Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG7029416

Puste mieszkanie czeka na kobietę..Warszawa

Polecane posty

czy może bardziej cenisz sobie wnętrze kobiety....opakowanie tego wnętrza mniej istotne..... No bo przyznaj że zderzenie z rzeczywistością może być zaskakujace...

Marg. - spytaj J. na priv - może opowie Ci pokrótce historię mojej niespełnionej miłości :)

Gość sama w caałym domu
oczywiście zostalam zignorowana...

>>>>>do sama w całym domu.... nie ciągnij na siłę faceta pod swój dach.....skoro nie chce....jego wybór. Daj sobie i jemu wiecej czasu.......pół roku to trochę zbyt mało by naprawdę się poznac.

Gość sama w caałym domu
margetira (chyba moja imienniczka :) ) nie ciągnę ale to co się dzieje to przesada nie wiem zerwać czy wierzyć w to, że będzie lepiej

ach, mój topik żyje :D a ja chciałbym zamieszkać pod jednym dachem... z KOCHANĄ kobietą..

>>>>sama.....widze że niecierpliwa dusza z Ciebie....czasami dobrze jest dać sobie na wstrzymanie.....czasami los sam podsuwa rozwiązanie.....jak nie wiesz jaką podjąć decyzję.....to jej nie podejmuj i tyle.

Gość tulipanek965
hej!nadal szukasz?musi byc z ciebie nieprzecietny facet malo takich jak ty.i to nie jest wcale z ironia!

no wiesz gg......my 3 a Ty sam.....czy możesz nas czymś zająć? np. ciekawą rozmową....no stań na wysokości zadania....gospodarzem jesteś :)

ech ech dobra, zobaczę co będzie dzięki margerita za odpowiedź, jako jedyna zareagowalaś :) taki mi dziś cięzko i źle, życzę Ci miłej nocy :)

jest nieprzeciętny.. i ironia polega na tym, że coraz mniej wierzy w szczęśliwy obrót spraw.. btw. małe dementi - nie jestem aż takim ciapciakiem, by nigdy nie być związany z kobietą.. :P

Gość tulipanek965
ale chyba nie chcesz sie poddac??? rozczarowalbys mnie baaardzo:-)

a ja myslę że to jakiś rodzaj zabawy.....sprawdzenia....uważam że gg nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów......to czyta się między wierszami.

poddać? nie traktuję życia jako walki czy businessplanu.. ufam, że los będzie łaskawy.. pytanie tylko, czy chce mi się mu wyjść naprzeciw..

Gość tulipanek965
co innego nie miec problemow z nawiazywaniem kontaktow a co innego miec kogos kochanego do wspolnego mieszkania.tymbardziej w warszawie. lubie tego faceta:-)

wiesz gg....może pędzisz przez zycie zbyt szybko.....może mało zwracasz uwagę na otaczających Cię ludzi...może mijasz się ze swoim szczęściem i nawet o tym nie wiesz.....

Gość tulipanek965
przeciez wlasnie wyszedles mu naprzeciw zakladajac ten topik