Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Gość ZG
Przeczytałem cennik dostępny na stronie TV "n" i z tego, co rozumiem za dostęp do tej TV (czyli wypożyczenie dekodera, talerza i wszytskiego innego co jest potrzebne) zapłacę 99+60 zł. Czy to jest całkowity koszt instalacji tej TV, czy jeszcze coś niespodziewnie dodadzą? Proszę o odpowiedź tych, którzy ostatnio związali sie z n-ką

Gość matias
niedawno zakupilem telewizje n montowalem razem z tatą wszystko poszlo szybko i bez problemów ale gdy chcialem zobaczyc jak to wszystko dziala wyskoczylo mi ze konfiguracja jest niekompletna, a wydaje mi sie ze wszystko robilem zgodnie z instrukcja. Przyszlo mi do glowy ze musze poczekac 24 h (tak bylo z telewizja polsat; ktora wczesniej mialem). Jednak po kilku dniach w to watpie. Prosze odpowiedzcie albo piszcie na e-mail.

Gość matias
Zg tak jezeli nie czcesz miec droszszego dekoderu to tak, oprucz oczywiscie abonamentu ktory placisz co miesiac

Gość brrronia
NIE ! Snur na szyję - jeszcze będzie mi dyndał 1,5 roku. Makabra - nic ciekawego! Za wyłączenie jakiegoś pakietu trzeba uiścić 20 zł.Żeby wył. HBO po promocji pisemnie wypowiedzieć 3 m-ce !!! Paranoja ! Nabijanie w butelkę kl. !!! :((((((

Gość brrronia
DLACZEGO JA TAK PÓŻNO WESZŁAM NA TO FORUM ????!!!!!! Teraz pŁacz i płać ! -za g...no !

mi tam TV n odpowiada, nie ma na tym VOD żadnych rewelacji, ale mi to nie przeszkadza. Mam ją od stycznia i sobie chwale (na razie :) Ja polecam. Pozdrawiam

co do ceny: cały pakiet z HBO, HBO2 i HBO Comedy i usługą VOD (nscreen-seriale typu: Gotowe na wszystko, Medium, Dexter, The Office, Lost; i picture box to filmy) kosztuje mnie 138 zł miesięcznie, zobaczymy jaki przyjdzie następny rachunek.

A jak się przedstawia zestaw kanałów przeznaczonych dla dzieci? Chodzi mi o to, że kupując telewizję cyfrową muszę wziąć pod uwagę również moją córeczkę, która ma dopiero 5 lat i nie chcę żeby wzorowała się na bajkach, w których rządzi przemoc.

Gość tom 1982
jednorazowe opłaty aktywacyjne(bezzwrotne w przypadku aktywacji usług) 1.opłata aktywacyjna:nbox HDTV 99 zł. 2.opłataaktywacyjna:nboxHDTVrecorder. 449zł. 3.opłata aktywacyjna:zestaw antenowy nbox HDTV 60zł. 4.opłata aktywacyjna:zestaw antenowynbox HDTVrec.140zł 5.opłata aktywacyjna: zestaw antenowy multiroom 170zł INNE OPŁATY 1.opłata za cesję umowy 10zł 2.opłata zawysyłke duplikatów(fakyur)i upomniemia 5zł 3.opłata za zmianę Abonentu na niższy w ramach Pakietów, Opcji Dodatkowych wskazanych w pkt.2 cennika, oplata odwieszająca za wznowienie usług zawieszonych na skutek naruszenia przez abonentapostanowień umowy,Regulaminu CennikaSzczegułowych Warunków, Warunków promocji. 20zł 4.polata za wymianę(w trakcie trwania umoey)Dekodera z usterką,opłata zazmianę Pakietu,Opcji Dodatkowych 0zł 5. opłata za przeniesienie własnosci Zestawu antenowego 1,22zł

Gość tom 1982
Jesli chodzi o kanały dla dzieci to są kanały kture moge polecić BABY TV. BOOMERANG DA VINCI LEARNING JETIX PLEJ.

Gość tom 1982
W TELEWIZJI N PŁACISZ ZA WSZYSTKO CO KOŁWIEK NIECHCIAŁ BYŚ ZROBIĆ CZY ZMIEJSZYĆ PAKIET CZY ZWIENKSZYC . A Z ODBIOREM OSTATNIMI CZASY SĄ PROBLEMY BYNAJMNIEJ W OKOLICY GŁUBCZYC CZOĆ NIE TAK CZENSTO CO W POLSACIE MIAŁEM TEN DEK. I POZBYŁEM SIE GO JAKOSIĆ ODBIORU DO DU.......... ZACINA SIE..........A PŁACIC CZA A JEŚLI CHODZI O N......TO NIEJEST IDEALNA TV. ALE DA SIE WYCZYMAĆ JEŚLI KTOŚ ZNA ICH REGULAMIN KTUREGO KOPIE NAPISAŁEM WYŻEJ CHODZI O OPŁATY ZECZ JASNA .TO NIEDZĄ RADY ZROBIĆ CIE NA SZARO TAJAK POLSAT ITP.WSZYSTKO JEST NAPISANE CZARNO NA BIAŁYM WYSTARCZY POPROSIĆ O REGULAMIN W PUNKCIE DYSTRYBUCJI I POCZYTAĆ PRZED ZAKUPEM I TYLE.....

Gość wiocha
Zostalem nabity w butelke. po dwoch dniach wylaczyli mi promocyjne HBO. Nie poinformowali ze nie ma w komplecie przewodu do odbioru w systemie HD. Czysty W.....ryzm PLR.

Gość EdiFar
NIE WARTO!!!!!! Zamówiłam 30 października tą cudowną "N"- pan poinformował że najpóźniej zostanie przesłana w ciągu 10 dni roboczych...a tu dziś 15 listopada już...i nic...dekoder przygotowany do wysyłki (tak było 7 listopada i 12 listopada i 14 listopada- panie,które odbierały telefon na infolinii po 20 minutach oczekiwania,twierdziły,że jest przygotowany do wysyłki ale trzeba poczekać jeszcze KILKANAŚCIE dni).Wczoraj powiedziałam tej "kumatej" pani,żeby zostawili sobie ten dekoder, gdyż go już nie chce, a tv N nabija swoich jeszcze niedoszłych klientów w butelkę! Niekompetentna obsługa, stracony czas na czekanie na infolinii i stracone pieniądze na tel!!!! Szczerze odradzam zakup!

Gość Raiva
Powiedzcie mi kochani jak często można zmieniac tematyke kanałóww ' N' -ce

Gość xena-maja
Ogólnie z N-ki jestem zadowolona.Płace przez pół roku 38 zł,a potem trzeba wybrać conajmniej trzy pakiety po 16 zł każdy,dodatkowo można wybrać pakiety filmowe troche droższe.Rzeczą z której jestem niezadowolona to obsługa konsultantów którzy myślą wyłącznie o swojej prowizji a nie o dokładnym poinformowaniu klijenta,że za niektóre pakiety nie płaci sie tylko przez 2 miesiące(a potem przy odbiorze fakturki można sie solidnie zdziwić).A dodzwonienie sie na infolinie graniczy z cudem(dodzwonisz sie beż problemu pod warunkiem że masz pełne konto na telefonie i uwielbiasz słuchać przez conajmniej pół godziny piosenki w słuchawce).Pakiety i ceny spoko,ale obsługa klijentów żenująca !!!!

Gość strasznie zadowolony
czy ktos odbiera telefony w n

Gość grzyb kozub
Wiecie co?Najbatrziej na swiecie podobaja mi sie tego typu wypowiedzi jak ta,ktora tu cutuje. O ta,napisana przez 'CAth:" Wojna i Pokoj-fajny kanal.Rosyjskie i radzieckie filmy o wojnie". No--rzeczywiscie "fajny kanal".Mozna stamtad czerpac sama"prawde"o wojnach o konfliktach no i oczywiscie o historii,tyle,ze w wydaniu "radziecko-rosyjskim.Nic tylko pogratulowac......Sam sie zastanawiam tylko--czego by tu pogratulowac najbardziej.

Gość grzyb kozub
Telewizja "n"-jest,podobnie jak KAZDE przedsiewziecie w Polsce-oszustwem i proba nabijania ludzi w butelke.Pomijajac juz paskarskie ceny-placisz za wszystko to,co powinno byc darmowe,albo przekazywane za symboliczna zlotowke.Koszt calkowity instalacji,to kilkaset(ok.500zl).Pozniej jesli chcesz ogladac cos ciekawego-placisz okolo 100 zl/mies.Ale najlepsze jest to 3 miesieczne wypowiedzenie!!!Ludzie-zignorujcie tych komunistycznych biznesmenow.Jak poniosa klape-to moze sie czegos naucza. ps.nie wiem,czy wiecie,ze Polska jest chyba jedynym krajem na zachod od ruskich,w ktorym wlasciciele telefonii GSM zmuszaja swoich klientow(czytaj-jeleni)do wykupywania kolejnych doladowan w okreslonym czasie.Dobrze,ze na podobne pomysly nie wpadli jeszcze inni,np.piekarze,czy krawcy......

Gość koloboss
grzyb co ty bredzisz jakie 500zł ? pojebalo cie ? anete sam sobie możesz powiesić, a teraz jest promocja na 6 miesięcy wszestkie pakiety za 38 zeta, umowe możesz podpisać na rok, to się opłaca jak diabli.

tak tak - wiemy, ze masz z tego kasę :)) Błagam Cię. .. Mialam i N i Cyfrę i POLSAT. Pracowalam w Cyfrze 13 lat. Prawda jest taka , ze mają klienta gdzieś i jedni i drudzy. Dla nich liczy się kasa. N'ka doskonale wie, ze przejeachala się na rynku i chylą się ku upadkowi - tyle, ze nikt nie chce jej kupic. N'ka miala szumny start - dobry PR - nic więcej. Cyfra jest fajna ale droga niestety. W N'ce reklamowana wszędzie pseudo wypożyczalnia filmow - jesli ktoś lubi ogladać RAMBO 4 jako nowość - to niech bierze. Wiecznie puszczają tam te same filmy. Nie maja Canal+ ani POLSATU. A sprobuj rozwiązać umowę :))) Dobrze radzę: przeczytajcie umowe DOKLADNIE zanim cokolwiek podpiszecie ! W Cyforwym Polsacie - niska cena - jedyna wada to brak Canal+. Duza ilosc sportu, pakiet HBO, Discovery, Disney Chanel, Jetix, Cartoon itd.

Gość macieja
witajcie od wczoraj mam enke powiedzcie mi czy da sie z enki poprawic jakos rozdzielczosc czy tylko mozna poprawic w tv o czym wiem ale czy w ence tez da sie to zrobic nie dostalem rzadnych instrukcji czy montazowej czy obslugi.... ale sama instalacja a robilem ja sam zajelo mi 45 min na poszczenie sygnalu tez tyle.... ale co do kwot to polecam kupic z enki dekoder antene z cala reszta mozna kupic osobno i taniej dajcie znac czy da rade z rozdzielczoscia

Gość lysy12
odbior jest niezly gdy niema wiartru i deszczu pozatym jest drogo

Gość Yaro
Oj trzeba się zgodzić że z tą telefoniczną obsługą klienta to Polsatowi nie dorastają nawet do martwego naskórka na pięcie. Gdy załatwiałem umowę to odbierali telefony praktycznie od strzału . Kiedy zostałem abonentem i potrzebowałem pomocy technicznej to przez kilkanaście minut słuchałem muzyki zanim zgłosił się jakiś ćwok , który powiedział że mam dzwonić na inny numer ( znów kilkanaście minut brzęczenia do ucha ) . CHYBA MAJĄ TAJNĄ UMOWĘ Z OPERATORAMI SIECI TELEFONICZNYCH BO POLSAT PRZYNAJMNIEJ INFORMUJE O MOŻLIWYM CZASIE OCZEKIWANIA NA POŁĄCZENIE.

Gość Yaro
Odnośnie VOD - to Picture Box to filmy dość stare a w przypadku wypożyczalni to za cholerę nie zrozumiem dlaczego miałbym płacić 11 zł za tzw nowość , którą w miejskich wypożyczalniach dostanę za 5-8 zł znakomitej jakości z dźwiękiem 5.1 a jeszcze jak mi się spodoba to zrobię sobie kopie .

Gość twin
a ja to przede wszystkim chciałabym wiedzieć co zrobić, żeby ktoś odebrał ten cholerny telefon w telewizji Nowej Generacji, bo dzwonię od piątku(dziś jest poniedziałek) i nikt nie odbiera. Moje nerwy są na granicy wyczerpania, nie mówiąc o kosztach!!!!!!!!!!!

Gość Yaro
Telewizja N - Rozczarowanie ? Dramat ? - beznadziejna obsługa klienta ( spróbuj się dodzwonić ) - trudności z ustawieniem anteny - awaryjność rekordera - kanał oferowany na reklamówce niedostępny ( oczywiście " nie ponosimy odpowiedzialności za błędy w wydruku " ) - brak radia z satelity a jedynie internetowe ( w razie kłopotów a tych nie brakuje wina będzie po stronie dostawcy usług internetowych ) - 11 zł za nowość filmową w VOD ?! ( wolę iść do wypożyczalni ) Ogólnie - do du...y Zrezygnowałem z usług poprzedniego operatora bo napaliłem się na rekorder ( jedyny plus N-ki i kanały HD bez dodatkowych opłat Będę żałował przez 12 miesięcy Ale później ASTA LA VISTA

Gość Yaro
Do Twina Dzwoń na numer 0801 0 55555 a później nie wybieraj tonowo że jesteś abonentem ( bo sobie poczekasz ) tylko że "jesteś zainteresowany ofertą ". Odbiorą szybciej bo sezon polowania na jelenie trwa

Gość PETERO
MAM N-kę od 2 mcy i jest ok co prawda spodziewałem się czegoś więcej. Ale co innego jest beznadziejne INFOLINIA dodzwonic sie do nich graniczy z cudem. Od 3 dni dzwonię po 30 min i nikt nie odbiera a musze wyłączyć dodatkowe pakiety. żenada. nigdy więcej N