Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Dziecko :) to moze zanim napisze post tutaj to bede podnosil paluszek i pytal czy moge :classic_cool: Co do tych ze 112 to nie wiem chyba mieli by dylemat kaftan bardziej pasuje kobiecie w kacie czy facetowi z bidetem na glowie... znaczy nocnikiem ;)

No nie ciskaj się :P I masz rację - nocnik chyba ma pierwszeństwo :P Rycerzu... - tak lepiej? :P

Jestem tu, jestem. Tak grzecznie siedzę z boku, myślę nad zadaniami, które właśnie układam.. Dla mojej małej uczennicy :-) A doświadczenia w dziedzinie uczuć.. ostatnio nie były dobre. :O Na szczęście ból powoli znika, da się już oddychac normalnie :-)

Mam nadzieję , że nie obraziłaś się :O I nie przestraszyłaś mojej osoby :O Za dużo gadam , sory Pójdę już do spania Kiciu , Tulipanie - dziękuje za miły wieczór :D Dobranoc.

Nie, no co Ty mówisz! Nenufar!! Bo Cię pacnę za takie bzdury! Po prostu na chwilke poszłam, musiałam ten test ułożyć, żeby mieć na kolejną lekcję.. A to, co piszecie naprawdę czytam z zainteresowaniem i przyjemnością :-) Mhm, skoro trzeba już iść - w takim razie życzę Ci dobrej nocy! 🖐️ 🌻

Zatem dobrej nocy wam obojgu, do jutra :-) A ja tu jeszcze nad jedną pracą posiedze, muszę ją na uczelnię napisać :O 🖐️

Witam kwiat rycerstwa polskiego i oczywiście wszystkie białogłowy doceniające rycerskość :D Życzę miłego dnia i wielu jeszcze smoków do wykazania sie odwagą i męstwem :P

Cisza ... cisza... rozchodzaca sie jak fala polykajaca po drodze kazdy szmer... wciskajaca sie w najmniejszy kat... to ona zapowiadala jego przybycie... ...by po chwili przy wturze parskania niedozywionej szkapy i chrzestu podrdzewialej zbroi mogl wtoczyc sie Rycerz z nocnikiem na glowie... ...siejac niesmak i powatpiewanie w kondycje polskiego stanu rycerskiego... p.s. witam wszystkich z uszkodzona pompka ssaca - tloczaca

Cisza...... cisza...... nic tak nie koi jak cisza.... Więc zrób coś z tym żelastwem - może jaki Hameraid /nie znam pisowni/ na metal by się przydał? Wyklepać u blacharza , naoliwić , pomalować , szkapę odżywić , kopie wyprostować i będzie rycerz jak ta lala :P

Pozdrawiam.. z bólem tym razem :-( Hammerite podobno wcale taki dobry nie jest.. Bo tylko tę rdzę przykrywa, a ona tam zostaje.. Może lepiej gruntowny remont? 🖐️

Nenufar, mówiąc potocznie: zdycham :O Moja wspólokatorka była chora.. teraz wszystko przeszło na mnie, boli, kaszel, ech nędza! Macie jakieś domowe sposoby na szybkie wyzdrowienie? Ja nie mogę chorować, mam za dużo rzeczy do zrobienia :-(

blachara , co za brzydki wyraz :O może lepiej miłośniczka staroci? A z tym systemem dzwiękowym to dobra myśl - Tulipanie , nie ma to jak reklama multimedialna !

Kiciu - rumianek! Rum wypić , Jankiem pierś natrzeć i rano wstajesz nowonarodzona! Ot, głupie sposoby szeptuchy... A na poważnie , to jednak wygrzać jak najmocniej , wypocić. Nie jedz - jedzenie staje się pożywką dodatkową dla bakterii, więc ustaw sobie kilka soków owocowych i pij jak najwięcej.

Tulipanie - wiem co mówię. Nie dziwiło Cię nigdy , że tracisz apetyt jak masz infekcję ? Organizm wie czego mu potrzeba , a czego ma się wystrzegać . Dwa-trzy dni jeszcze nikogo nie zabiły :P

Dobrze mi tu z Wami , ale muszę mykać. Zajrzę później - sprawdzę czy serca macie na swoim miejscu :P Moje obolałe jeszcze , ale chyba wróciło na swoje miejsce - znaczy do klatki piersiowej :P a i głowa jakby myśli jaśniejsze nosi 🌼

Ja tam nie wiem ale jak widze te panny z odkrytymi brzuchami i plecami... suche jak patyki ... niedojadajace to sie nie dziwie ze byle wirus czy bakteria na kolana je rzucaja :) Nie wiem jak to jest w przypadku Kici.

O, to może nawet uda mi się coś zrzucić \"przy okazji\" ;-) Tylko później znowu moja bezcenna mama będzie narzekać, że coś mnie mniej.. \"dziecko ty znikasz..\" hehe.. Mhm czosnek mnie wstrętem nie napawa, więc pewnie znajdzie się w jadłospisie :-) Podobno to nawet afrodyzjak? :D I herbata, dużo herbaty, bez której żyć nie mogę :-)

Hm. Czuję, że muszę się teraz bronić ;-) Odsłonięte plecy i brzuch to nie dla mnie. Nie mój styl.. Wolę ciepło zimową porą, zdecydowanie :-)