Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Gość Jak_zawsze
My zdecydowaliśmy się na pakiet All inclusive. 34 kanały Hd z multiroomem, niezły zakup :). Zamówiliśmy sobie dekoder o nazwie MonsterBox z 1 terabajtem do wykorzystania :) To będzie duuużooo filmów :)

Gość sahne
witam, moim zdaniem najlepiej skorzystać z promocji TV samsung 32 cale za 1zł. Wczoraj przywiózł go kurier- obraz jest niesamowity, polecam to bardzo dobra oferta, płacimy 99mc do tego dwa dekodery w multiroomie.

Gość stefaneqq
czyli łącznie nawet trzy dekodery, bo promocja polega na tym, że dostajesz 32 calowy TV za 1zł z tunerem HD (np. Turebodekoderem), do tego 1, albo 2 dekodery HD w multiroom, czyli na każdym z tych tunerów można oglądać co innego. Umowa jest na 29 miesięcy, ale jeśli policzyć ile kosztowałby taki TV osobno, a do tego trzy abonamenty widać, że się opłaca

Gość Justiinka
Opcja z Hbo na pół roku w gratisie mnie najbardziej urzekła. Przynajmniej do tego czasu parę seriali uda mi się obejrzeć dzięki temu :)

Gość klaudiusz21
warto nie tylko ze względu na treści programowe (te czy inne kanały to kwestia gustu), ale przede wszystkim jeśli chodzi o sprzęt enka to pierwsza liga- Turbodekodery i Monsterboxy z dyskami HDD nawet 1TB są dobrze wykonane, nie zawieszają się, a obraz jest niesamowicie ostry :) mam za sobą 4 lata bez jednej zwiechy

Gość Zyyygzaczek
Moim zdaniem, warto :) Wybrałam ich w dużej mierze dlatego, że zbliża się cyfryzacja, w drugiej kolejności, ciekawe vod. No i możliwość podłączenia dekoderu do neta :) Więcej jest do oglądania w wolnym czasie

Gość Marek_Jan
Moim zdaniem, mimo ciągłych zmian w tej branży, warto się trzymać enki. Sa bardzo pomocni dla klienta, umowy są spoko, nowe pakiety także atrakcyjne. I sprzęt, który oferują, nie jest dziadowski.

Też mi się wydaje, że inne platformy, mimo ciągłych zmian, nic ciekawszego nie oferują. Wprawdzie rozważam opcję na kartę, jednak i tak jestem zadowolona. Świetny vod i sprzętowo, jak pisał ktoś powyżej, badzo dobrze.

Gość Alina_Mielec
Ostatnio z mężem postanowiliśmy kupić dekoder N. Przeglądałam różne pakiety i chyba nie jesteśmy aż takimi fanami TV, żeby kupować te najdroższe. Z drugiej strony, mam 4 osobową rodzinę, więc chciałam zapytać czy wszystkie dekodery są z nagrywarką programów? Chciałabym uniknąć kłótni rodzinnych.

Gość truskawkowepole
skoro nie potrzebujesz wiele programow to wez sobie ten co kupila moja rodzinka czyli za 59 :))) i dekoder z nagrywarka masz wtedy

Gość rabatka
Przecież najprościej przejrzeć zajrzeć na stronę nki i przejrzeć ofertę. Jak ktoś sie mało interesuje telewizją, to wystarczy abonament za 39 zł.

Gość Gondiza
Spójrzcie na swoje potrzeby. Do czego zazwyczaj potrzebujecie tv? Kanały dla dzieci, sport, wiadomości? Spokojnie wystarczy Wam tańszy pakiet.

A ja uważam, że prłacisz albo konkretnie, albo wcale. Tanie oferty to tyle co możesz dostać i tak za darmowo, wiec po co te koszta?

Gość Gondiza
Wcale niekoniecznie... Pytanie co jest dlka kogo duzo, może najtańsze abonamenty to nie jest dobre rozwiazanie, ale naprawde mozna dostac duzo w sensownej cenie, np. we wspomnianej ence

No tak, oferta kanałowa przy tych słabyuch abonamentach niewiele śię różni od tego co masz w naziemnej. I jaki tu sens.

Gość Gondiza
Spójrz sobie na ofertę N za 59 zł. Nie różni się? Jak ktoś ma dzieciaki, chce zobaczyć lepszy sport, obejrzeć dobry kanał historyczny... Filmowe, fakt, są często droższe, ale tez masz szerszą ofertę niż naziemna cyfrowa.

Gość humus7257
Przesadzone porównanie z naziemną,.. różnice są i to duże, przedewszystkim cyfrowa jakość, to cyfrowa jakość...

mimo wszystko uważam, że jak kupować to np. takie npremium, pełen pakiet ze wszystkim

Gość grizziliiii
sprzętowo wychodzisz bardziej na plus, kanałowo - no zalezy co oglądasz

Gość Miłka13
Gondiza, Ta oferta enki za 59 zł. jest chyba najciekawsza, przynajmniej dla przecietnej rodziny - sport, filmy, dokumenty, programy dla dzieci.

Gość LadyMackbet
teraz kończy mi się umowa i się zastanawiam - 59 jest atrakcyjna (szczególnie ten dekoder teraz w promocji), ale przy zamówieniach online mają jeszcze lepsze chyba oferty. tyle że online, kurde, jakoś nie podpisywałam w ten sposób umowy wsześniej, dziwnie tak ;/

wrzucili teraz taką ofertę z MonsterBoxem w dośc atrakcyjnej cenie, bo coś 70-80 chyba. ja bym to polecała, taniej jak pisałam wcześniej się nie opłaca.

Gość grizziliiii
a ja uważam dalej, że zależy od tego co chcesz oglądać. w ofercie za 59 ciągle mają dekoder gratis i chyba warto z tego skorzystać

Gość jordan7777
teraz to nawet taniej ;) zmienili pakiety i jest rodzinny na 49, bardzo korzystnie :)

Gość grizziliiii
faktycznie.. no to już w ogóle bajka, i też dekoder gratis.. obstaje przy tym, ze to zadowalająca oferta ;)

Gość jordan7777
przyzwoita :) oferty filmowe sa lepsze teraz niż poprzednio chyba...

Gość donMaro
Filmowa jest super! Ten dekoder się świetny, oferta jest w rozsądnej cenie a masz prawie wszystko! I jeszcze przy aktualnych prmocjach - zdecydowanie najlepszy wybór.

Gość Jullitt
Filmowa też wydaje mi się bardzo dobrą propozycją. Choć i ten najtańszy pakiet jest zupełnie ok, jak ktoś chce mieć taki "basic"... U nas dzieci przejęły telewizor, kanałów dla młodszysch sporo jest zreszta w każdej ofercie. Dzieciaki nawet wynalazły taki konkurs enki na rowery i robiły pracę, podobno do dziś trwa, wiec można zaproponować dziecku, jak ktoś chce mieć chwile spokoju :)

Gość AEwawa
Konkurs z tymi golami i abonamentem był genialny, szkoda, że wiecej nie nastrzelali... ech, mąż i tak bardziej przezywa, ja tylko o abonamencie myslę :P

Gość jaaaaaaaaaaaa mam b2
hmm mi sie umowa skonczyla, teraz place 70 pln, a mam: Pakiet Informacja i Rozrywka Pakiet Style Moda i Muzyka Pakiet Hity Filmowe Pakiet Kultura Nauka Świat za przedluzenie oni chca 59 pln zamiast 70 ;/