Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Rozważam mozliwośc przyłaczenia sie do tej platformy. Ale nie wiem, jaki koszt i czy warto? Prosze \"uzywaczy\" tej platformy o komentarze. Ile kosztuje instalacja, itp.

Byłam na tej stronie...niestety, nie ma kosztów \"przyłaczenia\" sie do platformy...

100 złmiesiecznie za tv, dziękuje nie tańczę :) Nie jestem na szczęście niewolnikiem tv :-D

Gość rumiany Boluś
dekoder tej platformy ma twardy dysk. jesli kumasz cuś w linuxie to mozesz sciagnac z netu mnostwo softow odkodowujacych mase kanalow w innych systemach kodowania np. viacces , nagravision, irdetto . beta crypt i conax jest na razie nie do ruszenia.

Gość Ged
Wszystkie info (oprócz stacji dostępnych poza pakietami) m.in. o kosztach przyłączenia są na stronie www.n.pl.. najwyższy abonament, obejmujący 100% wynosi 68 pln nie 100... za połowę tej sumy można mieć już sporo.

Gość Ged
Boluś.. o co chodzi z tymi programami z netu?

Gość CAth_
Moim zdaniem warto. abonament mamy 32 zeta na miesiąc. kosztów ukrytych brak, kanałów jest mnóstwo,tak samo jakpakietów do wyboru :) My akurat mamy filmowe 2 cinemaxy dwa, AXN, AXN Crime, sf,Wojna i Pokój -fajny kanał, sama rosyjska i radziecka kinematografia, wszystkie inne kanały świata z Al-dzazirą włącznie:D oraz pakiet kultura, nauka,przyroda itp JA jestem bardzo zadowolona. Polecam

Gość garbaty aniołek z zezem
a ja mam Cyfrę plus i tez leci

Gość garbaty aniołku
ile placisz za cyfre? i co w tym masz? a telewizja N - jak z odbiorem bo czytalam ze roznie bywalo?

Gość no i jeszcze...
czy to prawda ze w n-ce co miesiac mozesz zobie wybierac inny pakiet?

Gość pacior
no ijeszce dobre pytanie. Zna ktoś odpowiedź?

Gość arekszostak
Oto jak wygląda moja sytuacja z tv N Dnia 25.10.06r. podpisałem umowę abonencką z N otrzymałem w dzierżawę nbox HDTV. Niestety był to uszkodzony dekoder. Po dziesięciodniowym kontaktowaniu się telefonicznie z biurem obsługi klienta i poniesionych wysokich kosztów rozmów telefonicznych codziennych poradach i pytaniach dzień w dzień tych samych, czy aby dobrze włączyłem do sieci, czy dobrze jest ustawiona antena i tym podobnych kolejny raz zadawanych pytań i moich zapewnieniach, że wszystko na pewno jest włączone a ja sam nie jestem laikiem udało mi się uzyskać zgodę na wymianę dekodera. Po specjalnym wyjeździe do Warszawy a zaznaczam, że mieszkam 55km od niej (nie było bliżej przedstawiciela). Dnia 5.11.06r po zdaniu dekodera, na co posiadam dokument: protokół wymiany sprzętu, został mi wydany nowy dekoder. Została również anulowana umowa z dnia 25.10.06r której kopie z adnotacją anulowano posiadam , dodatkowo posiadam dowód wypłaty z kasy Media Markt na kwotę 99zł z opisem wypłata do anulowanej umowy abonenckiej. Została sporządzona nowa umowa do której wniosłem opłatę aktywacyjną posiadam dokument umowy jak i potwierdzenie wpłaty. Oczywiście tak jak byłem przekonany wymieniony dekoder, który wcześniej został sprawdzony w sklepie działał u mnie bez zarzutu. W grudniu otrzymałem z firmy dwie faktury na zapłacenie abonamentu za miesiąc grudzień jedna dotycząca umowy aktualnej, do której opłatę oczywiście wniosłem i drugą do umowy, która została anulowana. W tej sprawie skontaktowałem się z biurem obsługi klienta, gdzie poinformowali mnie, że według dokumentów firmy posiadam dwa dekodery. Oczywiście wyjaśniłem, że dnia 25.10.06r nie podpisywałem umowy na drugi dekoder tylko wymieniałem uszkodzony na sprawny a umowa z dnia 25.10.06 jest anulowana po tym wyjaśnieniu polecono mi opłacenie abonamentu do aktualnej umowy i zapewniono że sprawa zostanie wyjaśniona i sytuacja więcej się nie powtórzy. Niestety wraz z kolejną styczniową fakturą do aktualnej umowy którą oczywiście opłaciłem otrzymałem dwie faktury do anulowanej umowy na miesiąc styczeń i już zaległą za miesiąc grudzień. Po raz kolejny skontaktowałem się z biurem obsługi klienta i przedstawiłem swoją sprawę. Niestety również ta moja interwencja jak się okazało nic nie wniosła Dnia 3.02.07r został mi wyłączony sygnał więc zadzwoniłem do biura obsługi klienta, gdzie powiedziano mi że sygnał został wyłączony z powodu braku opłat za jeden z dwóch dekoderów które rzekomo posiadam .Oczywiście wyjaśniłem po raz kolejny sprawę mimo to powiedziano mi że sygnał nie zostanie włączony, gdyż jest sobota a do poniedziałku biuro nie pracuje, więc nie mam szans pomimo wnoszonych opłat na ponowne uruchomienie dekodera. Prosiłem również o to aby uruchomić dekoder za który opłaty są wnoszone a pozostawić wyłączony ten którego i tak przecież nie mam. Również ta prośba została odrzucona z wyjaśnieniem, że nie taka jest polityka firmy. W poniedziałek po raz kolejny skontaktowałem się telefonicznie z konsultantem gdzie mnie poinformowano, że nadal nie zostanie mi włączony sygnał, gdyż sprawa została przekazana do działu windykacji i obecne osoby które są do dyspozycji klienta pod numerem telefonu nic nie mogą zrobić. Odmówiono mi również możliwości rozmowy z przełożonymi. Następnego dnia we wtorek 6.02.07 pojechałem do Warszawy do punktu w którym wymieniłem dekoder, aby okazać dokumenty i być może w ten sposób pomóc sobie w tej sytuacji. Na miejscu okazało się że sprawa została wyjaśniona i nie będę oskarżany o posiadanie dwóch dekoderów . Bezpośrednio po tym zadzwoniłem do biura obsługi klienta, gdzie również potwierdzono iż wiedzą ze nigdy nie posiadałem i nie posiadam dwóch dekoderów i dwóch umów do nich lecz jeden to i tak nie włączą mi sygnału, póki nie uiszczę opłaty jaką niesłusznie mi naliczono i jest to decyzja ostateczna. Jeżeli takie traktowanie klienta oznacza telewizje nowej generacji to ja osobiście dziękuje. arekszostak@onet.eu

Gość Mysza-Mycha
Ja mam cyfrę.. ale nie jesteśmy zadowoleni bo płacimy 120 zeta za pakiet komfortowy.. a to jest bez HBO i CINEMAX dlatego zmniejszamy abonament do 50 zeta.. tyle programów a nie ma co oglądać.. cyfry nie polecam.Słyszałam że polsat jest najtańszy i nawet niezły..

ja mam Cyfrę,pakiet za 150zł i jestem baaardzo zadowolony:D telewizjii n - nie polecam,zbyt duzo awarii a oferta duzo ubozsza i prezesem jest były prezes Legii co to na stadionie kielbaski u rumunów sprzedawal,więc dobra ona nigdy nie będzie

slusznie popieram Cyfra jest ok. mam pakiet z canal+ za 90.5 zl. a nty to lipa podobnie jak tvn i tvn 24 nachalna propaganda i zenujacy poziom intelektualny.

Gość Cath_
Kupiłam antenę i dekoder, 20 minut załatwianie formalności, następnego dnia z chłopakiem wrzuciliśmy talerz na dach, kabelek tu i tam,szybkie logowanie i ... działa. Bez zakłóceń, bez problemów- odpukać. Mam ofertę jaką wybrałami jaka odpowiada mi i rodzicom ,zawsze znajduję cos ciekawego, płacę32 zeta na miesiąc. Nie narzekam:) A wiadomo- wypadki chodzą po ludziach :) W każdym bądź razie życzę każdemu aby miał dokładnie to co lubi :)

Gość hahahhahahahahahaaaaa
ja mam "n" i jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów z odbiorem :D

Gość 12345q
więc jak to jest....wrto tą n czy nie

Gość 12345q
no radzicie czy nie??? Nie wiem co mam robić! brać ją czy nie? Ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia? :)

Gość mongrab
ja chce zmienic na n z cyfry. dalam sie namowic na cyfre. 3 miesiace abonament za 25 zl, okazalo sie, ze za to ze mam ta promocje mam podpisana umowe nie na 12 mc tylko na 18 :/ Abonament place 57 zl, chcialam nizszy ale musialabym kupic dekoder a nie go dzierzawic. W kwietniu rezygnuje i mocno sie zastanawiam nad n.

Gość KainaBref
Ja mam od roku Polsat i jestem zadowolona płace 40 zl i mam wszystko Discovery, Cartoon Network, Mtv polska szkoda tylko ze nie mam axn ani innych filmowek, ale ja z polsatu jestem bardzo zadowolna i moge go polecic.

Gość corall30
Nie warto:)..pracuje w firmie ktora montuje i pakuje te dekodery...Sama nigdy bym tego nie kupiła

Gość Annnia
Czy ty w ogole widzialas ich oferte? Noo prosze Cie... i naprawde chcesz sie do nich przylaczyc? .... No coz nie kazdy potrafi dostrzec naprawde korzystna oferte jaka np posiada Cyfrowy Polsat.

Gość Annnia
Odpowiedz jest prosta .. - nie warto

Gość Annnia
Goraco polecam oczywiscie Cyfrowy Polsat

Gość Annnia
Mam znajomego z ktorym rozmawialam przed paroma miesiacami o n i polsacie. Oczywiscie zawziecie upieral sie przy tym ze n jest najlepsza.. spotkalam go pare dni temu i co...? przyznal mi racje. Powiedzial ze po 2 miesiacach zwiekszyli mu abonament a co dali w zamian? program jurka owsiaka, 2 programy bajkowe i cos jeszcze.... Dzis... rezygnuje z n na rzecz Cyfrowego Polsatu :)

Gość justynkaa25
Ja też się przejechałam na cyfrze+, chodzą przedstawiciele i wciskają ciemnotę. Nie polecam przedstawiciela cyfry + na hetmańskiej w Białymstoku. Kant na maxa.Tylko potrafią omamić człowieka żeby podpisał i że można zrezygnować w razie czego. A praktyce jest inaczej. A na drugi dzień nie chcieli uznać rezygnacji ale w końcu to zrobili i nie zwrócili zaliczki na poczet instalacji(100zł).A dzwoniłam na infolinię cyfry po 1 dniu od zerwania umowy i pytałam się jak to jest. Mam 10 dni na rezygnację bez powodu podania przyczyny i jeśli nie było instalacji (w moim przypadku nie było) to powinni zwrócić zaliczkę. A nawet laska nie wspomniała że są abonamenty na 12 i 13 miesięcy tylko wcisnęła na 18. Sucz z niej na maksa i wredota.

Gość justynkaa25
Jak jeszcze raz zobaczę u mnie w domu z cyfry+ nie będę się z nim cackać , powiem niech spierdala na drzewo. Wiem, że chamskie to będzie ale cóż. Też mój przypadek rezygnacji został bezczelnie potraktowany i chamsko. Nigdy więcej cyfry+. Jeszcze mi zaproponowano że mam pól roku na zastanowienie się na cyfrę to zaliczka nie przepadnie. Bezczelni -- nigdy więcej przedstawicieli z hetmańskiej z Białego.

Gość Virulent
arekszostak ma lub miał prawie identyczną sytuację jak ja, tyle że ja z Polsatem!!! I co mam w domu dekoder który nie działa i od roku nie płacę abonamentu ani za ten dekoder co go nie mam ani za ten co posiadam (wpłaciłem kase za 6 miesięcy z góry a nie otrzymałem sygnału!!!). Przez ten rok rozmawiałem ponad 3 godziny na infolinii, wysłałem 4 listy i co dalej mnie straszą komornikiem!!! Nie polecam polsatu, totalny chłam, hamstwo i gówno. Przy okazji uczciwie powiem że rodzice też mają polsat i chodzi bez zażutu.