Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaska21*

Moje zycie to polaczenie smutku z rutyna....

Polecane posty

Gość smutaska21*

Mam 21 lat i jestem samotna.Brakuje mi kogos do kogo moglabys sie przytulic,spedzac razem czas poprostu byc ze soba.Wszyscy moi znajomi maja kogos tylko ja taka sierotka...Nie mam nawet z kims wyjsc na piwko,kregle.Parki wola spedzac czas ze soba no wiadomo....Nie jestem zadna super laska,raczej zwykla przecietna dziewczyna.I chyba mnie to nie skresla aby byc szczesliwa?Studiuje,wracam z zajec do pustego pokoju i spedzam czas glownie przed kompem.Smutno....

Gość chilli...
ooj kochana, ja mam 19 lat, kumpele albo w pracy, albo za granica, albo z chłopakami, tak samo jak ty nie mam nikogo, nie mam sie do kogo przytulić. Kiedy wracam z pracy albo ze szkoły wiem że będę sie nudzić... mimo wszystko staram sie wymyslac cokolwiek zeby zajać czas. Nie wierze ze nie znajdziesz ani jednej osoby na piwko albo kregle... zagadaj na gadu do kogos kto w tym momencie tez sie nudzi nawet jesli nie znacie sie za dobrze... rusz główką cos musi sie dać zrobic :) zycie jest piekne i czeka aby je przezyc z pomyslami i radoscia ;) usmiech! :D