Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostello

jak mogłes, świnio!!!

Polecane posty

Gość helena nie trojanska
Doszla fotka :( Ale niestety dzieci z tego nie bedzie :( Calkowicie nie moj typ ;(

Gość Ania Ania Ania
ee to trudno :) hihi. Ja tam gustuje w blondynach :D moj cholerny mąż tez jest blondynem

Nieee calkowicie ponizej mojej normy:) Widzisz, jak juz mi sie ktorys podoba to jest gnida zawszona :O

Gość Ania Ania Ania
a masz zdjecie swojego padalca?

Na dysku nie mam :( Ale ten padalec jest slodki :( Trzeba bylo wyslac zdjecie twego lubego, jak robil tej z dekoltem fotke hehehe

Gość Ania Ania Ania
heheh, nie mam tego zdjecia :( szkoda że nie masz padalca w kompie :o moze włąsnie to że wie że jest słodki sprawia że jest niedobry?

chcialabym zeby byl niedobry, ale on mnie olewa, to mnie wkurwia, ze ja mu wyslalam od srody 2 smsy, a on nic do dnia dzisiejszego!!!A na zywo jest taki milutki, tu przytuli, tu pocaluje, kutafon jeden!!!!!:O

Gość Ania Ania Ania
zdjecie mojego kutafona ci wysłałam :) zobacz tak wygląda świnia :)

hehehehe Powiedziec ci potem prawwde,co oo nim sadze?:)

Gość Ania Ania Ania
a tak w ogole, to czemu on nie odpisuje? pokłociliscie sie?

Gość Ania Ania Ania
mozesz pisac :) nic mnie na jego temat nie urazi

No wlasnie nie, wszystko bylo milutkie, wiec dlatego chodze taka wkurwiona, po prostu ma mniem w dupie, ja juz go tez!!

Gość Ania Ania Ania
ty, a moze mu sie cos stało?

niestety nie :classic_cool: Zmienia opis wredna menda na gg, wiec go olewam!!! P.S Ten twoj mezus wyglada na takiego padalca :D Ładnie by wygladal z fura pelna gowna :)

Gość Ania Ania Ania
hehehe... on by lepiej wyglądał w tej furze! z gównem na łbie! :o boze jak on mnie wkurwia a ten twoj to tez niezły, w morde, obrazil sie o cos czy co?

No pojeb jest i tyle, mozdzek ma w fiucie i tylko potrafi sie odezwac jak jest kolo mnie, chuj mu w oko!!! Wiesz zawsze mozna zrobic, by ten twoj mial gowno na lbie :D Mam nadzieje,ze wam sie ulozy, bo jak nie, to wpadam do ciebie i robimy oblawe na niego :classic_cool:

Gość Ania Ania Ania
dzięki Helu 😘 ja mam nadzieje że ten twoj sie odezwie i przyleci na kolanach z kwiatem w zebach

Gość Ania Ania Ania
wszyscy faceci myslą kutasem. taka prawda :o

co ty, on nigdy nie kupil mi kwiatka, praktycznie nic nie kupil:O No ale coz, jego strata, stracil fajna laske ;) i fajna kumpele! Ok, ja musze isc, bede tu wpadac jeszcze 🖐️

Gość Ania Ania Ania
łooo to przegina chłopina! oby sie opamiętał! papa Helu! 🖐️

mam pomysl,mam pomysl,mam pomysl :classic_cool: koles ma prawdopodobnie konto na epulsie.... tylko poznam nick,zmienie znaczek i sie podszyję...zrobie mu taką prezentacje,ze bedzie mozna boki zrywac a i on sie zalamie:P dam tez fragment txtu podszywa z kafe :classic_cool: taki: Corocznie, po przejściu pierwszej wiosennej burzy, owijam swe stopy w onuce, których używał mój pradziadek podczas walk o Wilno w 1919 roku i wychodzę z domu aby w pobliskiej drogerii nabyć opakowanie \"Kreta\" do udrożniania rur. Specyfik ten wciągam nosem i znacznie odświeżona umysłowo udaję się na pobliski plac zabaw, gdzie wdrapuję się na górną belkę huśtawki i deklamuję z pamięci deklarację programową Samoobrony, w wieku 8 lat dostałem od wuja Kamila kukłę profesora Wilczura ale bez zębów i nostryfikacji jego dyplomu. Bawiłem sie z nim (kukłą prof. W.) w dom rozkoszy i klinikę ginekologiczną. Profesor badał mnie i ja jego. W czwartek miałem klasówkę z historii i prof. Wilczur podpowiadał mi a ja jemu. Gdy już zmężniałem i osiągnąłem wiek prawie męski bo całe 18 wiosenek, prof. Wilczur odbył ze mną stosunek analny, przerywany niestety bo zadzwonił wuj Kamil i tonem nie znoszącym sprzeciwu zażądał zwrotu kukły profesora Wilczura. Świat mi sie zawalił :P

Gość idiotka..
a ten "moj" frajer odezwal sie do mnie jakis miesiac po, zeby zapytac co u mnie. wiedzial, ze w moim zyciu wydarzylo sie cos zlego... niby milo napisal ze wie ze potrzebuje teraz przyjaciol i on tu jest po to by sluchac... odpisalam mu nie zbyt milo, bo bylam zla na niego ze mnie ignorowal przez miesiac. a ten szmaciarz wyslala nastepnych 10 smsow w ktorych kompletnie zmienil front - smsy byly jakby z laski typu "chcesz to powiedz, nie to nie". normaqlnie jakby mi łaske robil!!! wysylalismy sobie w tedy esy caly dzien - klocilismy sie. i on na koniec mi napisal "to po co mi kurwa glowe zawracasz!!! pierdol sie!!!" i to byl jego ostatni sms. dobil mnie w tedy. wiedzial ze jestem w dolku i jeszcze to zrobil!!! po co sie w ogole odzywal jezeli mial to gdzies? z litosci??? mialam w tedy mase problemow i nie myslalam o nim. chwilowo o nim zapomnialam, on mi sam siebie przypomnial i mnie dobil!!! jakby mial jakis czujnik w dupie!!! jakiegos chipa w tym chudym dupsku, ktory by mu zapikal!!! wiedzial ze mam dola... swinia!!! a ja glupia sie obwinialam, ze moze go sprowokowalam. ze on sie zainteresowal, a ja bylam bardzo niemila i sie zezloscil... i ja (najwieksza kretynka) napisalam mu jeszcze kilka smso w ciagu nastepnego miesiaca. na zadnego nie odpowiedzial...

Gość idiotka..
nie jestem zla ze mnie nie kochal!!! nie mozna zmusic nikogo do milosci!!! jestem wsiekla bo mnie oklamywal. ja sie zaangazowalam. a dla niego bylam tylko odskocznia od codziennego zycia... rozrywka, odpoczynkiem od jego dziewczyny. o to jestem zla!!! on powinien oskara dostac!!! tak dobrze zagrac!!! i choc wydawalo mi sie ze znam sie na facetach, ze wiem o co im chodzi, potrafie rozgryzc itp jemu uwierzylam. teraz gdy tak sobie analizuje jego zachowanie, dochodze do wniosku ze na pewno nie bylam pierwsza i jestem pewna, ze juz jest nastepna idiotka...

Gość idiotka..
i teraz juz rozumiem dlaczego tak strasznie chcial wyciagnac mnie na impreze z jego kumplami. i dlaczego zrobil taka zadyme gdy nie moglam isc... chcial pokazac nastepna zdobycz. typowy kretyn, dla ktorego liczy sie kasa, fura i zdanie kumpli rzygam!!!

Gość Ania Ania Ania
idiotko, strasznie mi przykro czytac takie rzeczy. Niestety faceci to naród, który chyba rzadko kocha prawdziwą miłością, a najczesciej zalezy mu - jak juz wczesniej pisałam- na kolejnej lasce i zdaniu jego kumpli. To jak ci napisał oststniego smsa, to jestem w szoku! jakby mi tak ktoś napisał, to bez kitu, nasłałabym na niego jakiego kolege żeby mu spuścił manto... Ale ci wynagrodził całe zło... Zwykły palant, szuja! Nie warta łez, nic nie warta! Nie ma rady innej niż po prostu udawać że go nigdy nie było. To zapewne najtrudniejsza rzecz w zyciu, ale bedziesz musiała stawic jej czoło. :o Tobie zycze szybkiego zapomnienia a tej szmacie, żeby dostał po dupie

Co za gowno skisniale z tego faceta!!!!!Boze ten jego ostatni sms to niczym wiadro wrzatku na glowe!!No nie, ja juz bym sie zemscila na nim!Kotku ciesz sie,ze juz nie jestescie razem!!!!!Z taka gnida nie warto zadnej sekundy dzielic!!Po prostu typowy pieprzony gnoj!!!!Jedynie to zal zmarnowanego czasu, ktory dzielilas z nim. Ale jestes fajna kobitka i znajdziesz sobie nowa ofiarke;) :classic_cool:

P.S. 5 dzien sie nie odzywa ta gnida 😠

Gość idiotka..
Helena - no tacy co nagle przepadaja jak kamien w wode sa najlepsi. mialam kiedys faceta, ktory ciagle znikal na kilka dni, czasem na tydzien. po tygodniu milczenia zjawial sie u mnie pod domem jakby nigdy nic. i nie rozumial o co jestem zla. mialam tez kiedys innego, ktory pewnego dnia zapadl sie pod ziemie. potem dowiedzialam sie ze razem z kumplem pojechali w ciemno do Anglii... ja chyba jakas pechowa jestem. jakis mam magnes na kretynow!!! ten ostatni pokretny cham, tez po prostu sie rozplynal w powietrzu pewnego dnia... jednego dnia niby wszystko ok, nastepnego zniknal. odezwal sie po miesiacu by mnie "pocieszyc"...

No faceci to debile!!!!!!!!!! Imbecyle, kutafony bezmozgowe. Facet by mial jak w raju ze mna!!!A ta gnida milczy jak nieboszczyk, naprawde wiem jedno ide szukac innej ofiary lub wole byc sama niz sie gapic na telefon!!!