Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG7029416

Puste mieszkanie czeka na kobietę..Warszawa

Polecane posty

Gość Lady Stone...
czy 18latka moze byc?

nie zwykłem wypełniać cyfrowych kwestionariuszy.. ale odezwę się rzecz jasna.. dobrej nocy, kwiatuszku 🌼 nie wiem, jak to u Ciebie wygląda - ale mnie czeka za kilka godzin wymarsz do pracy :o p.s. Tylko błagam - nie wyobrażaj sobie mnie jako Antonio Banderasa - jeśli już musisz - szukaj podobieństw u Szwedów i Norwegów :)

Gość Lady Stone...
juz wpadlam i spac sie zaxchxialo ;)

nie musze sobie ciebie wyobrazac,samo sie wysni a propos bandersa-nie w moim typie poludniowa uroda wiec naprawde musisz byc moim idealem:-) dobanoc!

no nie...tego sie nie spodziewalam! przysnil mi sie pan K.Marcinkiewicz!!!!ratunku! mam nadzieje ze to jednak nie Ty?! chyba usnelam na zlym boku:-)

Witaj, Bądź cierpliwa.. w domku coś skrobnę 🌼 1. Z PISsem nie mam nic wspólnego. 2. Z Kaziem równie niewiele (komplet włosów na głowie, umiarkowana niechęć (wynikająca niestety z ignorancji) do fizyki.. 3. Stosunkowo najbliżej mi do salonów władzy :P Życzę wszystkim udanego wieczoru.. obiecajcie, że jeszcze kiedyś powtórzymy to, co wczoraj :)

hmmm.....widzę że lubisz towarzystwo gg :) zawsze mozesz wpaść do nas w gościne...naja da Ci namiary :)

czesć Wam :) Fajny ten temat. Cześć Samotniku GG. Jestem z Warszawy i stąd moje zainteresowanie tym tematem. Nie uważam by bylo coś złego w Twojej ofercie - degustibus... jak będziecie w poniedziałek to się odezwę. Teraz wychodze z biura i idę do pustego mieszkania ;) A tak na marginesie odezwała się do Ciebie już jakaś kobitka - na poważnie??

Witajcie 🌼 Właśnie naprawiałem z kolegą malucha, wybaczcie :) /maluch jest kolegi :P/ Twój post, Tulipanku.. Podsumować można króciutkim powiedzonkiem, które ostatnio przyszło mi do głowy.. Ci, którzy piszą o seksie, częstokroć pragną szczerej i prawdziwej miłości.. Ci zaś, co to usta mają pełne miłosnych frazesów, niejednokrotnie nie wykraczają wyobraźnią poza szybki numerek :) Ufam, że wciąż zaliczam się do pierwszej kategorii.. i mam nadzieję, że ten stan rzeczy prędko nie ulegnie zmianie (oby nigdy). Piszesz, żeś z innego miasta. Prawda jest taka, że organiczenia geograficzne tkwią tak naprawdę w naszych głowach. Sporo podróżowałem i za każdym razem nieodmiennie zadziwiało mnie spostrzeżenie, że tak naprawdę jesteśmy o krok od wielkiej przygody.. czekającej tuż za naszym progiem.. Cóż z tego, żeś z Krakowa, Szczecina czy Wrocławia.. Kilka godzin pociągiem, autobusem, samochodem.. Gdy rozstrzygają się sprawy życiowe, któż oglądałby się na te parę setek kilometrów.. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.. A Ciebie szczególnie ciepło 🌼 Zechciej w łaskawości swojej przybliżyć mi, co też chciałabyś odczytać w owym @ ode mnie :)

brawo 🖐️🖐️, pięknie powiedziane miło nam, że się dobrze bawiłes w naszym towarzystwie;)

moja (nie)cierpliwosc zostala wynagrodzona slowami na ktore czekalam:-) no coz...setki kilometrow rzczywiscie i dla mnie nie sa zadna przeszkoda a moja nienawisc do marketingu miala dac do zrozumienia ze tesknie do prawdziwej szczerej milosci wlasnie. czekam przynajmniej na imie:-)cokolwiek

W mojej ocenie nie można czekać na cokolwiek.. A jeśli nawet taki stan rzeczy jest możliwy - mnie zupełnie nie satysfakcjonuje :P

ok,wiec czekam na konkretna wypowiedz:imie,wady,zalety,wiek,wzrost,waga,czy lubisz wino,czekolade,makaron,twoje ukochane miejsce na ziemi,co robisz w weekendy...za duzo?zaskocz mnie czyms

właśnie się cieszę nowymi nabytkami techniki w moim domku :) Tulipanku.. Coś tam Ci napisałem w mailu, zanim jeszcze wymieniłaś swoją checklistę :) Szczerze mówiąc odczuwam pewną niechęć do tak publicznej autopromocji.. Kilka słów od siebie: lubię pełnię księżyca na morzu, rude trawy Czarnohory, dobre brzmienie Sułtanowa i uśmiech na twarzy kobiety :) Lubię też tysiące innych wielkich i drobnych spraw.. jak choćby zapach starych książek.. piękną złocistą patynę na monecie.. ładny widok z okna :) No, wystarczy 🌼 A.. nie było nic o seksie. Też lubię :P

tez cos Ci napisalam:-) na gg niestety nie popromujemy sie nawzajem bo nie mam w ogole jestem wlasciwie na nie do komputerow i innych nowinek technicznych:-)najlepiej jakby mnie ktos posadzil na plazy i tak bym sobie siedziala i patrzyla na ksiezyc,slonce,chmury,piasek,sztorm i wikingow:-)

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam zalozyciela topikui mam tylko jedno krotkie pytanie :Dlaczego nie poznales cudnej kobiety w swiecie realnym ja bym byla szczesliwa majac kogos takiego jak ty (oceniam tylko po wypowiedziach i pomijam ze szukasz laski dla seksu) ale przez internet nigdy bym sie nie zgodzila na twoja propozycje a po kilku spotkaniach w rzeczywistosci moze tak