Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kvanilla

Sposób na nude w pracy..

Polecane posty

czesc ja wczesniej pracowałam od 9 do 17 a teraz od 9 do 13 (mniej wiecej) bo nie mam teraz całego etatu :-)

he he najciekawsze, ze juz od marca jak tak siedze :D na poczatku jak wracalam do domciu to chcialo mi sie WYCCCCCC :(

WITAM WAS SERDECZNIE :) CIESZĘ SIĘ ŻE NAS TU CORAZ WIĘCEJ ALE JA NIESTETY ZA CHWILKE BĘDĘ MUSIAŁA SIĘ ZBIERAĆ :( JESTEM TYLKO DO 17. ALE BĘDĘ W PONIEDZIAŁEK OD 10 DO 14. MAM NADZIEJĘ ŻE WY TEŻ

witam wszystkie pracujące kobiety z dostępem do internetu!! jak minął weekend?? wiecie co? kocham jesień !!!! wczoraj poszłam sobie z moim kochanym psiaczkiem (mam 2letnią bokserkę) do pobliskiego parku. najlepsze w nim jest to, że jest on całkiem zapomniany przez ludzi.. są tam ruiny starej fontanny, i ani jednej ławki. a co najważniejsze rzadko można tam spotkać żywą duszę. to jest idealne miejsce do wyciszenia się, do odpoczynku od ludzi i pracy... a wczoraj ten park wyglądał przepięknie!!! wszędzie pełno różnokolorowych liści... pies biegający i bawiący się patykiem...wprost idealnie a wy macie jakieś swoje ulubione miejsce ? swój azyl? napiszcie o nim.. papa

Witam Wszystkich! znowu poniedzialek i znowu to samo.. nuda. Ale zanalazłam coś, www.kurnik.pl mozna sobie pograc

CZEŚĆ KVANILLA!! JAK MINĄŁ WEEKEND? WIDZĘ ŻE KOLEJNY NUDNY DZIEŃ W PRACY SIĘ ZACZYNA? POZDRAWIAM!! 🌼

Gość cwaniaczkowate
Hej, Tak porażka od rana nic nie robie. Weekend całkiem przyjemny, leniuchowanie , nic specjalnego. Wiesz, ja już jestem tak znudzona, ze zastanawiam sie czy nie rzucic tego w cholere i siedziec z moją córeczka w domu. niunka ma 2 latka i siedzi w tej chwili z opiekunka. ciesze sie ze Tobie weekend miło minął. Skąd jesteś? Ten park o którym piszesz ... mmmm rozmarzyłam sie, idealne miejsce na relaxujacy spacer

Gość buhahah
ja z nudow staje sie podszywaczem i nawet czasami mam z tego ubaw

Gość buhahah
w pracy na nady 1. jakies forum 2. sluchanie mp3 3. sluchanie radia i pomozcie bo teraz sie nudze

Ja w pracy do 15, najbardziej się ciągnie od 12 do 14:O:O:O Siedzę wpisauję jakieś faktury, szef za ścianą... Jednak najbardziej lubię jak go nie ma, przynajmniej jawnie można się ponudzić;)

Gość szlak
wytłumaczcie mi proszę ....dlaczego nazywacie pracą to co robicie. Obrażacie w tn sposób naprawdę pracujących. W pale mi się nie mieści jak można być takim leserem. Póżniej dziwują się że szef nie płaci....a jak ma płacić jak wy nie wykonujecie czegoś za co on kasę bierze. Obłęd....mentalność polaczków. U obcych to wy pracowici a w swoim kraju to po co się prze[prawcowywać lepiej szefa z torbami nie? Obłęd i paranoja. Na wymioty mnie zbiera jak czytam:,,wiem ze zyjemy w tak "cudownym" kraju ze prawie kazdy pracodawca moze zrobic nas w buca-albo kasy nie wyplaci albo umowy nie da....,,

🌼 witam wszystkich!! 🌼 HEJ SZLAK!!!! jeśli chodzi o mnie to ja nie napisałam że nic w pracy nie robię!! WYWIĄZUJĘ SIĘ Z MOICH OBOWIĄZKÓW JAK NAJBARDZIEJ!! OBSŁUGUJĘ LUDZI KIEDY PRZYJDĄ, TO NIE MOJA WINA ŻE PRACUJĘ W MAŁEJ FIRMIE I NIE MA TŁUMÓW KLIENTÓW!! I NA PEWNO NIE MOŻNA MI ZARZUCIĆ LENISTWA CZY NIEDBAŁOŚCI, SZEF NA PEWNO PRZEZE MNIE NIE PÓJDZIE Z TORBAMI A PRZEDE WSZYSTKIM NIE ZNASZ NAS WIĘC NIE OCENIAJ!!

CZEŚĆ KVANILLA!! JAK TAM MIJA DZIONEK? DO KTÓREJ DZISIAJ JESTEŚ W PRACY? JA DO 16 ALE O 14 PRZYJEDZIE SZEF WIĘC TRZEBA BĘDZIE WYJŚĆ Z KAFETERII ;)

Hej marlen! ja jak zwykle do 17.00 Dzies mam dzień pod hasłem kawy, juz chyba 20 zrobiłam . A najgorsze ze mam nowe butki i mnie obcierają jak latam z kawka :)

Szef zagląda Ci w monitor? Ja siedzie na kafe również gdy on jest. do szlak: Ja również wywiązuję się ze swoich obowiązków. Chodzi tylko o to że mam ich mało, a co za tym idzie mnóstwo czasu. wiec zanim zaczniesz kogoś obrazac nastepnym razem to sie zastanów.

ja jestem:) i tez sie nudze. ale do czasu:) bo zaryzykowałam. Zwolniłam sie. Prcauje do konca listopada i zaczynam wojaze o lepsza prace :-D mam nadzieje ze mi sie uda pozdrówka dla was!!! 🌼

hej wam!! jakoś nie mogę tu na was trafić :) kvanilla, jak tam stopy?odpoczęły już? :)

Gość kathy smith5
zacznij pracowac, nuda sie skonczy.. trudno sie dziwic, ze Polska jest jaka jest, skoro gros pracownikow nic nie robi.. do roboty! narzekacie, ze w Polsce ciezko. kto jest temu winny? sami jestescie sobie winni