Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neli 20

dziewczyny 20 letnie które biora slub w 2007 roku

Polecane posty

Gość neli 20

pisac:) ile macie straszych facetow? jak gdzie i kiedy dokladna data weslea?

Gość ZUSIA
JA BIORE ŚLUB W KWIETNIU 2007, MAM STARSZEGO OD SIEBIE O 5 LAT NARZECZONEGO:) JESTESMY SZCESLIWI;) I WLASNIE ETARZ JADE Z MOIM M KUPOWAC MBLE DO ANSZEGO DOMKU;)

Gość 20 letnie dziewczyny
do nauki a nie do żeniaczki !

Gość 21-letnia
Chodzi o dziewczyny, które teraz mają 20, czy o te, które będą miały 20 w dniu ślubu?

Gość ZUSIA
MOZE DO NAUKI TO TY SIE WEZ;) A ODWAL SIE OD NAS;) JA STUDIUJE DZIENNIE I ŚLUB TEZ BIORE A TOBIE TOBIE TO DO NIECZEGO I NIE UDAWAJ WIELCE ZAINTERESOWANEJ NASZYM LOESEM:) CO STARA PANNA JESTES, I MORDE RZUCASZ ZE CIEBIE TAK WCZESNIEJ NIKT NI POPROSIL O RĘKE;) HMM? ZASTANAWIA MNIE TO :) BO JA EJSTEM ZARECZONA OD 3 LAT ALE DZIOEWNE ZEBYM NA 17 LAT ZA MAZ WYCHODZILA EJSTEM NA 3 ROKU STUDIOW I WLASNIE JZU W PRZYSZLYM ROKU PLANUJEMY TEN WAZNY DLA NAS DZIEN:)

Gość ZUSIA
O 20 LETNIE TERAZ A JA BEDE MIALA W DNIU SLUBU 21,5 ;)

slub w 2007 , lat 21 , w ciazy blizniaczejjj mozecie sie wyzywac:P

Gość kalinkaaa
Fajnie ZUSIA, tylko przestań krzyczeć.

nareszcie jakis topic, w ktorym moge sie odnaleźć :) Mam 20 lat. W nastepnym roku ślub :) Pozdrawiam serdecznie Aha.... przyszły mąż o 4 lata ode mnie starszy.

Gość ZUSIA
kalinkaaa SORKI ALE WKURZAJA MNIE TAKIE WSTRETNE, OBRZYDLIWE BABY KTÓRE NIE MAJA CO ROBIC TYLKO ZCEPIAJA SIE LUDZI;p

Gość pofvjgeriohg
nie zal wam mlodosci? wiazac sie z facetem ktory pochlonie cala wasza mlodosc? jawyszlam zamaz mlodo jak wy i zaluje, mimo ze dalej jestesmy razem teraz inczej bym sobie zycie ulozyla.

Zusia, zapraszam :) PS. też studiuję dziennie (i nie zamierzam pzrerwac). Studiuję polonistykę (wiec trochę pracy i mobilizacji wymaga), ale tak mocno kocham, że nie chce czekać ze ślubm. Masz tak samo? :)

Gość kalinkaaa
Nie chodzi o to zeby się czepiać, tylko o to że źle się czyta teksty pisane wielkimi literami. I pewnie wiesz, że to na forum oznacza krzyk, więc nie wiem po co to robisz.

nie żal mi młodości. Zawsze byłam odrobinę \"powazniejsza\" od swoich rówieśniczek i szczerze mówiać nie kręci mnie w ogóle imprezowanie! Naprawdę czuję powołanie do małżeństwa i do oddania się drugiemu człowiekowi. Może rodzice mi to wpoili? Nie wiem... może wiara robi swoje?... Mam bardzo poważne podejscie do życia i wiem, że własnie tego pragnę. Gdybym zwlekała ze ślubem to własnie to by mnie unieszczęsliwiało..

Gość kalinkaaa
A, i bardzo ci dziekuję za "WSTRETNE, OBRZYDLIWE BABY" ZUSIA. Interesuje mnie to, co piszesz, i wolę czytać normalną czcionkę. Tak trudno kliknąć jeszcze raz w CapsLock i nie obrzucać mnie epitetami?

Witajcie:) Moze i ja sie przylacze, mam 23 lata, w dniu slubu bede miala 24. Moj narzeczony ma 28:) Uwazam, ze na slub jest pora wtedy, gdy oboje kochajacych sie ludzi chce tego, a teksty typu dwudziestolatki do nauki sa po prostu smieszne pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode:)

Gość ewa23
dziewczyny to wasza sprawa, ale mi byłoby szkoda marnować młodości (jeszcze w tym wieku to się nie wyszalałyście)

A czy malzenstwo powoduje, ze nie mozemy szalec?? Ja sie wyszalalam, z umiarem. Nie wiem o jakie szalenstwa chodzi, moze o to, ze sie puszcza na lewo i prawo z roznymi kolesiami a jak sie juz ma 30 lat to sie szuka meza?? Nie, dziekuje, to nie dla mnie.

Gość ZUSIA
dokladnie moiwe to samo..jestem z moim facetem od 5 lat:) na dycko bylismy dwa arzy wolimy resteuracje, moze dlatgeo ze on ma kumpliw swoik wikeu tzn a to sa jzu ludzie dojzali wiec nie ma co dyskoteki i tego typu impry to wlasnie dla dziewczyn które chca pokazac jak im wona cygara palic i wodke pic..sorki ale ejstem troszku dojżalsza;) a kalinka przeciesz nie podnosilam na ciebie głosu?

ewa23 , ale zapewianm Cię, że panrawdę istnieją kobiety, ktore nie muszą się wyszaleć. Ja wiem, ze do nich należę. Naprawdę nie potrzebuję nawet innych osób do szczęścia. Tylko rodziny i mojego ukochanego. (jego na pierwszym miejscu oczywiscie). I czuję się w tym spełniona. Nie lubię dyskotek, barów itd. Wolę w domu spotkać się na kawie czy wieczorem na kolacji i dobrym winie. Tak własnie już mam :) i wiem, że to jest dobra decyzja w moim zyciu

NAmagnesowana Pinezka: dokładnie, zgadzam się i własnie o to mi też chodziło. Jelsi ktoś inaczej rozumie słowo \"wyszaleć się\" to ja rzeczywiscie nie czuje potzreby zeby to robic :) hehe mi wystarczy mój jeden jedyny

Gość ewka23
a za 10-15 lat zobaczycie czy będzie tak super

no... skoro tak to nazywasz \"sztywniaki\" to ja z rozsądku nie będę dyskutować. Nazywaj to jak chcesz. Ja bym chyba jednak poszła w stronę dojrzałości... może odpowiedzialności? (np za drugiego człowieka). Pozdrawiam

ewka23: ok, za 10 lat się do Ciebie odezwe i powiem czy warto było, czy nie ;) moja data: prawdopodobnie 1 września 2007 (własnie bedziemy zaklepywać datę w kościele). W lokalu już zarezerwowane (tak po znajomości ;) bo wiadomo, że najpierw trzeba w kościele ;)

dziewczyny ignorujcie te głupie zaczepki a gadajmy na swoje tematy:) w koncu to nie topik czy 20 maja zakładac rodziny ?