Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LukrecjaBorghia

Związkofobia facetów z rocznika 78...

Polecane posty

jakie piwko ;) no może troszeczkę wieczorami... ja mam zdecydowanie bliżej do Bieszczad :) mmm moje Bieszczady...

ale za to ta paleta barw jesiennych, po prostu rewelacja... a słoneczko chwilami też było więc pierwszy plan rewelka :)

Gość aaa...
eh tylko nie myslcie ze to moje wolanie to w akcie desperacji ja poprostu chcialabym miec juz przy sobie milego fajnego powaznego faceta

Gość taka jedna ja jestem
Mój mąż jest z rocznika 79, z pierwszej połowy 1979 roku i jakoś udało mu się uchronić przed zarazą związkofobii:)

ja też chciałbym mieć miłą kulturalną babkę przy sobie... no ale nie ma więc żyje się dalej :)

Gość aaa...
tak ja wiem , pewnie ktos inny chcialby gwiazdke z nieba ... zyje sie dalej ale to zycie bez pełnych kolorow bo jak byc w pełni szczesliwym kiedy tej wartosci nadrzednej brak

a jest inne wyjście? nie ma :) trzeba żyć i dziękować za to co już się dostało... a z czasem i przyjdą kolejne dary życia za które kiedyś będziemy dziękowali... albo narzekali, bo człowiekowi ciężko dogodzić :)

Gość aaa...
niestety nie pozostaje nic innego jak czekac na cud

Gość aaa...
heh nie drocz sie wiesz dobrze o czym pisze :p

Gość bonia111
rocznik 79 jest przeklety, zwiazek to tak nawet dlugoletni, ale slub to juz nie !!!! faceci opanowali technike ucieczki....przed zwiazaniem sie slubem

Gość aaa...
o widze ciągniesz linę dalej :p oj to cudeńko to ma byc poprostu miły , wrazliwy chlopak ktory potraktuje mnie powaznie

Taaa.Też by chciała faceta, który by spełniał moje wymagania. Ale jak go nie ma to też jest dobrze. Od niedawna jestem znowu sama i musze przyznać ze ma to dużo uroków. Przede wszystkim spokój, święty spokój;)

co za bzdura mam po uszy zakochanego we mnie chlopaka z rocznika 78 uwielbiam generalizacje topik traci mi ciezka frustracja i ostrym niedoruchaniem, ze tak powiem dosadnie

Mia- pewnie gdybym była na twoim poziomie umysłowym, to pewnie wzięłabym to do siebie:) A w taki ordynarny sposób jak ty odzywają się chyba tylko frustratki, bo na pewno nikt na poziomie, więc mogę ci tylko powiedzieć, że nie jestem lekarzem, który mógłby ci pomóc:)

Gość aaa...
eh naśmiewasz sie ze mnie w tej chwili:p fajnie byloby gdyby jeszcze byl np bez nalogów ... itp itd ale wiadomo albo poczuje sie to "cos" do danej osoby albo nie . Zreszta nie ma sensu sie rozpisywac:)

bez urazy, ale zastanawiam sie nad sensem zakladania takiego tematu. Nie lepiej po prostu zyc zamiast zastanawiac sie czym sie rozni facet z rocznika 78 od tego z 76? nawet zakladajac, ze temat ma byc lekko ironiczny i sugerujacy pewna doze dystansu autorki, to ja nie kupuje tego pomyslu. Calosc traci babskim biadoleniem, a moja tolerancja na glupote tego typu ostatnio drastycznie zmalala.

Gość aaa...
ja tam wolałabym to wszystko o czym mowicie robic z ukochana osoba oczywiscie nie zawsze i nie wszedzie , oddech kazdemu sie nalezy;)

Dopóki są tutaj osoby, które dobrze się bawią czytając i pisząc, to sens jest. A swoją drogą nikt tutaj się nad nikim nie użala i nie wywleka wywodów pt\"Nikt mnie nie kocha, świat jest do dupy i jeszcze przytyłam 2 kilo\", wręcz jest na odwrót, więc \" o so chodzi?\" ;)

no właśnie, ale tak się dzieje jeśli ktoś przeczyta tylko temat topicu i wtrąci się po kilku stronach ;) aaa... no nie bądź taka ;)