Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adunia

jakie są kobiety SKORPIONY ??????

Polecane posty

Gość Nieskorpionka
Złośliwe, mściwe i pamiętliwe hehehe

Gość część tak a część nie

Gość skorpionice
to nie kobiety to demony, seks z nimi jest nie zapomniany, jesli wam zalezy tylko na seksie to idzcie do nich dadza wam to czego nie moga wam dac inne znaki, a uczucia ulokujcie u innych tylko nie u skorpionic, one sa msciwe i zaborcze, jak kochaja to nienawidza gdy ktos ich zrani i sa bardzo grozne, to nie kobiety to demony!

Dają z siebie bardzo dużo w zwiazkach z innymi ludźmi ale i tak samo wiele wymagają. Dobre, oddane przyjaciółki, żony, kochanki. Potrafia sie poswiecać. Za bliska osobą pójdą w sam ogień i 5 minut się zastanawiały nie bedą jak same na tym wyjdą. Natomiast za wroga lepiej takiej nie mieć, bo nigdy nie zapominaja wyrzadzonych sobie krzywd. Oszukane czy skrzywdzone zamieniaja sie w zimne i zawzięte harpie. Jak rania to bardzo boleśnie bo celuja w najczulszy punkt. No i ... kochaja sex ;) Trudno ogólnie o wszystkich kobietach spod tego znaku mówić, bo przecież jest cos takiego jak ascendent znaku (czyli tak jakby drugie oblicze) a także wazne jest połozenie wielu planet w momencie urodzenia człowieka, które albo wyostrzaja albo łagodzą pewne cechy charakteru.

Gość mozesz powiedziec
wiecej co to za ascendant? ma jakies znaczenie o ktorej godzinie sie urodzila? tzn jaki wplyw ma nasze slonce na to i ksiezyc

Do autora postu powyżej mojego (poprzedniego) >>> Nie mów że jak kochaja to nienawidza ... bo ja własnie jestem skorpionicą i jakos tak nigdy nie miałam :P Prędzej zgodziłabym sie z opinią że jak kochają to na zabój a jak nienawidza .... to też na zabój ;) I wcale nie usprawiedliwiam tu swoich ceh charakteru, bo skorpionice mają też pewna ważna cechę... są wymagajace i krytyczne również w stosunku do samych siebie i potrafia mówic o swoich wadach otwarcie. Pozdrawiam

Przepraszam zjadłam literkę ;) Miało być cech* Ascendent to najprościej mówiąc znak zodiaku który akurat wschodzi w momencie naszych narodzin. Jego położenie jest uzależnione wlaśnie od godziny i miejsca urodzenia.

Witaj w klubie ochotka :D Mam pytanie do skorpionic i skorpionów... Czy to prawdza, że wszystkie skorpionice i skorpiony sa dumne z tego ze urodzili się pod tym właśnie znakiem? Słyszałam nawet jak pewien skorpion powiedział : \"Ja kocham mój znak zodiaku\" :)

Gość super facio
a ja sie ciesze, ze jestem ze skorpionica i jest odlot! :)

Gość super facio
jeszcze z nia nie spalem ale na sama mysl ciarki mnie przeszywaja ;)

Oj to myślę, że będzie Ci super. Powiem Ci tak - kobiety skorpiony dają z siebie naprawdę wszystko w łóżku. I żeby im było dobrze i żeby mężczyźnie było super!!!

Skorpionice lubia eksperymentowac w lozku,tak jak i skorpion gdy sie polacza to tworza mieszanke wybuchowa.Znalem kilka skorpionic i teraz jedna nie daje mi spokoju:)Byla na portalu sympatia i nie dawala mi zyc oraz mojej narzeczonej,zlosliwa,kasajaca,pamietliwa,zboczona.Czyli tak jak i Ja:D:D:D Teraz zyje z kobieta spod znaku Barana to dopiero jest przeprawa:))

Jestem skorpionką ale taską dziwną bo parę cech nie pasuje do ogolnego obarzu scorpio . Ale oto jaka jestem: !.Spostrzegawcza 2.Nadwrażliwa (zwłaszcza na punkcie tego co o mnie myślą inni) 3. Ambitna lecz niestety mam słomiany zapał 4. Niezdecydowana lub raczej dłuuuuugo podejmująca decyzje 5. Sprzeczne z powyższym ale lubię podejmowac ryzyko 6.Nigdy nie szkoda mi czasu an spotkania z bliskimi, przyjaciółmi a tym bardziej z miłością 7.Miłość i seks to moje nalogi - jak kocham to po prostu nic innego się nie liczy i nie zawsze jest to dobre 8.Uwielbiam ludzi - lubie byc z nimi, analizować ich zachowania, uwielbiam psychologię 9. Podejrzliwa i to bardzo! Gdy ktoś coś robi za moimi plecami zawsze to wywęszę 10.Zazdrosna i nie tylko w miłości 11.Zaborcza okrutnie 12.Bardzo honorowa 13.Pamiętliwa - ale pamiętam dobre i złe rzeczy 14. Rozmawiam o wsszystkim z ludzmi , nie ma tematów tabu ze mna 15. na początku jestem troszke nieśmiała wobec nowych osób 16. Żle sie czuję w sytuacjach oficjalnych typu egzaminy, załatwianie spraw urzędowych - owszem jakoś mi to wychodzi poprawnie ale np.nigdy nie brylowałam na zajęciach na studiach czy w szkole wolałam sobie siedzieć cichutko jak myszka. Odważna jestem ale w innych sytuacjach :) Gdy trzeba walczyć o miłość to zawsze potrafię albo gdy trzeba się przyznać do błedu to też to zrobić potrafię :) Pozdrawiam inne skorpionice :)

Aha mam nieomylną intuicję (nigdy mnie nie zawiodła) :)) i skłonności do nałogów :D tzn. że jak coś sprawia mi pzyjemność to zawsze mam na to czas i ochotę :P

Gość Admiral
Znam jedna skorpionice w Lozku jest zajebista poprostu czuje sex jaka zaden inny znak;) Ale lepiej nie wchodzic ze skorpionica na droge wojny;)

Gość Admiral
Lepiej wejsc na www.turbina.fora.pl a nizeli na sciezke wojenna ze skorpionica

Zastanawia mnie skąd się bierze ta opinia o wojennej naturze pani skorpion :) O tym że jest demonem seksu to sie domyślam bo sama hmmm...;) ale przecież panie spod innych znaków też są namiętne :P np. baranice :)

Az sie nadziwić nie moge ..... wszystko co tu przeczytałem to swieta prawda Dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn :)moge tylko dodać ze nie uznają kompromisów jesli są pewni swoich racji. W miłości nie ma lepszych, po wrogu jednak przejdą jak nosorożec .. Czy skorpiony są dumne ze swojego znaku ? Ooooo! napewno. Sam nim jestem to wiem :)