Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG7029416

Puste mieszkanie czeka na kobietę..Warszawa

Polecane posty

no wiesz Margo jak my przytrzymamy to może siepourywać to i owo:-p

bo zaraz każdej dam po dużym klapsie...ze środkowym palcem podwiniętym...aby było też przyjemnie;):P

Gość moze lepiej te rurki dokończci
i dziurki ...w ciastkach

Gość Szlafroczek Franka Kimono
Do autora: ..........widze ze oburzenie i gromy juz przeszly, czyli burze masz za soba, calkiem dobry miales parasol ;) 🖐️ powiem od siebie: mnie sie podobal twoj styl, sposob w jaki o tym napisales - pewnie przede wszystkim wlasnie dlatego, ze nie byl prostacki i ...- szczerze - nie przyszlo mi do glowy, ze masz wielkie problemy ze znalezieniem partnerki do mieszkania czy czegokolwiek innego, jako ze w realu nieczesto proponujemy ludziom- mruzac oko - : zamieszkaj ze mna - moze byc fajnie ;) Chyba wszyscy wiemy jaka bylaby reakcja ... a tu mozna napotkac na krytyke, mozna i na przychylnosc ... Na taki uklad pewnie bym nie przystala - mam na mysli- > cos za cos- jakby wyszlo przy okazji, ze mieszkam z super fajnym facetem inteligentnym (* co mnie akurat bardzo pobudza ;) ), wrazliwym (to cechy, ktorych ja sie dopatrzylam ) z ktorym mozna wypic wino i spedzic niejedna noc w lozku ... nie mogloby byc lepiej .... TYLKO- problem jest taki, ze taki "uklad" jest niezdrowy dla dziewczyny (* np. takiej jak ja - juz nie bede precyzowac, bo nie o mnie tu mowa) poniewaz taka delikwentka zwyczajnie sie zakocha ... jesli polaczenie wspomnianych cech bedzie dzialalo na nia do tego stopnia ze bedzie CHCIALA seksu Przebrzmiewa tu i twoja tesknota za miloscia, wiec jesli obie strony patrzylyby w jednym kierunku ... mogloby z tego cos wyjsc ... Nie mam gg i juz nie mieszkam w Warszawie dlatego sie nie zglosze ale pozostaje mi zyczyc powodzenia ..... w ktore wierze .... :) 🖐️

Gość mammmamijja
nie nie nie! ja zaborcza jestem! i chopa biorę i chacjendę!! żeby było co w niej robic w dłuuugie zimowe wieczory!

no i co teraz...sam nie wiem...brzmi interesująco...ale na razie tylko brzmi;) miedź też brzmi...brzęcząco...a jakoś nie pociąga...bo jakaś taka pusta;)

żebyśmy mieli gdzie wracać z dalekich podróży - przynajmniej będzie gdzie łupy porozstawiać ;-)

Gość kobieta czeka na sex
...z rurką w pustymi mieszkaniu..;)

Gość mammmamijja
casting zrób na lokatorkę ;-)

kobieta czeka na sex...z rurką w pustym mieszkaniu...:D albo ta kobieta to hydraulik(bo kobiety ostatnio imają się różnych profiesjii... albo czeka na hydraulika coby jej tą rurkę umiejętnie podłączył;) wybieraj odpowiedź:D

Gość mammmamijja
podłaczył?czy przeczyścił raczej?

chodzi o rurkę z kremem albo ....od odkurzacza.

:P;)

Gość mammmamijja
czy o krem z rurki?

Gość mammmamijja
kobieta czeka na sex...jakież to niewiarygodne!

no ladnie...do widzenia od zobaczenia do d.... tez idę 🖐️ buziaczki;)