Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kvanilla

Sposób na nude w pracy..

Polecane posty

pozwólcie że poćwiczę troche te bużki :) nie zwracajcie na to uwagi 🌼 👋 cześć marcia ;)

helo helo 🖐️ 🌻 jestem po obiadku i mam pelen brzusek :) moge zasnac na biurku :) he he prawie prawie :P :D

Gość bluzka w grzybki
uu jaki fajny topik!! też czasmi krew mnie wpracy zalewa ale nie z jej braku tylko z monotoni!! podłaczam sie do was ale dzis na chwilke bo za 20 min spadam

czesc Marcia:) ja pracuje do 16, został mi jeszcze miesiąc:) czym sie zajmujesz?:) pozdrawiam 🖐️

A ja mogę się przyłączyć?? Pracuję od 11 do 20 a soboty i niedziele od 9 do 16. Fakt - pracuję sama dla siebie, ale czasem tak potwornie się nudzę, że nie mam co ze sobą zrobić.

Tak jak pisałam jestem szefem dla samej siebie. Prowadzę sklep komputerowy i cafejkę internetową. Czasem jest u mnie full dzieciaków które się przekrzykują i nie reagują na moje \"cichoooo\" :) ale jest wesoło przynajmniej :)

hej Yasmin >> w biurze, pelen etat 8h dziennie :( pracy mam na jakies 2h jak sie zmobiloizuje :) :) Czy to Ty jestes Yasmin od topiku o dietach ?? :) Witam wszystkie nowe panie :) 🖐️ 🌻

he he ta praca to jak narazie moja stala :) :) i nudzi mi sie jak cholera.. ale ma kilka plusow wiec spoko, choc nie wiem na jak dlugo ..

he he ta praca to jak narazie moja stala :) :) i nudzi mi sie jak cholera.. ale ma kilka plusow wiec spoko, choc nie wiem na jak dlugo ..

Chyba nasz topik zamiera. Gdzie Wy wszystkie jesteście?? Dzisiaj piątek i pewnie dla wszystkich to już prawie weekend, ale nie dla mnie...