Co do błędów to teraz piszę poprzez polskiego Worda ;)

Gość gimb...odserwatorka
Aga B i zapomniałaś dopisać, że jesteś najlepszą wotograwką w Farszafie no i nie jesteś wcale zarozumiała.

Gość już po ślubie..
Gocha będziesz mała spory problem ze znalezieniem takiego fotografa. Ja też szukałam, ale po miesiącu poszukiwań poddałam się. Zdjęcia robił mi kolega fotograf amator tradycyjnym aparatem a wynajęty fotograf aparatem cyfrowym. Te od kolegi są miodzio a te od profesjonalisty nie maja takiego uroku, choć też są ładne. Zdaje się, że w Łodzi takie zdjęcia jakich ty szukasz robi fotograf Zbigniew Kruk http://www.zbigniewkruk.com

Gość Piotrek_inform..
Gocha nie dziw się tonem tych wypowiedzi. Zawsze na początku każdej dyskusji gdzie są jakieś tematy kontrowersyjne pojawiają się szumowiny i ich chamski ton. Tematy związane z fotografią ślubną zawsze powodują na forum burzę. Spowodowane jest to zapewne tym, że pojawia się tutaj mnóstwo fotografów amatorów z aspiracjami na profesjonalistów i przy okazji myślą, że poprzez forum pozyskają klienta. A zadanie pytania w stylu fotografia analogowa czy cyfrowa to wsadzenie przysłowiowego kija mrowisko. W Polsce trudno teraz jest o naprawdę dobrego fotografa robiącego zdjęcia tzw. technika analogową. Ci, co posługiwali się takim systemem wyjechali z kraju. Względy ekonomiczne i wygoda w robieniu zdjęć spowodowały, że nowe pokolenie fotografów przestawiło się na fotografię cyfrową. Teraz wśród fotografów liczy się to, że można zapisać na kartę mnóstwo zdjęć, wybrać, co ładniejsze zdjęcia i obrobić je cyfrowo. Nie liczy się to, że pomimo obróbki cyfrowej i tak zdjęcia cyfrowe nie są tak ładne jak zdjęcia wykonane techniką tradycyjną . Myślę, że najlepiej jak poszukasz kogoś wśród starszych amatorów robiących zdjęcia tradycyjną techniką i się z kimś dogadasz finansowo. Polecam też szukanie dobrego fotografa w Łódzkim Towarzystwie Fotografów http://www.ltf.com.pl Tutaj powinnaś bez problemu znaleźć takiego fotografa jakiego szukasz.

Gość Piotrek_inform..
A to, co za dziwadło??????????????????????????????????????????????????????????

Gość marchewkowe pole
Jakbyś nie wiedział o co chodzi to byś nawet nie zwrócił uwagi na ten wpis ...

Gość marchewkowe pole
…bujaj się frajerze. Chyba kogoś tu nieźle popier…

Gość marchewkowe pole
Miej odwagę panie M.M.

Gość Zespół
Ale się ubawiliśmy:D Ale wieje tu Gimblą i najlepszą fotograf w necie:P. Zalecamy też zmienić komputer na inny….;) Czy przy każdej dyskusji o fotografii ślubnej musi pani wsadzić swoje trzy negatywne grosze? Jest Pani tak jest zakochana w p M.M to proszę się z nim umówić na kawkę i dać innym tu wymieniać swoje opinie i służyć innym pomocą .

Gość inka120
Może się przyda ten z Warszawy, jeździ po Polsce: www.renesfoto.pl