Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiki miki

chude kobiety około 30 - wejdźcie, poradxcie, pocieszcie..

Polecane posty

Gość Fruwająca świnia
Przykro mi Kiki Miki, jak mogę Ci dodać otuchy, skoro z autopsji wiem, że chudość też jest problemem. Możesz jedynie poczuć się lepiej, jak Wiesz, że są gorsze przypadki ;) np. ja. Ale myślę, że z Tobą nie jest tak źle. Poza tym wiele osób właśnie chudym zazdrości, bo częściej ludzie narzekają na nadwagę, to traktują jako większy i częściej spotykany problem. Najważniejsze jest to czy dobrze się czujesz ze swoim wyglądem. Bo komentarze będą zawsze, bo zawsze cos komuś się nie spodoba.

Gość DO Fruwajaca świnia
jakie masz wymiary?

Gość tutkaa
ja mam 29 lat 44kg 160 juz to zaakceptowalam chyba lepiej byc chudym niz grubym :) pozdrawiam

Gość jddddd
wy wszystkiejestescie za chude.. tragedia poprostu. jak mozna miec w biodrach mniej niz 90 cm ??

Gość co jak można
??????? normalnie przecież niższa kobieta może mieć tyle więc o co ci chodzi?

Gość cała prawda
ja mam w biodrach 83 przy 160 cm wzrostu

Gość wiadomo ze szczupłe
ale niskie dziewczyny będą mieć mniej wbiodrach niż 90cm i tylko wtedy będą szczupłe

Gość patrycja45
do jdddd-głupie pytanie ,,jak można...

ja tez jestem chuda,i mam ponad 30 lat, krawcowa mi powiedziała,że mam wymiary jak modelka,szkoda tylko,że tego nie widać,nogi i ręce jak patyki,wystające kosci biodrowe,na plecach doskonale widac kręgosłup :( ,problemy z kupowaniem ubrań,butów (nr 33),mam 156 i 84-60-83 i od lat ważę tyle samo-42kg i ja tu nie przyszłam niestety pocieszac,a łaczyć się w bólu ;-) tak bym chciala przytyć....

Gość do tej wyżej
szkoda, że wzrostu nie masz jak modelka:O sorry, ale takie wymiary i wzrost wcale nie sugerują, że jesteś chuda, bo takimi samymi wymiarami mogą "poszczycić się" modelki, które mają po 175cm i więcej więc Ty raczej za chuda nie jesteś

no własnie o tym mowie,że wymiary to jednak nie wszystko,niby są w porządku,co nijak nie przekłada się na wygląd,z podanych wymiarów tylko wzrost mi nie przeszkadza,są tacy co lubią nieduże ;)